.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Какво правите когато....?

Какво правите, когато сте били с даден човек дълго време и сте свикнали дотолкова с него, че сте се чудили:какво ли ще правя ако се разделим? И в един момент това се случва..като гръм от ясно небе. Първо изглежда нерално в продължение на няколко дни... после надеждите се връщат и разбиват, връщат и разбиват, докато не осъзнаете, че онова старо"преди" си е отишло?
    Да, говоря за себе си. Нещата така се преобърнаха, че още не мога да се осъзная... правя грешка след грешка, но каква грешка е това да се бориш?
    Опитвам се да се откъсна от него, но е минало прекалено малко време(може би 2-3 седмици), в което станаха толкова много неща... събирания, раздели.
    Та опитвам се да продължа напред... и има моменти, в които имам достатъчно воля, но дойде ли момент на тъга усещам безсилие...Искам да чуя гласа му дори за секунди, просто за да знам, че е добре. След това съжалявам за постъпката си и пак започвам отначало... докато не минат 2-3-4 дни, след които почва адски много да ми липсва.
    Въпросът ми е какво правите в тези моменти на слабост? Как продължавате напред, когато не знаете накъде да тръгнете...?
    Просто съм адски объркана. Бих искала да се справя с тази ситуация... но почне ли да ми липсва ставам друг човек и забравям за достойнството си... колко глупаво...

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Какво правя ли ? .. убеждавам себе си,че всичко е грешка,а не трябва да е така.И когато наистина съм убедена,че не си струва продължавам напред,без да гледам миналите дни.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Замисли се за всичките неща които си искала да правиш докато сте били заедно и не си могла. Не оставай дълго време сама. НЕ ГО ТЪРСИ. Временно или изобщо махни от погледа си нещата, които биха те подсещали за него. Забрави за сърцераздирателните песнички и филми. Пускай си нещо диво което те кара да танцуваш. Захвани се с хобито си или спорт. И не на последно място бъди винаги изтупана и добре изглеждаща. Сега си сама, а момчетата не дремят.

Супер фен
    Бъркам си в ушите ..

Ми случи ми се преди месец (: ама ето на жив съм ^^ преживява се ;]

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Замисли се за всичките неща които си искала да правиш докато сте били заедно и не си могла. Не оставай дълго време сама. НЕ ГО ТЪРСИ. Временно или изобщо махни от погледа си нещата, които биха те подещали за него. Забрави за сърцераздирателните песнички и филми. Пускай си нещо диво което те кара да танцуваш. Захвани се с хобито си или спорт. И не на последно място бъди винаги изтупана и добре изглеждаща. Сега си сама, а момчетата не дремят.
    Их, че хубаво мнение

Де да ставаше и толкова лесно, колкото се изписва...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    София
    Изобщо не е лесно. Коства ми 3 месеца за да почна да живея отново като необвързан и още 3 докато съвсем се отърся от спомена.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Именно
    Каквото и да я посъветвате, трябва да знае, че боли много и е много трудно.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Дам... боли. И може би най-добрата алтернатива за момента е някакво хоби или спорт, с което да запълня времето си.

Супер фен
    Изобщо не е лесно. Коства ми 3 месеца за да почна да живея отново като необвързан и още 3 докато съвсем се отърся от спомена.
    За кого как. Както казах мен ми тярбваше месец. Вече много рядко, да не кажа избощо мисля за това

ами аз си намирам нови неща да правя
    новото винаги ми помага във всяка една трудност
    намерих нови забавления, запознах се с много нови хора
    видях нови неща ...
    така се разсейвам и ми минава много бързо* ^^

*не точно да ми мине, просто не мисля за това, което се е случило и като не мисля за него го забравям (не напълно разбира се)

^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Когато скъсах с приятеля ми,което бешеее мнооого отдавна се отдадох на хобита,които ме карат да се усмихвам и да се чувствам удовлетворена.Запиши се на нещо,което харесваш,опитвай се да правиш неща,които те удовлетворяват и един съвет от мен,колкото и да те боли(вярвам,4е ти е трудно)не му звъни,не го търси,все едно никога не е съществувал!Така и на теб ще ти е по-лесно!Аз така постъпих и не съжалявам и не съм имала излишни емоции по него.

