Я, ме светнете вие младите по въпроса, ама какво се подразбира под сериозна връзка в наши дни. Последната си връзка започнах с идеята да сме заедно, защото ни е приятно и бях на 19. Вече доста години сме си заедно и връзката ни е сериозна, но тя стана такава с течение на времето, а не защото сме си казали-ние ще имаме сериозна връзка. За мен нещата станаха сериозни, когато заговорихме за общо бъдеще, семейство, деца...Поне за мен тогава нещата станаха сериозни и това аз разбирам под сериозна връзка. Мале, за 5-6 години колко са се променили нещата.
мила ми девойко, никой тук не може да ти държи сметка какво ще правиш с тялото си. Ясно ми е, че ти си съвсем далечно поколение и ако бях ромка, можеше с малко напъни и дъщеря да ми бъдеш. Мога да те посъветвам от позицията на жена със сериозна връзка. Такава не се гради с ултиматуми, притискане и заплахи. Те се гради с доверие, толерантност, разбирателство и компромиси. Ако искаш някое момче да те възприема като сериозна приятелка, тогава се дръж като сериозно момиче. А сериозните и зрели момичета, готови за истински връзки не говорят по този начин за тялото си, за емоциите си и не правят секс на 14 с първия, който им свали звезди от небето и им даде празни обещания. А дали ще правиш секс или не си е лично твой избор. Аз моя си го направих навремето. Реших да съградя истински отношения с някого, преди да го допусна толкова интимно до себе си. Решението е твое. Разликата в последствията е няколко месеца. Ако не правиш с него секс, до 1 месец ще те зареже. Ако правиш секс с него, това ще стане след 3-6 месеца. Не защото всички мъже са такива, а защото еб*ч който на 16 имал тоолкова сериозни връзки и е видял тооооолкова секс, че едва ли някой може да се мери с него.