И благодаря за изчерпателния отговор,много е окуражаващо
По принцип не коментирам теми относно лични проблеми, не съм професионален психолог и не си позволявам да давам персонални съвети. Повече ме интересуват темите, които засягат обществото или най-малкото големи обществени групи. За теб обаче ще направя изключение, макар и да не знам дали ще съм ти полезен .. и макар и да не съм убеден, че искам да те окуража да продължиш да водиш тази твоя лична битка ..:]

Вярно, че жените стават все по-еманципирани, но ако се довериш на старото добре изпробвано клише, че мъжът трябва да направи първата стъпка в една връзка, не виждам смисъл да избързваш да се превръщащ в активната страна. След като той не те е потърсил, очевидно не търси такава връзка .. което пък за мен автоматично означава, че не те заслужава. Времената, в които жената е била инструмент в ръцете на мъжа, отдавна са отминали, така че няма смисъл да губиш ценно време от най-хубавите години от младостта си, за да чакаш евентуалната бъдеща връзка с човек, който не знае какво иска от живота .. или пък ако знае, желанията му изключват теб.

С други думи - отдъхни си, огледай хоризонта и всичко ще си дойде на мястото. За останалото ще се погрижи времето ;]