- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво може да значи погледа му и как да постъпя ?
Тази година съм заек в ново училище , нов клас и следователно в новия клас .. нови хора. Съучениците ми са супер ии въобще всичко е ОК : D . Име едно момче , което просто немога да спра да гледам , умен е ии е много красив . На доста голямо разстояние сме с него по чинове , но това не ми пречи да си го гледам ;d . От близо седмица забелязах , че и той ме гледа по безброй много начини . Давам примери : Гледа към моя чин , когато се обърна и ме поглежда моментално , на мен ми става смешно и се обръщам , след това аз го поглеждам , той се обръща към мен, аз не си отмествам погледа , но той се обръща на другата страна . Има моменти в който даже не си отместваме погледа един от друг за около 10тина секунди или онзи ден си стоях и го гледах , той тръгна да излиза от стаята , загледа ме и точно когато щеше да си отмести погледа се засмя , но неможах да разбера на мен ли се засмя или на нещо друго . Мисля , че ме разбирате , немога да ви обясня по-точно ;d . Чувала съм , че очебийното гледане на някого , може да е знак , че го харесват , незнам до колко е вярно и дали моят съученик го разбира така . Не сме си говорили въобще , а и той въобще не стои в стаята в междучасията , имам му скайп , но не мисля , че чрез скайп може да стане нещо ;d . Вчера си чатихме за първи път, но той явно е имал работа и не ми писа почти нищо . Според вас , какво може да означава погледа му ? И как да подхвана тема с него , как да го заговоря , всичките ми приятелки ми казват колко по-лесно е като сме от един клас , че мога да го попитам нещо свързано с училище и с домашното , е да ама и двамата с него знаем , че той ще е последния човек ,от който ще поискам помощ за домашно или нещо от сорта . И за това немога да се сетя за нищо подобаващо . Надявам се да ми помогнете .
П.П : Днес по изобразително ни разпределиха по номера по чиновете и сме много близо един до друг и след като госпожата каза ,да си извадим нещо за писане, той тръгна да се оглежда и са сети , че раницата му остана в класната стая и тръгна да търси лист и аз не се стърпях и му откъснах и му го плъзнах по чина и той в знак на благодарност се усмиихна![]()
Не искам да му казвам директноо , искам да му намекна само ,че го харесвам ама въпроса е , че незнам как да стане номера![]()
Не бързай да му казваш.Нека има леки флиртове.
Първо бъди 100% сигурна ,че имаш шансове и тогава вече..
Можеш да се бутнеш в него уш без да искаш.Да кажеш `упс съжалявам много съм непохватна` той 100% ще каже `няма нищо` и ти почни някакъв лек разговор с него.Пусни шегичка и така..
Подготви почвата ,както се казва..
За всичко си има време.Трябва да имаш подход ;д![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
абе домързя ме да чета сичко това минах само отгоре отгоре .. но мн сте ми страни такива малки .. ии кво ще се харесвате ии евентуално ще станете гаджета и ще скъсате и после ще ти е тъпо че сте от един класama nqa losho ;]
* brunettes
do it better ;] ..
Мдаа .. и тва го има , ноо попринцип съм сериозна , щом става дума за момчета.Другото зависи от него .
Драсни му един SMS в час ..![]()
, не бе базикам се .. измисли нещо с което да му намекнеш .. нали знаеш - Понякога погледа казва много повече от думите! Успех!
![]()
Нов ник: Cassidy
смятай.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
8 клас ако си е добре,тогава главно е да се "базикате" за нещо,а от смях може да стане и нещо друго![]()
само не го зяпай![]()
Ако бях на твое място,щях да му издиря импулс например и там ала-бала коментарчета невинни,а ти щом му имаш скайп му пиши по често,споделяне на разочарование от мъжкия пол също върши работа,защото може да реши да ти доказва,че той е различен и прочие
А,заглеждането и смеха след това,е най-вероятно от факта,че и ти си го гледала...През междучасията "издебни"къде ходи и ако е достъпно място за теб навъртай се там с твоя приятелка,смей се високо та да те забележи,подхвърляй му някоя закачка,абе обикновен флирт да стане ...![]()
Погледа казва много неща, без да говоришПървоначално написано от Erica1
![]()
ако не го питаш или не говориш с него няма как да разбереш какво означава погледа му, ние откъде да знаем може да означава много неща:
1. харесва те
2. смешна си му
3. странна си му
4. изобщо не гледа, само си въобразяваш
иииииии много други неща....вземи се в ръце и се сближи с момчето
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Много е дълго за това време от денонощието. Пък и едва ли е нещо,което би ми харесало.
Яде ми се пица. О.О
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.