.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: За нея...

Супер фен Аватара на WrongLife
    Ето я моята философия. Аз съм на мнение че "любовта" е 85% сексуално привличане...колкото и грубо да ви звучи е точно така. Замислете се, виждате красиво момиче /момче/ и си казвате на ум "SEXY!!!!". Така започва всичко. Чак след като се запознаете и опознаете може да "пламне" нещо. Но дори и да стане това привличане винаги ще си остане. Любовта ще си проличи непосредствено или повреме на бракът. Тогава може да се говори за любов.
    ТОВА Е ЛИЧНО МНЕНИЕ И НЕ АНГАЖИРАМ НИКОГО С НЕГО!

Има време,аз съм убедена че ще дойде ден, в който ще разбереш какво точно е любов,защото тя не може да бъде описана,само почувствана.

Колкото и банално да звучи любовта не е само секс (в някои случаи да амаа )

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от CuJLu
    Колкото и банално да звучи любовта не е само секс (в някои случаи да амаа )
    Никой не е казал, че е само секс.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

нямах това предвид но всички момчета които познавам (с малки изключения) искат секс

Град
    Варна
    Е, значи не искат любов. Има голяма разлика и въобще не е по темата

а да те питам от къде се слага аватар

Град
    Варна
    Горе в дясно има меню "Настройки за форума".
    Точно до червения надпис "Оферти лято 2009"

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    ми то е като мания по нещо...изпитвал съм го и имам неприятни спомени от тва
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Не. Звучиш като човек, който много добре знае какво е любовта, но просто отказва да я нарече с това име Което за мен е достатъчно
    Аз съм човек на логиката и винаги се старая да съм откровен ако не с другите, то най-малкото със самия себе си. Не бих направил описаното нещо от теб.
    Аз зная как вие описвате любовта и претендирам, че е само привързаност и желание за секс. Нито повече, нито малко.
    Цитирай Първоначално написано от m0n4yyy
    Това е усещането като го/я видиш, ии сърцето ти бие хипер силно.. чек това е само като го/ я видиш, а като се прегърнете .. неописуемо е. Недей се разочарова толкова бързо .. има любов и тя рано или късно почуква на вратата на всеки. [/b]
    Аз не съм разочарован. Като си видя най-добрата приятелка, пак й се радвам много, както и като я прегърна (давам най-добрата си приятелака за пример много често, за да ви покажа, че силното приятелство, еквивалентно за мен на обич, е вашето описание на любов).
    Цитирай Първоначално написано от NeonBlack
    Синята лавина, въпросът ти има изключително елементарен отговор - любовта съществува, за тези които вярват в нея и не съществува, за тези които не вярват.

Каквито и фермани да ти изпише някой тук, едва ли ще те убеди в каквото и да е - или си си наумил, че любов няма, или си поредния пръцлъо, който се прави на интересен.

На тоя свят са се раждали и ще се раждат много по-умни хора от форумните юзъри и никой от тях не е успял да опише какво точно е любовта. Защо очакваш, че неграмотните българчета ще успеят?

Аре, ние ще се влюбваме, пък ти изпитвай "много приятни емоции и положителни чувства, когато се сближаваш с някого".
    Не познаваш хората, които пишат тук. Можеш само да предполагаш какви са техните (нашите) умствени способности.
    Моето твърдение го споменах горе - вие изпитвате същото като мен, само че го определяте като любов, защото искате да се влюбите, предполагам. И това искам да ви покажа. Освен ако някой от вас не успее да ме убеди в друго.
    Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    Има време,аз съм убедена че ще дойде ден, в който ще разбереш какво точно е любов,защото тя не може да бъде описана,само почувствана.
    Ок. А как се случва така, че човек чувства нещо, без да може да го опише? С мен не е ставало подобно нещо. Изглежда съм по-назад с развитието от други.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TheBlueAvalanche
    Аз зная как вие описвате любовта и претендирам, че е само привързаност и желание за секс. Нито повече, нито малко.
    Какво значение има с какво име я наричаме? Нали описваме едно и също чувство. Просто ти използваш фразата "привързаност + желание за секс", а ние използваме думата "любов".
    Не врат, ами шия.

Някои го описват по различен начин...

Град
    Варна
    Въпрос на мнение.