.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Едно време дедовците им с жигулитата и дефорсаците са сваляли бабите им...
    Не се крийте бъзливци...

Цитирай Първоначално написано от Spiridon
    Едно време дедовците им с жигулитата и дефорсаците са сваляли бабите им...
    Мани, мани... Голям кеф ще да е бил...
    Що и сега не е така...
    Game Over...

Щото сега са два пъти по-високи и 2 пъти по кухи лейки...
    Не се крийте бъзливци...

Лапешка работа...
    Ама на такова да му изтряскаш един в мутрата, че да види звезди посред бял ден...
    Game Over...

Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    Цитирай Първоначално написано от FlipY
    По логиката , че с "по-големите " визираш 9,10,11,12 клас става ясно ,че си зайче...Едно е да караш скутерче , съвсем друго е да караш някоя мощна Ямаха.А и 12 клас може да имат книжка и да си карат на татко Голфчето.
    П.С Добре ще е да махнеш АМЕРИКАНСКИЯТ диалект от речника си.
    До Ю Гет Ит Мееееееенннн?????
    Не мен няма да го махна доколкото знам в форума изискването е да се пише на кирилица и да не се псува, от там нататък мога да пиша какфото си искам ако ще наобратно да е. ?! Нали лек ?!

Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Цитирай Първоначално написано от Robe
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    ако ще да идват с хиликоптери и самолети .. аа btw теб какво те дразни това ,че ходят с мотори на даскало? по скоро им завиждаш,ама тфа е друг ?-с ....
    да бе завиждам им яко..... някфи пълни клошарчета си дали последните пари за мотор...... 200 пати казах че мога да си позволя мотор но не е редно и опасно колко пъти да ти го повторя меееееееен ? В тоя форум кон с капаци обаче секи си знае своето. Все пак благодаря за израненото мнение моля да не се повтаряш.

МОДЕРИ CLOSED !
    за тебе като е опасно недей.. те очевАдно знаят какво вършат и как да го вършат... това, че ти не можеш и те е страх... тях кво ги засяга
    Те много хора знаеха и са праеха на безстрашни ама си отидоха нали .... СЕШ СА ?

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ако ще да идват с хиликоптери и самолети .. аа btw теб какво те дразни това ,че ходят с мотори на даскало? по скоро им завиждаш,ама тфа е друг ?-с ....
    да бе завиждам им яко..... някфи пълни клошарчета си дали последните пари за мотор...... 200 пати казах че мога да си позволя мотор но не е редно и опасно колко пъти да ти го повторя меееееееен ? В тоя форум кон с капаци обаче секи си знае своето. Все пак благодаря за израненото мнение моля да не се повтаряш.

МОДЕРИ CLOSED !
    за тебе като е опасно недей.. те очевАдно знаят какво вършат и как да го вършат... това, че ти не можеш и те е страх... тях кво ги засяга
    Те много хора знаеха и са праеха на безстрашни ама си отидоха нали .... СЕШ СА ?
    сешам са, проблем?! Ама тва не значи, че тия, от които ти сега се оплакваш, са безмозъчни същества... е, може би повечето.. но след като могат и те самите са преценили какъв риск са поели... какъв е проблема да карат? Теб ако те дразни, не им обръщай внимание, не си длъжен да си цъклиш очите по тях и да си викаш "еех тия в кви неприятности може да се забъркат".. бъди егоист, бе МЕЕЕЕЕН, мисли как да си спасиш собствения задник, другите ги остави!

Фен
    Град
    Варна бе, лек !

МОДЕРИ CLOSED !
    сешам са, проблем?! Ама тва не значи, че тия, от които ти сега се оплакваш, са безмозъчни същества... е, може би повечето.. но след като могат и те самите са преценили какъв риск са поели... какъв е проблема да карат? Теб ако те дразни, не им обръщай внимание, не си длъжен да си цъклиш очите по тях и да си викаш "еех тия в кви неприятности може да се забъркат".. бъди егоист, бе МЕЕЕЕЕН, мисли как да си спасиш собствения задник, другите ги остави!
    "Проблем" е излишно, нямам никакфи проблеми в случея просто дискутираме темата се пак.

Донякаде си прав... не тряя да ме ебе ама се пак са ми връстници ... имам и няколко авери които карат редовно, някои без книжка и то пистаци... няма да ми приятно ако му се случи нещо. ;( И много пъти съм говорил с тях на харабията е, ей така приятелската да внимават малко повече като карат и т.н. те ми викат че са се чудели как да не видят куки ала бала вечерта щели да ходят на някфи гонки монки... абе общо зето дебели глави са, фикс идея мотори.....

