.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    пазя каквото имам
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Едва ли знаеш какво е живота ти да се преобърне на 180 градуса.

напротив много добре си знам ти недей да ми казваш дали знам или незнам.. и щом съм го написала представи си сигурно знам какво е..

Мега фен
    Град
    <3
    Това да те зареже някой? По дяволите кой знае какви нищожни "проблеми" имаш,ама инече си с преобърнат живот. Какво тогава да кажат хората без дом,семейства,инвалиди,хор с увреждания и т.н.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Мише, надявам се усещаш че тая война е загубена, още преди да я започнеш...

Ама няма лошо де, трупай мнения.

П.П. Не те иронизирам или обиждам. Трупам мнения

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Това да те зареже някой? По дяволите кой знае какви нищожни "проблеми" имаш,ама инече си с преобърнат живот. Какво тогава да кажат хората без дом,семейства,инвалиди,хор с увреждания и т.н.
    олее колко си права защото любовта е всичко, но и нищо

Мега фен Аватара на Hilary_
    Миналото нека си остане там .. да било е хубаво но до там!!! След като всичк ое свършило значи е имало причина и няма смисъл да се връща на ново след като няма да се промени, а става още по - зле .. Тежко е да .. но няма друг начин (поне за мен!!!) ..

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Мише, надявам се усещаш че тая война е загубена, още преди да я започнеш...

Ама няма лошо де, трупай мнения.

П.П. Не те иронизирам или обиждам. Трупам мнения
    Разбирам. ^_^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

ти познаваш ли ме??? нито си ми в семейството нито в къщатата, за да разсъждаваш върху личния ми живот. и моля запази вече академичното си мнение за теб аз бях до тук !

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Резюме :>
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

режа си вените. :(

Еми не е лесно, случвало се е почти на всеки, но ето, никой не е умрял, защото е приключил дълга и сериозна връзка. Да, ще те боли и ще ти е гадно, но не съм съгласна, че трябва веднага да се хвърлиш в 100 спорта и хобита или нови момчета, които да те разсеят, според мен не е здравословно да потискаш чувствата си. Първите няколко дни с чиста съвест си излей каквото имаш на някой приятел или близък, те ще те изслушат и ще те подкрепят. И както сама каза, ще ти се иска да му звъниш, да се събирате отново, да оправяте нещата.. Само че, повярвай, такова решение е супер спонтанно и необмислено и, въпреки че често тези решения водят до хубави последствия, в случая не е най-добрия вариант. След време, когато останеш само с хубавите спомени, ще ти е смешно докъде си била готова да стигнеш, за да оправиш кашата. Аз като се замисля кви простотии вършех до едно време, направо се чудя колко ли жалко е изглеждало. Продължи напред, запази хубавите моменти в съзнанието си, но се опитай да удържиш порива да се чувате, и виждате или нарочно да се опитваш да го засичаш, защото така ще ти е доста по-трудно. Никога, ама никога в такива ситуации не съм вярвала, че времето лекува, и съм се изсмивала над тези съвети, но е факт... ако не лекува, то поне с времето се примиряваш и ти става все едно.

