- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Цитат от песен, отговарящ на любовното положение 3
ей тва е...Първоначално написано от Assshley
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
I believe a part of you will always stay with me..
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Каквото е било, то е и сега,
и каквото пак ще бъде.
Вече е било, някога преди.
--
И никой като Теб... няма като Теб!
И аз и ти не сме тук случайно.
Няма никой като теб,
и аз не съм със Теб случайно...
И спря да се върти за миг земята..
Мхм ..Първоначално написано от dydolinkka93
I've give it all up,now I'm taking back my love,I'm takin' back my love,I'm takin' back my love. I've given you too much,but I'm taking back my love ..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you
It's like I can't think
Without you interrupting me
In my thoughts
In my dreams
You've taken over me
It's like I'm not me
It's like I'm not me
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
the same.Първоначално написано от Assshley
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
I'll be your dream,
I'll be your wish,
I'll be your fantazy.
I'll hope,
I'll be your love,
be everything that you need ..![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Давам всичко за теб,
Да се върнеш пак при мен,
Сърцето ми бие за теб...
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Не искам да живея, Не искам да дишам освен ако не те чувствам до себе си![]()
![]()
![]()
![]()
Луд човек и силен вятър, нищо не може да ги спре!!!
I wanna feel what love is, i know u can show me!!
Не знам как незнам защо незнам защо ме питаш кво но знам че искам да съм с нея и не ме ебе защо слушам тях слушам хора всеки ден те говорят за любов а любовта не среща мен. Всеки ден в търсене на нея и даже външно да се смея дупката в мен ме кара често да копнея за нея каде е тя защо я няма щом клепачите ме предадат я въждам в красота обляна И после бум изстрел точен пак куршум сабуждам се убит в нощта а тя я няма изчезнала без шум надежда вече няма последната изкра загасна.... ТАМНИНАТА ГРОЗНА ПАК ПОГЪЛНА СЯНКАТА ПРЕКРАСНА !
Exorcism !
baby I miss .. I close my eyes and I can`t forget the way I kiss you ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Кой лъжи ти е говорил ти ме лъга пръв ..пръв престана да обичаш и пръв обърна гръб... Нямам време да ми пречиш играл си с мене..ти нямаш време вече за мене забрави!!!!!!!![]()
...БъДеТе Себе Си, ЗаЩотО ВсичКо, кОеТО се ПовТаря ГуБи СвОя ЧаР...
Voi fi mereu langa tine cand ai nevoie de mine fiindca nimeni nu-ti vrea bine,lumea tu sti ca e rea
Voi mereu langa tine cand ai nevoie de mine,voi fi la rau si la bine aproape de inima ta ...
Never knew life could ever be so cruel I’m living off memories of you.Even though you’re gone I won’t let you fade away!Never fade away!Never fade away!![]()
![]()
![]()
Every step that I take is another mistake to you
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Защо ме караш да треперя цялата? Какво ти става? Какво да правя? И твърде късно е да спра. Не знаеш как избягах и бягах от тебе, от времето за грешки отново крадеме. Телата пак пулсират, не искам да спират, а на сутринта себе си виня, край на лудостта!