.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo

Бягството ..

Здравейте и предварително благодаря, дори и за псувните, който със сигурност ще отнеса ...
    Влюбена съм, от вече 8 месеца единственото, което се върти в главата ми е един човек, с когото имах интимна връзка, която така и не просъществува дълго или в нещо повече от секс. Махнах се от града за 2 месеца, работих на морето, само за да съм далеко от него и да го забравя, е не успях, много емоции, много хора, но така и само той си остана.
    Прибрах се преди месец, никакво развитие, или по-точно си прговорихме, защото бяхме скарани ... пак попаднахме в една компания... и пак нищо. Има нова приятелка, щастлив е ... и аз приех факта, че не е мой, даже се радвам, че го виждам усмихнат. На ясно съм че с него шанс нямам, но се запознах с негов приятел, който е първия успял поне малко да отнеме вниманието ми, симпатичен сладур с който имаме доста общо. Пишем си смс-и, виждаме се, прекарваме си страхотно и все пак нищо не се случва, всички момчета от тази компания с изключения на гореспомената любов и този сладур, са видимо много влюбени в мен, и 3-мата (останалите са 3ма) не го крият. Все пак са приятели и се чудя дали те не го спират, и се чудя най-вече дали ще е удачно да му кажа направо какво чувствам, макар, че е видимо, но се страхувам да не разваля и тази магия и да последва поредната ревлива драма по несбъдната мечта...
    Дали да изчакам още, или да действам.. а всъщност как точно да действам ....

Благодаря!
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Кажи му направо.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ми щом ти него го харесваш, и той теб те харесва значи почти всичко е готово. Нищо сложно няма да излезете, да се държиш малко по "гушнато" (но не и да се натискаш разбира се) пък ако и тогава не се усети - хващаш го за ушите, притискаш го в ъгъла и го целуваш

По ясно от това няма как да покажеш

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ми щом ти него го харесваш, и той теб те харесва значи почти всичко е готово. Нищо сложно няма да излезете, да се държиш малко по "гушнато" (но не и да се натискаш разбира се) пък ако и тогава не се усети - хващаш го за ушите, притискаш го в ъгъла и го целуваш

прав сии

Цитирай Първоначално написано от CuJLu

прав сии
    +1

Мега фен Аватара на Hilary_
    след като е щастлив с приятелката си според мен ще е по - добрия вариант да се ориентираш към някой негов приятел щом от там имаш "зелена светлина" ..

тъпа си .
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Повече от фен Аватара на sl0w
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    след като е щастлив с приятелката си.
    Когато обичаш някого , искаш той да е щаствил . Щом е щаствил с приятелката си го остави да бъде с нея . Ако не е щаствил можеш да се намесиш , но той е щаствил .

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    еми кажи му ве
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Цитирай Първоначално написано от sl0w
    след като е щастлив с приятелката си.
    Когато обичаш някого , искаш той да е щаствил . Щом е щаствил с приятелката си го остави да бъде с нея . Ако не е щаствил можеш да се намесиш , но той е щаствил .
    Абе,лейки,вие прочетохте ли темата ? Или само до половината?

Голям фен

номерът работи

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    /facepalm

Добре,вече нямаш задължение към бившия и си намерила някой който ти харесва...осъзнаваш,че ако вместо да задаваш риторични въпроси тук беше вече така се разкрила на любовното си увлечение,можеше сега да се натискате някъде..
    Но да не остана по-назад - давай.Хепи?Ето.Чу каквото искаше.
    Sheesh.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Голям фен Аватара на RaZzer
    "Няма никакво значение накъде те води разума, защото няма да стигнеш доникъде, ако си загърбил чувствата си... "

Та... не загърбвай чувствата си и говори с него!
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от MAKEmeFEELgood
    .. абе лейко ти прочете ли ми поста или само до половината??

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    абе лейкииии ударило ме е пак СПАМ настроението.....
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

лейката н абаба се счупи ;с
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си