.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на LaffyTaffy

Ще има филмова версия на сериала

След като успешния сериал "Сексът и градът" се сдоби с филмова версия, сега е ред и на друг хитов сериал - "Приятели". Шестимата актьори Дженифър Анистън, Кортни Кокс Аркет, Матю Пери, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуймър ще се превъплътят в своите любими персонажи още веднъж, но този път на големи екран.

Продуцентите на сериала се решили на тази стъпка, след като видяли невероятния успех, който постигна филмовата версия на сериала "Сексът и градът" и за който в момента се снима втори филм.

От филмовото студио "Warner Bross" са готови да платят много пари на актьорите след като те им донесоха рекордни приходи с последния десети сезон на сериала.

Филмът се очаква през 2011 година, а продуценти ще бъдат познатите ни Дейвид Крейн и Марта Кауфман.

Филмовата екранизация на сериала е добре за актьорите, понеже не всички от тях успяха да се реализират успешно.
    Само Дженифър Анистън може да се похвали с доста ангажименти и като една от най-добре платените актрити в Холивуд.

Град
    Okinawa

Re: Ще има филмова версия на сериала

Ами ако стане няма да е зле
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

И аз го четох
    Оуу, дано стане
    Това е най-невероятният, прекрасен, незабравим сериал на всички времена.Обожавам го.Не мога без тях направо
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Яко, харесвах приятели
    Интересно какво ще се получи, дано да си заслужава и да не окепазят имиджа на сериала.

Мега фен Аватара на xoxi
    "Сексът и градът" филма не съм го гледала.
    Иначе ще ми е интересно "Приятели" на филм. Сериалът е добър, да се надяваме и филма да е такъв.
    И спря да се върти за миг земята..

Харесвах "Приятели" като сериал,дано и като филм да е хубав.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    нямам търпениеееееееее
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз пък много се дразня щото като видят, че първия филм жъне успех и почват да правят някви продължение от 5-6 части... Жив пример е Американски пай... Сексът и градът филма не е лош ама естествено, че ще има и втора част... а след нея и трета, и четвърта и така докато не стане като Дързост и красота...
    Приятели е страхотно сериалче и дано и филмът да е як ама съм 101% сигурна, че яко се хареса ще има най-малко още 5 части продължение...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Сексът и градът филма не е лош ама естествено, че ще има и втора част... а след нея и трета, и четвърта и така докато не стане като Дързост и красота...
    Не мисля, че ще се случи, те се събраха за един последен филм, колкото да има завършек на цялата тая работа, невъзможно ми звучи да правят продължения. Самият филм си беше продължение на сериала, стига им толкова.
    Иначе филмът "Сексът и градът" на мен ми беше скучен, 3 часа не ме свърташе на едно място, а по едно време Кари като почна да плямпа за хилядите си чифтове обувки, направо си мислех да се изнеса от киното.
    Иначе Приятели е култов сериал, обожавам го, дано не го развалят както често се случва, въпреки че се съмнявам, тея двамата продуценти много добра работа свършиха досега, ще го чакам филма.
    I will never bother you,
    I will never promise to,
    I will never follow you,
    I will never bother you.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си