- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се държим с момчетата за да ни забележат ??
Ауч, гадно... Ами направи му лек намек за това, коета изпитваш. Имай предвид, че е възможно вече да е хлътнал по приятелката ти, така че недей да му изсипваш направо, че го харесваш (така само ще се отдръпне), направи му лек намек и изчакай.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
ms
Поне на 5.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не съм съгласна с това.Първоначално написано от findthetruth
Получавам много повече погледи и комплименти, когато съм се "барнала" - нищо курвенско!, отколкото когато разхождам кучето из квартала по клин, потник и вързана коса.
Oт кой квартал си викаш?Първоначално написано от PinkPan7her
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И аз не съм съгласна ... когато съм в дискотека облечена както трябва получавам комплименти,но когато се разхождам или бягам с кучето с маратонкиqкъси панталони и потник,ме поглеждат и задминават....мъжкото око винаги забелязва с какво си облеченаПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
na 14 godini sam![]()
аз пък съм мъж и ти казвам, че е вярно...Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
ясно ни е колкосте дебели и как излгеждате. хубав грим е такъв, който леко и ненатрапчиво подчертава хубавите ви страни - примерно ако имаш готини очи или устни и толкоз... а мен лично фондьотена (на който толкова се кефят момичетата) например ме отблъсква
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Още помня как едно момиче със суичерче и широки дънки си седя и си пи биричката, без да я забелязвам много, много. По-късно като свали горните дрешки ми потекоха лиги по сутиена й.
Според мен няма определен стереотип, някои търсят цици, аз лично търся момиче, което ми допада не само на външен вид, но и да е интелигентна.За жалост трудно се срещат
Детско излъчване () + да е извън гнусните клишета и норми - огромен вътрешен свят ,който да мога да ровя и изучавам безкрайно без да спира да ме изненадва.
If you were to turn into a snake tomorrow and began devouring humans, and from the same mouth you devoured humans, you cried to me “I love you!” Would I still be able to say “I love you,” the same way I do today?
Физически или психически?Първоначално написано от Rolisten
кой каквото има да предложиПървоначално написано от Chacho
![]()
![]()
![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Стига де.Първоначално написано от Chacho
Огромен вътрешен свят, в който мога да ровя.
Надявам се да не е физически, щото звучи особено... гнусно.![]()
емоционално де![]()
If you were to turn into a snake tomorrow and began devouring humans, and from the same mouth you devoured humans, you cried to me “I love you!” Would I still be able to say “I love you,” the same way I do today?
Разни хора, разни идеали![]()
mnogo vi blagodarq na vsi4ki za savetite za6toto az ve4e hodq s mom4eto koeto haresvam mnogo sam vi blagodarna hubava ve4er![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6te izvinqvate 4e pak sam az ama dnes mi e parvata sre6ta s mom4eto koeto hodq molqvi kajete kakvo da prawq mnogo se pritesnqvam
Ох, боже.
За всяко нещо ли мислиш да ни питаш?
Хубава си. Ок. Не се дръж като кучка, надута лигла или супер загоряла. Бъди себе си.
Щом си хубава, значи вече са те забелязали, просто не си разбрала. Ако е за определено момче... Прави му намеци, закачай го, бъди приятелски настроена. Иии не се прави на важна, а по-скоро бъди мила.![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
mi tebe nikoi i nete e pitalПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
напълно съгласнаПървоначално написано от Kukumqvka
![]()
няма готови рецепти за привличане на мъжкото внимание..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Напротив!Първоначално написано от gabsit000
Шкембе чорба
Стига де! Трябва ли да е точно тая гнусна шкембе чорба?
Мусаката няма ли да мине?
Маце, ти си тая, дето не знае елементарни социални правила, затова устичката затворена и попивай акъл.Първоначално написано от angel4eto26