Мега фен
    Град
    <3
    Ама защо говорите толкова парламентарно,зубарско,рек ламно и преувеличено все едно на живо говорите по същия начин. Наистина е преувеличено и такива работи ми изглеждат фалшиви (не казвам,че са).
    Говоря за автора и за такива като него.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Ама защо говорите толкова парламентарно,зубарско,рек ламно и преувеличено все едно на живо говорите по същия начин. Наистина е преувеличено и такива работи ми изглеждат фалшиви (не казвам,че са).
    Не прочетох къде отговори по темата

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Не прочетох къде отговори по темата
    и такива работи ми изглеждат фалшиви (не казвам,че са).
    Достатъчно,за да не продължа отговора по темата си. Но хубаво:

Ето какво правя когато съм дълго време с някой и нещо ме тревожи (понеже до сега не съм се разделяла с никой)
    Сдухвам се. Мисля купища глупости. Всеки път обичайното. Случва се,ако е нещо по сериозно (всъщност действително не е,но аз го превръщам с такова за мен) да си поплача на спокойствие,като абсолютно никой не бива да ме вижда и да ми виси на главата с глупави съвети,които ме объркват и дразнят. След като изясним всичко,всичко това по-горе е отишло майната си и нещата се оправят. Мразя да мрънкам на тоя и на ония какво ми е освен ако не го засяга пряко. Мразя да се оплаквам пред някой си и да обвинявам живота,да казвам колко е несправедлив и тежък и как няма любов.
    Цялата емоция около всичко тва няма как да се покаже с ревливо изражение на лицето ми освен ако аз не реша.
    Така че престанете да мрънкате и да сте недоволни,ценете това което имате и най-вече се оправяйте сами,щото (ето клишето...нали все пак по темата) ако сами не си помогнете няма кой друг да го направи.
    4XCOKИ

Имам няколко вариянта
    1.Един ден сълзи , рев , шоколад и т.н. а на другичт ден просто си казвам, че някой от "горе" е решил,че няма смисъл от тази връзка .
    2.Мисля филосовски
    3.Излизам с приятелки да набележим нов обект

има и нещо което ми направи впечатление в това което написа uSmivKaLovE "когато сте били с даден човек дълго време и сте свикнали дотолкова с него" в този момент когато си "свикнала" с него мислиш ли, че си го обичала както в пърбите би дни

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от CuJLu
    когато си "свикнала" с него мислиш ли, че си го обичала както в пърбите би дни
    Да.
    И аз да си кажа.
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от CuJLu
    Имам няколко вариянта
    1.Един ден сълзи , рев , шоколад и т.н. а на другичт ден просто си казвам, че някой от "горе" е решил,че няма смисъл от тази връзка .
    2.Мисля филосовски
    3.Излизам с приятелки да набележим нов обект

има и нещо което ми направи впечатление в това което написа uSmivKaLovE "когато сте били с даден човек дълго време и сте свикнали дотолкова с него" в този момент когато си "свикнала" с него мислиш ли, че си го обичала както в пърбите би дни
    Да, разбира се.
    А по-горе имаше едно мнение от момиче, което е спряло да търси момчето... такава воля ми трябва.

Пускам си най-тежките балади скъсвам се да рева и заспивам така го карам няколко дена

лелеее аз незнам ако се разделим с приятеля ми какво ще правя .. дотолкова си свикнах с него чее недай се боже се разделим някой ден сигурно живота ми ще се обърне на 180 градуса .. адски много съм превързана към него дано всичко е наред : ))

Мега фен
    Град
    <3
    Едва ли знаеш какво е живота ти да се преобърне на 180 градуса.
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Какво правите когато....?

но каква грешка е това да се бориш?

Когато каузата е загубена, когато войната вече е приключила тогава да се бориш е грешка. При това огромна.

Опитвам се да се откъсна от него, но е минало прекалено малко време(може би 2-3 седмици), в което станаха толкова много неща... събирания, раздели.

Нем, опитваш се да се събереш с него. Не искаш да приемеш че всичко е приключило. Това да осъзнаеш че Той вече го няма те плаши. Та мисълта ми е че правиш обратното на това което пишеш. И тези редове го потвърждават.

Искам да чуя гласа му дори за секунди, просто за да знам, че е добре. След това съжалявам за постъпката си и пак започвам отначало... докато не минат 2-3-4 дни, след които почва адски много да ми липсва.

С една раздяла не свършва света, не свършва и живота. Това е просто момент, в който пътищата ви с даден човек се разделят и ти и той отивате в различни посоки с различни хора. Всичко това е нормално, целия този процес е естествен. Защото ако с даден човек не си пасвате, то винаги ще дойде момент който да ви го покаже, и който да ви напомни че не е уместно да продължавате да сте заедно. А ако наистина си пасвате и се допълвате, то такъв момент няма да присъства дори в мислите ви.

Как продължавате напред, когато не знаете накъде да тръгнете...?

Първо - тръгваме напред по посока на собствените си цели. А именно - влизане в уни, намиране на нова работа, повишение в службата, намиране на нов човек с когото да бъдем, резервиране на билети за дългоочакваната екскурзия до мястото Х...

Схвана идеята, нали?

С няколко думи - продължи напред, не се закопавай и не тъпчи на едно място. също така не се и самосъжалявай

За въпроси и още съвети съм насреща - на ЛС

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

пфу тоя влади много добро човечЕ :Д
    като някой психолог си бе :Д

^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Яж. Храната помага
    The blood that binds us ..till death unites us

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Опитвам се да продължа напред :]
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    Опитвам се да продължа напред :]
    Я излез довечера с някого на кафе/бира. Имаш приятели нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си