- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За нея...
Ето я моята философия. Аз съм на мнение че "любовта" е 85% сексуално привличане...колкото и грубо да ви звучи е точно така. Замислете се, виждате красиво момиче /момче/ и си казвате на ум "SEXY!!!!". Така започва всичко. Чак след като се запознаете и опознаете може да "пламне" нещо. Но дори и да стане това привличане винаги ще си остане. Любовта ще си проличи непосредствено или повреме на бракът. Тогава може да се говори за любов.
ТОВА Е ЛИЧНО МНЕНИЕ И НЕ АНГАЖИРАМ НИКОГО С НЕГО!
Има време,аз съм убедена че ще дойде ден, в който ще разбереш какво точно е любов,защото тя не може да бъде описана,само почувствана.
Колкото и банално да звучи любовта не е само секс (в някои случаи да амаа)
Никой не е казал, че е само секс.Първоначално написано от CuJLu
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
нямах това предвид но всички момчета които познавам (с малки изключения) искат секс![]()
Е, значи не искат любов. Има голяма разлика и въобще не е по темата![]()
а да те питам от къде се слага аватар![]()
Горе в дясно има меню "Настройки за форума".
Точно до червения надпис "Оферти лято 2009"
ми то е като мания по нещо...изпитвал съм го и имам неприятни спомени от тва![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Аз съм човек на логиката и винаги се старая да съм откровен ако не с другите, то най-малкото със самия себе си. Не бих направил описаното нещо от теб.Първоначално написано от LadyDi
Аз зная как вие описвате любовта и претендирам, че е само привързаност и желание за секс. Нито повече, нито малко.
Аз не съм разочарован. Като си видя най-добрата приятелка, пак й се радвам много, както и като я прегърна (давам най-добрата си приятелака за пример много често, за да ви покажа, че силното приятелство, еквивалентно за мен на обич, е вашето описание на любов).Първоначално написано от m0n4yyy
Не познаваш хората, които пишат тук. Можеш само да предполагаш какви са техните (нашите) умствени способности.Първоначално написано от NeonBlack
Моето твърдение го споменах горе - вие изпитвате същото като мен, само че го определяте като любов, защото искате да се влюбите, предполагам. И това искам да ви покажа. Освен ако някой от вас не успее да ме убеди в друго.
Ок. А как се случва така, че човек чувства нещо, без да може да го опише? С мен не е ставало подобно нещо. Изглежда съм по-назад с развитието от други.Първоначално написано от moneycomeme
Какво значение има с какво име я наричаме? Нали описваме едно и също чувство. Просто ти използваш фразата "привързаност + желание за секс", а ние използваме думата "любов".Първоначално написано от TheBlueAvalanche
Не врат, ами шия.
Въпрос на мнение.