- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За домашните любимци и отговорностите:)
Искам да питам тези, които имат домашни любимци.. кой отнася всичко?Кой му сменя тоалетната,кой оправя като направи някоя мизерия, кой го храни, кой му чисти и т.н и т.н. Защото вкъщи има доста скандали относно това, всеки си мисли, че не е негова работа
![]()
аз бях с птиците, но като бях по-малка мама ги гледаше, щото аз ги забравях от време на време(1 клас като ми взеха първото) след това аз се грижех за тях, но мама се занимава с кучето
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
ами..имам костенурка,попринцип аз й давам да яде,но смяната на водата става с помощта на тати,щото терариумът е тежичък и сама не мога да го вдигна.Когато ме няма майка ми се занимава с костенурката
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Имам заек... отначало аз се грижех за него, но после ми писна (знаех че така ще стане) и майка ми се грижи сега за него.... Иначе вода и храна аз му давам.. тя отговаря за др-те неща.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Амиии,майка ми доооста ми помага със грижиге,като се замисля.![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
В анкетата бях сложила и че си поделяме отговорностите но не знам защо не е излязла![]()
грижа се и за 2те ми котки ... малко е неприятно сутрин преди да тръгнеш на училище да чистиш гарнета аманали си ги обичам ...
Имам костенурка и откакто ми я купиха /това беше доста отдавна ;д/ все аз си се грижа за нея. ;д![]()
ПатриkПатрисия
за котката на никого не му пука, освен на майка ми, така че тя си поема отговорностите.![]()
за кучето аз и майка ми най-много се грижим.![]()
Ми който свариМного си го тъпчем с гранули животина, но като става въпрос за чистене на кенефа му, всеки се ослушва
![]()