Цитирай Първоначално написано от LadyDi
Не. Звучиш като човек, който много добре знае какво е любовта, но просто отказва да я нарече с това име Което за мен е достатъчно
Аз съм човек на логиката и винаги се старая да съм откровен ако не с другите, то най-малкото със самия себе си. Не бих направил описаното нещо от теб.
Аз зная как вие описвате любовта и претендирам, че е само привързаност и желание за секс. Нито повече, нито малко.
Цитирай Първоначално написано от m0n4yyy
Това е усещането като го/я видиш, ии сърцето ти бие хипер силно.. чек това е само като го/ я видиш, а като се прегърнете .. неописуемо е. Недей се разочарова толкова бързо .. има любов и тя рано или късно почуква на вратата на всеки. [/b]
Аз не съм разочарован. Като си видя най-добрата приятелка, пак й се радвам много, както и като я прегърна (давам най-добрата си приятелака за пример много често, за да ви покажа, че силното приятелство, еквивалентно за мен на обич, е вашето описание на любов).
Цитирай Първоначално написано от NeonBlack
Синята лавина, въпросът ти има изключително елементарен отговор - любовта съществува, за тези които вярват в нея и не съществува, за тези които не вярват.

Каквито и фермани да ти изпише някой тук, едва ли ще те убеди в каквото и да е - или си си наумил, че любов няма, или си поредния пръцлъо, който се прави на интересен.

На тоя свят са се раждали и ще се раждат много по-умни хора от форумните юзъри и никой от тях не е успял да опише какво точно е любовта. Защо очакваш, че неграмотните българчета ще успеят?

Аре, ние ще се влюбваме, пък ти изпитвай "много приятни емоции и положителни чувства, когато се сближаваш с някого".
Не познаваш хората, които пишат тук. Можеш само да предполагаш какви са техните (нашите) умствени способности.
Моето твърдение го споменах горе - вие изпитвате същото като мен, само че го определяте като любов, защото искате да се влюбите, предполагам. И това искам да ви покажа. Освен ако някой от вас не успее да ме убеди в друго.
Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
Има време,аз съм убедена че ще дойде ден, в който ще разбереш какво точно е любов,защото тя не може да бъде описана,само почувствана.
Ок. А как се случва така, че човек чувства нещо, без да може да го опише? С мен не е ставало подобно нещо. Изглежда съм по-назад с развитието от други.