- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се държим с момчетата за да ни забележат ??
Съдейки по момичетата в днешно време, липсата на дрехи е мерило за привлекателност.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Ми говори по често с него, търси си начини да се присламчиш. Щом си хубава, вече са те забелязали. Но може би и тях ги е страх и питат в съседната тема как да те накарат да ги забележиш. Говори, общувай, и по скайпа може. Фб съкс за чатове.
А защо просто не бъдеш себе си ? Не мога да разбера за какво трябва да спазвате дадени правила ?! пфф..
Хора много , Човеци малко !
+прилепнали дънки от които се показва леко бельото, мъжете винаги гледаме там и по-хубаво долно бельо увеличава шансовете ти да те харесаПървоначално написано от umri
Не е нужно да бъдеш като всички останали и да следваш определен модел на поведение, за да те забележат. Няма какво да направиш, че да ти обръщат внимание. Или харесват това, което си, или не.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
1- Ако искаш просто да не си сама в събота вечер- тесни дънки, грим и палави ръчички ще са ти достатъчни.
2- Ако искаш качествена връзка със свястно момче- знай следното:
Мъжкото око забелязва красотата каквито и дрехи да носиш, както и забелязва недостатъците, независимо с какъв грим са прикрити.
Бъди себе си- ако се правиш на кифла, момчето ще те възприеме като такава- може да си поиграе с теб вечер-седмица-две, но чувства към теб няма да има.
При запознаването и опознаването бъди приятелски настроена, усмихната и искрена. Ако спазваш това и изглеждаш добре, успехът ти е сигурен!
Всеки човек умира, не всеки истински живее.
и за пореден път.. ПРОЧЕТИ МИ ПОДПИСА..![]()
Първоначално написано от BladeDancer
То ако някой те хареса ще хареса каквато сине е нужно да си интересна
например аз съм мълчалива в класа ..срам ме е не сставам от чина...пък някъв от началото не ме остава на мира и сяда само до мен занимава ме говори някви неща
умирам от срам пред класа
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
1. Бъди себе си.....
2. Хвърляй им палави погледи
3. Заговаряй ги дори с причината познаваш ли един кой си (измисли некфо име ) и така
Най важното не бъди срамежлива![]()
В съвета ти за пушенето напълно те подкрепям.Страшно селско е да се ходи по улицата и да се пуши....Първоначално написано от experiment_m
![]()
molqvi kajete mi kak da se darja s edno mom4e koeto haresva![]()
Първоначално написано от rebeccaa
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Първоначално написано от angel4eto26
И за какво ъпна тема от времето на абитуриентският бал на Хитлер с малоумното си запитване на шльокавица?
Еми така е, с тея съвети "бъди себе си" всеки си показва простотията.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ne se druj kato nqkoi razhaitena ne se prawi na hyliganka ..i da ne pushi dokato wurwish ..za edna dama e grozno towa..ne budi mng shumna..budi krasiwa no i skromna ii shte ti nalitat samii))
ne se druj kato nqkoi razhaitena ne se prawi na hyliganka ..i da ne pushi dokato wurwish ..za edna dama e grozno towa..ne budi mng shumna..budi krasiwa no i skromna ii shte ti nalitat samii))
Зависи от типа момче, което искаш да заинтригуваш.
Ако искаш да се харесаш на първокласен селяндур, накипри се и се прави на глупава.
Ако искаш да харесаш на нормално момче, бъди себе си.
Казвай неща които никога не би казала и прави неща които никога не си правила![]()
Абе,просто бъди себе си! Няма нужда да се правиш на " Вижте ме,коя съм" или нещо от сорта! Дръж се естествено![]()
- only GOD can judge me !! ;]
Аз викам да продължим темата, готина е
Честно казано, цялата тая игра с престорения смях и правенето на глупава не е за мен. Нямам идея с какво точно впечатлявам. Естествено, полагам грижи за външния си вид и въпреки че определено не съм от красавиците, по които всички въздишат и които всички познават, привличам достатъчно погледи. Усмивката, позитивната нагласа, задаването на въпроси в опит да опознаеш човека до теб и т.н правят добро впечатление.![]()
Чувство за хумор. Трябва тролвате хората на живо, особено конкуренцеата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Това.Първоначално написано от findthetruth
1-во, не се правете на такива, каквито не сте.
2-ро, спазвайте лична хигиена!![]()
3-то, не е нужно да се обличате точно в определен стил (фешън, кифленски, емо, метал...), но е хубаво да изглеждате горе-долу добре.
4-то, за да ви забележат, просто се дръжте добре (не надуто) и чакайте.
5-то, ако е за точно определен човек, нищо не пречи да се държите по-приближено с него, но не и да скачате върху него като че ли е парче месо - така просто ще се отдръпне и край.
Няма точно определен начин, просто се случва или не.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
blagodarq na vsi4ki
zdr pak sam az no sno6ti az i moqta priqtelka se sabrahme w tqh no tam doide i mom4eto koeto haresvam.Zapo4na da me zaka4a no neznam kakvo muztata i za po4na da se natiska s priqtelkata mi e kajete mi kak da go priema i kakvo da naprawq za da mi obra6ta vnimanie![]()
![]()
![]()
![]()