- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бягството ..
Здравейте и предварително благодаря, дори и за псувните, който със сигурност ще отнеса ...![]()
Влюбена съм, от вече 8 месеца единственото, което се върти в главата ми е един човек, с когото имах интимна връзка, която така и не просъществува дълго или в нещо повече от секс. Махнах се от града за 2 месеца, работих на морето, само за да съм далеко от него и да го забравя, е не успях, много емоции, много хора, но така и само той си остана.
Прибрах се преди месец, никакво развитие, или по-точно си прговорихме, защото бяхме скарани ... пак попаднахме в една компания... и пак нищо. Има нова приятелка, щастлив е ... и аз приех факта, че не е мой, даже се радвам, че го виждам усмихнат. На ясно съм че с него шанс нямам, но се запознах с негов приятел, който е първия успял поне малко да отнеме вниманието ми, симпатичен сладур с който имаме доста общо. Пишем си смс-и, виждаме се, прекарваме си страхотно и все пак нищо не се случва, всички момчета от тази компания с изключения на гореспомената любов и този сладур, са видимо много влюбени в мен, и 3-мата (останалите са 3ма) не го крият. Все пак са приятели и се чудя дали те не го спират, и се чудя най-вече дали ще е удачно да му кажа направо какво чувствам, макар, че е видимо, но се страхувам да не разваля и тази магия и да последва поредната ревлива драма по несбъдната мечта...
Дали да изчакам още, или да действам.. а всъщност как точно да действам ....
![]()
Благодаря!![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Ми щом ти него го харесваш, и той теб те харесва значи почти всичко е готово. Нищо сложно няма да излезете, да се държиш малко по "гушнато" (но не и да се натискаш разбира се) пък ако и тогава не се усети - хващаш го за ушите, притискаш го в ъгъла и го целуваш
По ясно от това няма как да покажеш![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
прав сииПървоначално написано от valdesbg
![]()
+1Първоначално написано от CuJLu
![]()
след като е щастлив с приятелката си според мен ще е по - добрия вариант да се ориентираш към някой негов приятел щом от там имаш "зелена светлина" ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
тъпа си .
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Когато обичаш някого , искаш той да е щаствил . Щом е щаствил с приятелката си го остави да бъде с нея . Ако не е щаствил можеш да се намесиш , но той е щаствил .Първоначално написано от Hilary_
еми кажи му ве
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Абе,лейки,вие прочетохте ли темата ? Или само до половината?Първоначално написано от sl0w
/facepalm
Добре,вече нямаш задължение към бившия и си намерила някой който ти харесва...осъзнаваш,че ако вместо да задаваш риторични въпроси тук беше вече така се разкрила на любовното си увлечение,можеше сега да се натискате някъде..
Но да не остана по-назад - давай.Хепи?Ето.Чу каквото искаше.
Sheesh.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
"Няма никакво значение накъде те води разума, защото няма да стигнеш доникъде, ако си загърбил чувствата си... "
Та... не загърбвай чувствата си и говори с него!
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
.. абе лейко ти прочете ли ми поста или само до половината??Първоначално написано от MAKEmeFEELgood
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
абе лейкииии ударило ме е пак СПАМ настроението.....Първоначално написано от Hilary_
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
лейката н абаба се счупи ;сПървоначално написано от Hilary_
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?