здравейте няма да ви питам какво да правя или нещо подобно, защото в крайна сметка знам пред какъв избор съм поставена и почти сигурна какво ще направя, но все пак реших да споделя тук... благодаря предварително
имах връзка през лятото, която беше кратка, но много силна. беше с човек, когото познавах от година, от тези влюбвания, при които просто е пламък, който изгаря много бързо. мина страшно много време и го преживях. преди седмица и нещо някакво момче ме намери във фейсбук, от моето училище и започнахме да си пишем. осъзнах, че има същите вкусове като мен за повечето неща от живота. започнахме да излизаме... разговорите не вървяха много, но не сме мълчали кой знае колко... нормална среща горе-долу. вчера ми предложи и аз започнах да мисля какво искам, да го сравнявам с предишното момче. беше ми трудно, но си казах, че това е човек, който е страшно добър и е всичко, което искам. съгласих се.
цял ден се питам дали има други хора, на които им се е случвало да се чудят поне известно време след нова връзка дали искат да са с този човек, защо я няма искрата и изобщо някакво чувство у мен?