Град
    TaM..
    Да е коПиеЛинЦие... лек съм.. Не знам кой си слага някакъв "мъж " в подписите си

Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    Цитирай Първоначално написано от FlipY
    Да е коПиеЛинЦие... лек съм.. Не знам кой си слага някакъв "мъж " в подписите си
    Няма да коментирам.... писна ми да си дигам нервите с олита 8сми клас Темата не е за мене лек... неможеш ли да прочетеш заглавието и ще си слагам какъвто подпис искам. Благодаря че ми прочете мнението. (yoga)

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar

МОДЕРИ CLOSED !
    Ей гЪрллл ни ми викай МЕнн шот не съм мен ми съм уомън яснуу?? Завиждаш им точно заради факта ,че могат да си позволят мотори и т.н. ..цц.. на мен ли ше ми викаш ,че няа за кво да им завиждаш,ако нямаше.. нямаше да пускаш темата и да се палиш толкова
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    TaM..
    значи всеки който не споделя твоето мнение е "лек " или идиот...
    Заглавието и коментарите съм ги чел ...
    И да питам какво ти дреме какво може да им се случи на "клошарчетата"
    Утре искам тема за колоездачите и дали знаят какви рискове поемат...
    Не ти ли е идвало на ум , че може би не на всеки му се чака нередовния градски транспорт ,който те мотка 1 час докато стигнеш до у-ще... ама не то чуждото грозде все кисело...

Град
    around the world !
    За 9 и 10-ти клас не ми се е случвало да ги виждам да карат, защото не карат. На училище идват с колите 11 и 12-ти клас, определено идват с книжки и т.н. Мотори няма Обаче не ме дразнят, все пак те вече са последните 2 випуска, които са най-големите, щом имат възможност да карат, както и вече това право - нека го правят, те си знаят. Достатъчно големи са, за да внимават за риск и т.н., мен не ме дразнят. И не разбирам повод, освен това, че имаш няколко приятели, които карат. Ами карат момчетата - всеки с неговата мания и аз след още 2 години като направя, ще изкарам за кола. След няколко месеца и за мотор 50кубика и така. Обаче няма смисъл да се палиш толкова, защото нервите, които губиш - не се възвръщат.

П.С. -> 9-ти клас съм.

Град
    Galapagar
    Абе ей нещастник .. само от факта ,че зееш на сички с тфа ЛЕК ме навежда на мисълта ,че си или от Бургас или от Варна ,а може и от някое забутано селце ,но едва ли щом тия от даскалото ти карат мотори Та мисълта ми беше,че ако си от Варна или от Бургас .. едни от най-големите градове .. не на всеки ще му се чака проклетата маршрутка ,че на теб така ти е сладко ..
    аа да.. нали са клошари бе? що имат мотори тогава?
    Стига си се излагал бе смешен.. стига,че само ме разсмиваш

Баси умствено изостаналия идиот.. малоумници колкото искаш..

И кфо кат съм 8-ми клас бе маймун? кфо от това? ти да не си 12-ти .. а бе "голям" ебаси злето!

Град
    Galapagar
    И шо искаш да заключат темата? за кфо я пусна изобщо като ще искаш сега да я заключат.. Ако не беше толкова малоумно същество нямаше изобщо да я пускаш,ма тфа е отделен въпрос .. Аре бегай да си караш новото балканче кат не ти изнася

Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    Абе ей нещастник .. само от факта ,че зееш на сички с тфа ЛЕК ме навежда на мисълта ,че си или от Бургас или от Варна ,а може и от някое забутано селце ,но едва ли щом тия от даскалото ти карат мотори Та мисълта ми беше,че ако си от Варна или от Бургас .. едни от най-големите градове .. не на всеки ще му се чака проклетата маршрутка ,че на теб така ти е сладко ..
    аа да.. нали са клошари бе? що имат мотори тогава?
    Стига си се излагал бе смешен.. стига,че само ме разсмиваш

Баси умствено изостаналия идиот.. малоумници колкото искаш..

И кфо кат съм 8-ми клас бе маймун? кфо от това? ти да не си 12-ти .. а бе "голям" ебаси злето!
    Варна копеле, варна.

Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    И шо искаш да заключат темата? за кфо я пусна изобщо като ще искаш сега да я заключат.. Ако не беше толкова малоумно същество нямаше изобщо да я пускаш,ма тфа е отделен въпрос .. Аре бегай да си караш новото балканче кат не ти изнася
    Ако знаех че ще ме хранят толкова нямаше е да пусна..... ШМАТКА. Пуснах я секи да си изкаже мнението то секи с селянията си братче знае си неговото, на кои сам викал лек, кой е Варна, кой от Бургас....

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Половината момчета от компанията ми са с мотори, не ме дразнят, само се притеснявам да не се пребият ;\
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Ич ми не е...да пра'ат квот знаат

Град
    Galapagar
    то секи с селянията си братче знае си неговото....
    ама ти ... с най -голямата селяния

Аз ходя на даскало със Хонда ЦБР РР 600 кубика 136 коня имам си книжка и съм 12 -ти клас

Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    то секи с селянията си братче знае си неговото....
    ама ти ... с най -голямата селяния
    ама ти си най-оригиналната......

Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    Мацка вместо да си губиш времето да ми пишеш злобни ефтини коментарчета, излез навънка времето е доста приятно за разходка.

Град
    Galapagar
    Мацка вместо да си губиш времето да ми пишеш злобни ефтини коментарчета, излез навънка времето е доста приятно за разходка.
    хахах.. Ама ти верно си ``забавен``

Re: Училищните мотористи

Дразнят ли ви по големите 9-10-11-12 клас като идват на училище с мотори без книжки....... И осъзнавате ли какво може да им се случи ?!
    Да е в старото даскало като дойдеха с едните скутери.. Само за возене стават (въпреки че то скутер за друго едва ли може да се ползва ;d ). То по-добре с колело да дойдеш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си