- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Цитат от песен, отговарящ на любовното положение 3
Every rule I had you brake it .
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от Assshley
рамо до рамо със себе си...
същото,обаче в изпълнение на Kanye West по ми харесва песента.Първоначално написано от PlOk
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
I feel so untouched and I want you so much.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Хайде ела добре да ме ядосаш,за да ти простя после с целувки.Хайде разваляй и любов оправяй хайде изчезни и пак се връщай.Знам ти си много лош късмет,но МОЙ късмет .Ще ме убие някой ден любовта ти.Днес на целувките е ред за мой късмет,зная добре ги правиш.
от къде е?Първоначално написано от ozzy
и би ли ми казал на кого слушаш най-често музиката,че текстовете дет ги постваш ме кефят![]()
^ Respect - Твоята Песен
"Ти дойде и преобърна целият ми свят, не мога да върна времето назад.. Колко ми липсваш, и начина по който нежно ме обичаш, колко ми липсва сега.... Колко малко беше нужно, за да разбера, че ще обичам, както никой до сега..."
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
^^мерси![]()
Time has come,what's done is done.. Time to move on. To another place,another space,maybe circling some other sun. Don't ask why,don't ask how.. Still can`t explain. To say goodbye,goodbye for now till I see you again..
In the sunlight - That`s where I'll be!
In the moonlight - Close your eyes,you will see me..
In the sunrise,in the twilight
I'll be the morning and the evening star ..
I'll be there with you,wherever you are .. !! ;(((
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Първоначално написано от LoveRetroMusic
<33
Леле писна ми вече от играта.Писна ми да се крия и дебна и да вярвам ,че ще доиде моят час когато моят удар ще направя и аз& Писна ми от твоите хиляди игри .Вече не издържам с тебе разбери .Идвам си и миг те чакам .Искам аз от тебе да избягам//
![]()
Заставайки пред теб не искам да се чувствам лъган(а). Границите тънки са и ако ходиш по ръба днеска ми виждаш лицето, утре ще ми видиш гърба!
Нима угаснах сред запалките?Нима ме търсиш сред угарките?
This is the last night you'll spend alone
Look me in the eyes so I know you know
I'm everywhere you want me to be.
The last night you'll spend alone,
I'll wrap you in my arms and I won't let go,
I'm everything you need me to be.
Песента Sean Kingston - Beautiful Girls
Every beautiful girl make you dirt.....
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Btw,от къде е?Първоначално написано от xXxXSweetDreamsxXxX
You promised me we'd always be and never go away. . . That's why I need you to stay!![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Респект Милиони .. останалите не са БГПървоначално написано от vikitolove
Та по темата : Не очаквам да ме разбереш, да знаеш през какво съм минал, колко сълзи съм излял, за да стана тва, което слушаш днес. И без да забравя кво е скапан стрес, не загубих даже капка чест. Живеем в два, два съвсем различни свята - грозното го знам добре, но в теб намирам красотата. Ако търсиш в мен парата, другото на заден план, ще ти кажа да го духаш - по-добре да бъда сам.Ето там - там навън - с мойте хора - тва съм аз - силен блясък в очите, в ушите силен бас. За да бъдем нас, не ни трябва просто късмет - трябва ти да вярваш в мен и аз ще вярвам в теб. Искам теб - не ми пука кой какво мисли за тва, за мнението на някой друг не давам пукната пара.Лягам сам и знам, че сам пак ще бъда на сутринта.
Кажи ми щом не знам какво е как да вярвам в любовта? Не знам - ако си до мен сърцето ще си дам, но все по-малко търсят него - трябва в джоб да си голям. Да го духа парата - на думи всеки е богат! Аз съм сам и сам оставам - да го духа скапания свят!
Exorcism !
Another hole in the wall of my inner defenses ,leaving me breathless the reason I know ..
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Skillet - The Last Night (:Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Edit:
Here we are, now you're in my arms
Here we are for a brand new start