- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училищните мотористи
Едно време дедовците им с жигулитата и дефорсаците са сваляли бабите им...![]()
![]()
![]()
Не се крийте бъзливци...
Мани, мани... Голям кеф ще да е бил...Първоначално написано от Spiridon
![]()
![]()
Що и сега не е така...![]()
Game Over...
Щото сега са два пъти по-високи и 2 пъти по кухи лейки...![]()
Не се крийте бъзливци...
Лапешка работа...![]()
Ама на такова да му изтряскаш един в мутрата, че да види звезди посред бял ден...![]()
Game Over...
Не мен няма да го махна доколкото знам в форума изискването е да се пише на кирилица и да не се псува, от там нататък мога да пиша какфото си искам ако ще наобратно да е.Първоначално написано от FlipY
?! Нали лек ?!
![]()
Те много хора знаеха и са праеха на безстрашни ама си отидоха нали .... СЕШ СА ?Първоначално написано от Tempest
сешам са, проблем?! Ама тва не значи, че тия, от които ти сега се оплакваш, са безмозъчни същества... е, може би повечето.. но след като могат и те самите са преценили какъв риск са поели... какъв е проблема да карат? Теб ако те дразни, не им обръщай внимание, не си длъжен да си цъклиш очите по тях и да си викаш "еех тия в кви неприятности може да се забъркат".. бъди егоист, бе МЕЕЕЕЕН, мисли как да си спасиш собствения задник, другите ги остави!Първоначално написано от Robe
"Проблем" е излишно, нямам никакфи проблеми в случея просто дискутираме темата се пак.Първоначално написано от Tempest
Донякаде си прав... не тряя да ме ебе ама се пак са ми връстници ... имам и няколко авери които карат редовно, някои без книжка и то пистаци... няма да ми приятно ако му се случи нещо. ;( И много пъти съм говорил с тях на харабията е, ей така приятелската да внимават малко повече като карат и т.н. те ми викат че са се чудели как да не видят куки ала бала вечерта щели да ходят на някфи гонки монки... абе общо зето дебели глави са, фикс идея мотори.....
Да е коПиеЛинЦие... лек съм..Не знам кой си слага някакъв "мъж " в подписите си
Няма да коментирам.... писна ми да си дигам нервите с олита 8сми класПървоначално написано от FlipY
Темата не е за мене лек... неможеш ли да прочетеш заглавието и ще си слагам какъвто подпис искам.
Благодаря че ми прочете мнението. (yoga)
Ей гЪрллл ни ми викай МЕнн шот не съм мен ми съм уомънПървоначално написано от Robe
яснуу?? Завиждаш им точно заради факта ,че могат да си позволят мотори и т.н. ..цц.. на мен ли ше ми викаш ,че няа за кво да им завиждаш,ако нямаше.. нямаше да пускаш темата и да се палиш толкова
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
значи всеки който не споделя твоето мнение е "лек " или идиот...
Заглавието и коментарите съм ги чел ...
И да питам какво ти дреме какво може да им се случи на "клошарчетата"![]()
Утре искам тема за колоездачите и дали знаят какви рискове поемат...
Не ти ли е идвало на ум , че може би не на всеки му се чака нередовния градски транспорт ,който те мотка 1 час докато стигнеш до у-ще... ама не то чуждото грозде все кисело...
За 9 и 10-ти клас не ми се е случвало да ги виждам да карат, защото не карат. На училище идват с колите 11 и 12-ти клас, определено идват с книжки и т.н. Мотори нямаОбаче не ме дразнят, все пак те вече са последните 2 випуска, които са най-големите, щом имат възможност да карат, както и вече това право - нека го правят, те си знаят. Достатъчно големи са, за да внимават за риск и т.н., мен не ме дразнят. И не разбирам повод, освен това, че имаш няколко приятели, които карат. Ами карат момчетата - всеки с неговата мания
и аз след още 2 години като направя, ще изкарам за кола. След няколко месеца и за мотор 50кубика и така.
Обаче няма смисъл да се палиш толкова, защото нервите, които губиш - не се възвръщат.
![]()
![]()
П.С. -> 9-ти клас съм.![]()
Абе ей нещастник .. само от факта ,че зееш на сички с тфа ЛЕК ме навежда на мисълта ,че си или от Бургас или от Варна ,а може и от някое забутано селце ,но едва ли щом тия от даскалото ти карат моториТа мисълта ми беше,че ако си от Варна или от Бургас .. едни от най-големите градове .. не на всеки ще му се чака проклетата маршрутка ,че на теб така ти е сладко ..
аа да.. нали са клошари бе? що имат мотори тогава?
Стига си се излагал бе смешен.. стига,че само ме разсмиваш![]()
Баси умствено изостаналия идиот..малоумници колкото искаш..
![]()
И кфо кат съм 8-ми клас бе маймун? кфо от това? ти да не си 12-ти .. а бе "голям"ебаси злето!
И шо искаш да заключат темата? за кфо я пусна изобщо като ще искаш сега да я заключат..Ако не беше толкова малоумно същество нямаше изобщо да я пускаш,ма тфа е отделен въпрос ..
Аре бегай да си караш новото балканче кат не ти изнася
![]()
Варна копеле, варна.Първоначално написано от elito0o0o0
Ако знаех че ще ме хранят толкова нямаше е да пусна..... ШМАТКА. Пуснах я секи да си изкаже мнението то секи с селянията си братче знае си неговото, на кои сам викал лек, кой е Варна, кой от Бургас....Първоначално написано от elito0o0o0
Половината момчета от компанията ми са с мотори, не ме дразнят, само се притеснявам да не се пребият ;\
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Ич ми не е...да пра'ат квот знаат![]()
ама ти ... с най -голямата селянияПървоначално написано от Robe
![]()
Аз ходя на даскало със Хонда ЦБР РР 600 кубика 136 коня имам си книжка и съм 12 -ти клас![]()
ама ти си най-оригиналната......Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
Мацка вместо да си губиш времето да ми пишеш злобни ефтини коментарчета, излез навънка времето е доста приятно за разходка.![]()
хахах.. Ама ти верно си ``забавен``Първоначално написано от Robe
![]()
Да е в старото даскало като дойдеха с едните скутери.. Само за возене стават (въпреки че то скутер за друго едва ли може да се ползва ;d ). То по-добре с колело да дойдеш..Първоначално написано от Robe
![]()