- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво правите когато....?
Първоначално написано от dimitar_ak
Достатъчно,за да не продължа отговора по темата си. Но хубаво:и такива работи ми изглеждат фалшиви (не казвам,че са).
Ето какво правя когато съм дълго време с някой и нещо ме тревожи (понеже до сега не съм се разделяла с никой)
Сдухвам се. Мисля купища глупости. Всеки път обичайното. Случва се,ако е нещо по сериозно (всъщност действително не е,но аз го превръщам с такова за мен) да си поплача на спокойствие,като абсолютно никой не бива да ме вижда и да ми виси на главата с глупави съвети,които ме объркват и дразнят. След като изясним всичко,всичко това по-горе е отишло майната си и нещата се оправят. Мразя да мрънкам на тоя и на ония какво ми е освен ако не го засяга пряко. Мразя да се оплаквам пред някой си и да обвинявам живота,да казвам колко е несправедлив и тежък и как няма любов.
Цялата емоция около всичко тва няма как да се покаже с ревливо изражение на лицето ми освен ако аз не реша.
Така че престанете да мрънкате и да сте недоволни,ценете това което имате и най-вече се оправяйте сами,щото (ето клишето...нали все пак по темата) ако сами не си помогнете няма кой друг да го направи.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.