.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Кожата на лицето?

Какво е по-добре кожата на лицето да е суха или малко по-мазна.Всеки ми казва различно Било хубаво да имаш суха кожа,защото не лъщяла много,аама пък било хубаво да имаш по-мазна кожа,защото не излизали бръчки Има ли нещо такова ?

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    По-добре е нормална кожа.
    Мазна не би искала да имаш - появяват се черни точки и оттам нататък милиони проблеми. Сухата кожа пък се напуква по-лесно и причинява дискомфорт.
    Но човек не избира с каква кожа да е
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

ами мазната не е сигурно много приятна на допир...ама пък и суха не е много хубаво ...за мен по-добре мазна ама тва си е мое мнение
    Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Мазната кожа е коварна неблагодарница – колкото повече я глезиш, толкова по-досадна става.Ако кожата е мазна, почти винаги се виждат и нейните разширени пори. Това е така, защото някои мастни киселини засилват процеса на вроговяване на външния слой и неговото удебеляване. То от своя страна предизвиква налягане, което разширява порите, превръщайки ги в „кратери“. Картината се усложнява от акне и пъпки, които се образуват именно в разширените пори и допълнително ги уголемяват.
    --
    Ако кожата е суха, това означава, че жлезите не произвеждат достатъчно влажност, поддържаща свежия вид на лицето и целостта и здравината на епидермиса. В този случай липсват основните защитни функции срещу силен вятър, слънце, стрес, умора, цигарен дим и т.н.
    Хората със суха кожа по принцип са по-склонни към ранно образуване на бръчки около очите, ъгълчетата на устата и по челото. Тъй като кожата е лишена от обичайната гъвкавост и сравнително постоянно естествено овлажняване, е възможно твърде рано да се наложи към прибягване към кремовете за заличаване на следите от стареене.

Смятам,че обясних всичко горе-долу,остава само ти да решиш..

Град
    В.Търново
    мазна или суха, на 15 или на 30 години, крем за хидратация е основното средство. хидратация не означава омазнител некъв гаден, ами по добре скъпичък крем, но пък който върши работа.
    Аз използвам този

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от slavito007
    По-добре е нормална кожа.
    Мазна не би искала да имаш - появяват се черни точки и оттам нататък милиони проблеми. Сухата кожа пък се напуква по-лесно и причинява дискомфорт.
    Но човек не избира с каква кожа да е
    Да`м съгласна съм с това
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си