.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87
    Съдейки по момичетата в днешно време, липсата на дрехи е мерило за привлекателност.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Град
    някъде, където няма земетресения
    Ми говори по често с него, търси си начини да се присламчиш. Щом си хубава, вече са те забелязали. Но може би и тях ги е страх и питат в съседната тема как да те накарат да ги забележиш. Говори, общувай, и по скайпа може. Фб съкс за чатове.

Голям фен
    А защо просто не бъдеш себе си ? Не мога да разбера за какво трябва да спазвате дадени правила ?! пфф..
    Хора много , Човеци малко !

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Висок ток, добро червило, деколте(ако имаш какво да показваш), походка, прическа, маникур, фондютен и си бомба. И ако мясаш няма начин да не те забележат. Избираш си момче, което искаш да те забележи и го гледаш и му се усмихваш. Задължително го гледай в очите. Ваща е лесна.....
    +прилепнали дънки от които се показва леко бельото, мъжете винаги гледаме там и по-хубаво долно бельо увеличава шансовете ти да те хареса

Супер фен
    Не е нужно да бъдеш като всички останали и да следваш определен модел на поведение, за да те забележат. Няма какво да направиш, че да ти обръщат внимание. Или харесват това, което си, или не.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

1- Ако искаш просто да не си сама в събота вечер- тесни дънки, грим и палави ръчички ще са ти достатъчни.

2- Ако искаш качествена връзка със свястно момче- знай следното:
    Мъжкото око забелязва красотата каквито и дрехи да носиш, както и забелязва недостатъците, независимо с какъв грим са прикрити.
    Бъди себе си- ако се правиш на кифла, момчето ще те възприеме като такава- може да си поиграе с теб вечер-седмица-две, но чувства към теб няма да има.
    При запознаването и опознаването бъди приятелски настроена, усмихната и искрена. Ако спазваш това и изглеждаш добре, успехът ти е сигурен!
    Всеки човек умира, не всеки истински живее.

Супер фен Аватара на fen7asy
    и за пореден път.. ПРОЧЕТИ МИ ПОДПИСА..
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Град
    Плевен
    То ако някой те хареса ще хареса каквато си не е нужно да си интересна
    например аз съм мълчалива в класа ..срам ме е не сставам от чина ...пък някъв от началото не ме остава на мира и сяда само до мен занимава ме говори някви неща умирам от срам пред класа

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    1. Бъди себе си.....
    2. Хвърляй им палави погледи
    3. Заговаряй ги дори с причината познаваш ли един кой си (измисли некфо име ) и така

Най важното не бъди срамежлива

Цитирай Първоначално написано от experiment_m
    Замеряй ги с камъни. Със сигурност ще ти обърнат внимание.
    Майтапя се!
    Важен е контактът с очите и да си имаш собствен стил, който разбира се да се харесва на повечето хора. И моля те не пуши, когато ходиш по улицата. Вярвай ми, много е гадно и отблъскващо погледнато отстрани.
    В съвета ти за пушенето напълно те подкрепям.Страшно селско е да се ходи по улицата и да се пуши....

kak da se darja s edno mom4e

molqvi kajete mi kak da se darja s edno mom4e koeto haresva

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    А защо просто не бъдеш себе си ? Не мога да разбера за какво трябва да спазвате дадени правила ?! пфф..
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Re: kak da se darja s edno mom4e

Цитирай Първоначално написано от angel4eto26
    molqvi kajete mi kak da se darja s edno mom4e koeto haresva

И за какво ъпна тема от времето на абитуриентският бал на Хитлер с малоумното си запитване на шльокавица?

Мега фен Аватара на Chacho
    Еми така е, с тея съвети "бъди себе си" всеки си показва простотията.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

ne se druj kato nqkoi razhaitena ne se prawi na hyliganka ..i da ne pushi dokato wurwish ..za edna dama e grozno towa..ne budi mng shumna..budi krasiwa no i skromna ii shte ti nalitat samii ))

ne se druj kato nqkoi razhaitena ne se prawi na hyliganka ..i da ne pushi dokato wurwish ..za edna dama e grozno towa..ne budi mng shumna..budi krasiwa no i skromna ii shte ti nalitat samii ))

Зависи от типа момче, което искаш да заинтригуваш.
    Ако искаш да се харесаш на първокласен селяндур, накипри се и се прави на глупава.
    Ако искаш да харесаш на нормално момче, бъди себе си.

Казвай неща които никога не би казала и прави неща които никога не си правила

...

Абе,просто бъди себе си! Няма нужда да се правиш на " Вижте ме,коя съм" или нещо от сорта! Дръж се естествено
    - only GOD can judge me !! ;]

anonymous708973
    Guest
    Аз викам да продължим темата, готина е

Честно казано, цялата тая игра с престорения смях и правенето на глупава не е за мен. Нямам идея с какво точно впечатлявам. Естествено, полагам грижи за външния си вид и въпреки че определено не съм от красавиците, по които всички въздишат и които всички познават, привличам достатъчно погледи. Усмивката, позитивната нагласа, задаването на въпроси в опит да опознаеш човека до теб и т.н правят добро впечатление.

Мега фен Аватара на Chacho
    Чувство за хумор. Трябва тролвате хората на живо, особено конкуренцеата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от findthetruth
    1- Ако искаш просто да не си сама в събота вечер- тесни дънки, грим и палави ръчички ще са ти достатъчни.

2- Ако искаш качествена връзка със свястно момче- знай следното:
    Мъжкото око забелязва красотата каквито и дрехи да носиш, както и забелязва недостатъците, независимо с какъв грим са прикрити.
    Бъди себе си- ако се правиш на кифла, момчето ще те възприеме като такава- може да си поиграе с теб вечер-седмица-две, но чувства към теб няма да има.
    При запознаването и опознаването бъди приятелски настроена, усмихната и искрена. Ако спазваш това и изглеждаш добре, успехът ти е сигурен!
    Това.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    1-во, не се правете на такива, каквито не сте.
    2-ро, спазвайте лична хигиена!
    3-то, не е нужно да се обличате точно в определен стил (фешън, кифленски, емо, метал...), но е хубаво да изглеждате горе-долу добре.
    4-то, за да ви забележат, просто се дръжте добре (не надуто) и чакайте.
    5-то, ако е за точно определен човек, нищо не пречи да се държите по-приближено с него, но не и да скачате върху него като че ли е парче месо - така просто ще се отдръпне и край.
    Няма точно определен начин, просто се случва или не.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

blagodarq na vsi4ki

zdr pak sam az no sno6ti az i moqta priqtelka se sabrahme w tqh no tam doide i mom4eto koeto haresvam.Zapo4na da me zaka4a no neznam kakvo muztata i za po4na da se natiska s priqtelkata mi e kajete mi kak da go priema i kakvo da naprawq za da mi obra6ta vnimanie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си