.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Повече от фен

Упражнения за гръден кош

Решил съм, че е крайно време да поработя над тялото си (лолз). Имам две гири в къщи, вдигам си ги редовно, правя коремни преси, лицеви упори и т.н, но гръдния ми кош е адски тесен(както и раменете), което се набива на очи. Също така кухината между гърдите е някак си....поне на мен така ми се струва....прекалено вдлъбната. Бихте ли ми препоръчали някакви упражнения за развитие на гръдния кош? Благодаря предварително!
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Пуловер за разширяване и лежанка за развитие на гърдите. Ще трябва и за рамене да правиш. Абе ако искаш тялото ти да се развие хармонично ще трябва да тренираш всичко на ротационен принцип.
    Виж тука

http://www.kulturizam.co.cc/exercises-chest.php

Има всичко необходимо.

Повече от фен
    Мерси много. Само не разбрах този пуловер как да го правя с гири и въобще изобщо xD
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    кофи кофи кофи

Mного, много плуване

Може и с бягане. Много бягане ;д

Град
    у вас
    А на колко години си ве тарикат.

Супер фен Аватара на WrongLife
    Виж приятелю,
    всеки знае "ангелчетата" с дъмбелите /гиричките/.Важно е да ни споделиш на колко години си и ръста ти. Също така за развиването на тялото ти трябва хранителен режим. Ако искаш да полуиш по-бързи резултати можеш да използваш и хранителни добавки. Ако ще използваш най-добре използвай Протеин и Карнитин на EXPLODE. Също така прочетох, че тичаш, ако не тичаш започни. Тичането ще ти помогне ако не друго да повишиш издържливостта и да стопиш някое и друго кило. Ако ти трябва нещо друго ми пиши лично.

Абе стига сте пълнили главата на момчето с глупости. Как с бягане ще му се увеличи гръдния кош. Пич, казах ти какво да правиш - пуловерът е най-доброто упражнение за твоята цел, защото разтяга междуребрените връзки и след това естествено базовите упражнения за гърди - лег, полулег, флайс, кофички.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си