.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Как да се държим с момчетата за да ни забележат ??

[-o< да ви кажа чесно .. амиии незнам как да заинтересувам момчетата .. дали някой ще склони да ми даде 1-2 съвета ??

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    според мене,щом не знаеш как значи не ти е дошло времето.

Дай снимка да ти кажа дали да опитваш Иначе усмихвай се и не бъди злобна и надута.. Поне мен едно момиче не може да ме впечатли като говори цинизми.

Ами не, аз съм си хубава ама .. не е само външен вид
    знам,че да искам съвети от други за товаа .. но просто исках да чуя вашите предложения да ги съпоставч с моите и да си избера най-правилният за мен [/img]

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Покажи си гърдите - винаги дава резултат

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Щом си си хубава, те ще те забележат. След това надявам се да знаеш какво да правиш

Мега фен Аватара на Hilary_
    не бъди като всички останали и НЕ прави това, което другите правят просто, защото някой си решил, че това е "модерно" .. хах ..

бъди уникална сама по - себе си .. дали с визия, дали с чувство за хумор, дали с поведение ... ти си решаваш .. а ако успееш да ги сучетаеш ще е най - добре ..

Супер фен Аватара на kindergarden
    бе не знам ама един пич се привлече от една приятелка само като я зърна без дори да си говорят излязоха и ме викнаха и мен там да им светя и нито 1 дума не си казаха ама пича още я харесва O_O ай обяснете ми кво става

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Висок ток, добро червило, деколте(ако имаш какво да показваш), походка, прическа, маникур, фондютен и си бомба. И ако мясаш няма начин да не те забележат. Избираш си момче, което искаш да те забележи и го гледаш и му се усмихваш. Задължително го гледай в очите. Ваща е лесна.....
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Разкарвай се чисто гола и всички ще те забележат. Няма да ти липсва внимание. Нудисти Power !
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Замеряй ги с камъни. Със сигурност ще ти обърнат внимание.
    Майтапя се!
    Важен е контактът с очите и да си имаш собствен стил, който разбира се да се харесва на повечето хора. И моля те не пуши, когато ходиш по улицата. Вярвай ми, много е гадно и отблъскващо погледнато отстрани.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Висок ток, добро червило, деколте(ако имаш какво да показваш), походка, прическа, маникур, фондютен и си бомба. И ако мясаш няма начин да не те забележат. Избираш си момче, което искаш да те забележи и го гледаш и му се усмихваш. Задължително го гледай в очите. Ваща е лесна.....
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от umri

и като му се ''надупиш'' веднъж,нещата се нареждат .. нали ве,умнико

Много мерси за съветитеее

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Бъди естествена(не с цял тон грим,а само с малко гланц). Движа се в компанията на момчета и повярвай ми,колкото повече мислиш,че си падат по кифли,толкова повече грешиш...Е,искат да ги "минат" за веднъж.Ако искаш момчето да те оцени,не се хвърляй на врата му веднага.Покажи му,че си различна.Опознайте се и т.н. И,да и те искат да са обичани.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Слънчо, аз теб те обичам ама си ми извън възрастовата граница

Не мисля , че трябва да си показваш тялото и да се правиш на някой .. Бъди естествена пък ако момчетата са свестни ще забележат това , което си . Не съм спец по тея неща , но момичетата , които се радват на внимание от страна на момчетата в повечето случаи са кифли и наистина момчетата ги забелязват повече , за да ги минат просто

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Слънчо, аз теб те обичам ама си ми извън възрастовата граница
    Без такивай,ей... Ще си намериш момичето,пък и не се изкарвай голям.Днес, определено си се разлигавил.

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Оо сори че питам в твойта тема... мн искам да се запозная с 1 момче от съседния клас, ама се не мога да се престраша... някой съветец?

Офф топик: никога не съм мислела, че ще искам такива съвети ама ето на...
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Голям фен Аватара на play23
    Ам според мен ако искаш да си по-директна отиваш и му казваш "Е как в съседни класове сме а още не съм се запознала с най-красивото момче" или нещо от сорта ако не просто че искаш да се запознаше с него щото ти е съученик

Фен Аватара на rihanna344
    Град
    Пловдивв
    Най-естественото оръжие за впечатляване на момче,което не те познава е естественото поведение !!! Много е важно да не се правиш на такъв,какъвто не си.Това на мен един път ми изигра мн лоша шега-запознах се с едно момче,бяхме приятели,докато се държах естествено.Но през това време като бяхме сами,не намирахме тема за разговор и буквално мълчахме..И за това мислех,че на него му е тъпо с мен и започнах да се държа с него както с съучениците ми и с приятелите ми(ЛИГЛА).И оттам нататък просто...след около 1 седмица не се и видяхме.
    Колкото повече,толкова повече. -казал Мечо Пух и умрял от свръх доза

Супер фен
    Когато искам да се запозная с дадено момче, просто отивам и го питам или моля за нещо. Така, той е щастлив, че ми е помогнал, а аз, че съм се запознала с него. Всички са щастливи!

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ОБЛИЧАЙ СЕ СЕКСИ , ТАКА ЩЕ СИ ПРИВЛЕКАТЕЛНА ЗА МНОГО МОМЧЕТА

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    НЕ БЪДИ ОТ ТЕЯ МЕКИТЕ СЛИВКИ

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си