P.S. И още нещо... замисли се над това какво имаш. Скоро осъзнах, че трагичните и страшни неща, не се случват само на хората от новините, а и на реални, близки мои хора и до голяма степен ме уплаши. Не искам да омаловажавам проблема ти, но трябва да знаеш, че нервите, които сега хабиш по това са просто незаслужени. Случват се ужасни, страшни неща всеки ден, затова се опитай да оцениш каквото имаш, бъди с приятелите, със семейството си, обърни внимание на плюсовете в живота си и гледай позитивно! И успех.
    I will never bother you,
    I will never promise to,
    I will never follow you,
    I will never bother you.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от PsychologicalDisorder
    режа си вените.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Фен Аватара на BloniTka
    Град
    Манхатън.
    Ами както казаха преди мен излей чувствата си..нареви се примерно. Ще ти олекне.. Аз така съм правила и помага. В един момент просто ти омръзва да ревеш. Щом сте скъсали явно е имала няква основателна причина. Бъди силна. Честно казано.. на мен също ми се е случвало. Но нашите отношения с него бяха много сложни.. И все пак си останахме много добри приятели,много близки. И макар,че сега си имам сериозен приятел,онзи никога няма да го забравя. Спомените са хубаво нещо,но трябва да се стремиш да продължиш напред..
    I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Замисли се за всичките неща които си искала да правиш докато сте били заедно и не си могла. Не оставай дълго време сама. НЕ ГО ТЪРСИ. Временно или изобщо махни от погледа си нещата, които биха те подсещали за него. Забрави за сърцераздирателните песнички и филми. Пускай си нещо диво което те кара да танцуваш. Захвани се с хобито си или спорт. И не на последно място бъди винаги изтупана и добре изглеждаща. Сега си сама, а момчетата не дремят.
    Много правилен подход..
    Дай си малко време, за да го превъзможгеш, да направиш равносметката и после продължавай.

Dangerous feelings break out my soul..
    It's just the meaning of being alone.
    I wanna run like the speed of the sound,
    I was somewhere, I 'm sure you're around.
    You give me now the meaning of life...

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Какво правя ли ? .. убеждавам себе си,че всичко е грешка,а не трябва да е така.И когато наистина съм убедена,че не си струва продължавам напред,без да гледам миналите дни.
    ами да, пък и ако не е ГОЛЯМАТА ти любов....ще отмине с времето, само леко ще те дразни, като го видиш...но ако пък той е човека...ко да ти кажа...лек май няма..само с времето чувствата отминават...
    но наистина не го търси, полза няма да има, само унижение.
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен Аватара на iiirish
    Ами чисто и просто продължаваш напред. То не е толкова трудно - не свършва света с някой човек, но пък това открива пред теб нови възможности, може би и по-добри. Просто гледаш да не мислиш много много и нещата се получават от само себе си.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    не пускаме дълги теми,...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Искам дати кажа,че съм го преживявала.Знам колко много боли!За да го превижееш трябва да си много силна.Ще ти дам няколко съвета как да го забравиш.
    1.Бъди много силна!
    2.Прави всичко това което си правила докато сте заедно Пример:излизай навън,гримиравай се не се отказвай от нищо! Това беше наи трудното правило за мен!
    3.Златното правило:Времето лекува раните!!! Вярно е!
    4.Ако има как не се срещайте.Ако го видиш и ти говори нещо просто му кажи да не усложнява нещата!
    5.Само следващата любов ще те излекува напълно!

Успех,мила!!!
    Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
    ...love you... do you love me too? ..i love you...

Няма да се правя на някаква .. обикновенно при мен винаги се получава така,че първата вечер примерно,когато се случи си изплаквам очите . После започвам с мислите от рода на "Ще го забравя,не ме интересува .. да прави каквото си иска" и някакси усещам,че мога да продължа и след като минат два,три дена,в които го видя 5 пъти и е далеч от мен пак започвам да се сдухвам . До сега не съм се разделяла с приятеля си окончателно,но съм се опитвала да живея с нагласата,че повече не е в живота ми и ще го забравя и знам какво е .. особено ако си прекалено привързан и връзката е била дълга.От личен опит мога да кажа,че единственото нещо,с което що годе се разсейвам е излизането с приятелките ми . Разбира се има си време,в което им мрънкам и т.н ама общо взето гледам да говорим и после да приключим темата и да си се посмеем както ни е си знаем .. Единствено приятелите ми са ми помагали поне за момент да се оттърся от мисълта за него въпреки,че не мога въобще да не мисля.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

еми продължавам напред с мнго воля-разсейвам се с каквото мога и така.но ако искаш да продължиш напред най добре не поддържай никакви контакти с него ,поне в на4алото.кофти е ,но всеки преминава през някаква тежка раздяла и открива как да се справя с болката дай си време-болката ще отмине
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Вися на компа и си тъпея
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на Amateur
    Слушаи са,забрави го.Не му ходи по гъза има и други ще си намериш нещо по-добро!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си