.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Харесвам едно момиче, но как да и предложа?

Здравейте,
    Аз съм на 14 и съм много влюбен в едно момиче, в никоя друга не съм бил така силно влюбен. Проблема е, че аз съм срамежлив и не и предлагам когато трябва, но като пийна малко сичко си казвам. И ако някой може да ми кажа как да и предложа, но да е по готинко искам да не е като с бившите ми...по специално да е !? Аз я харесвам и тя мен и се ми прави леки намеци, но...
    И плановете ми за утре са да се видим и да си говорим на саме на залеза на слънцето из едно от тепетата на Пловдив - романтика. Е как да и предложа ама да не е като дървар "искаш ли да станем гаджета"?

Мега фен Аватара на Hilary_
    просто я целуни ..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    просто я целуни ..
    опитвам се, даже и скимта нежничко когато се доближа до устните и, но не се обръща само по бузките :S

защо просто не и обесниш колко ти е трудно да и го кажеш , че е единственното момиче което те е оставило наистина без думи , целуни я и и кажи , че не я насилваш да сте заедно , че тя има избор. Наистина ще оцени това . че и даваш свобода

Град
    Дупи
    Докато гледате залеза я гушни и и кажи че е специална за теб и много би искал между вас да има нещо по-сериозно .. : )
    Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..

Цитирай Първоначално написано от stupiddog
    Докато гледате залеза я гушни и и кажи че е специална за теб и много би искал между вас да има нещо по-сериозно .. : )
    идеално

значи по скайпа и казваш
    виж,аз много те харесвам и искам да си станем гаджета и да се прегръщаме и да се гледаме !
    няма как да ти откаже..
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Голям фен Аватара на Dollystar
    Бутни я в некой ъгъл и я изнасили
    А сега по темата: Бъди романтичен, не нахален заведи я на кино и след това я целуни или нещо такова.
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от kidwestern
    значи по скайпа и казваш
    виж,аз много те харесвам и искам да си станем гаджета и да се прегръщаме и да се гледаме !
    няма как да ти откаже..
    пак лъщиш с оригиналност

По темата:Кажи и колко е специална за теб .. но по-важното е да и го докажеш по някъв начин ;д

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от stupiddog
    кратко , точно , ясно!
    Станислава

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ivan4obee
    даже и скимта

ОМГ хахахах ти ме довърши братле сериозно

ем да

Благодаря на всички за хубавите отговори

Тея неща стават най-добре когато се правят така както ги чувства човек, пусни се по течението, просто, ако и тя има чувства ще се получи както трябва и съм сигурен, че няма да има нужда да я питаш директно покажи повечко близост

Супер фен
    Не не, моля те. Я разясни кво точно ще рече това да и "скимтиш". Много ми е любопитно

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Не не, моля те. Я разясни кво точно ще рече това да и "скимтиш". Много ми е любопитно
    Абе малките кучинца не си ли ги чувал как скимтат миличко ? Е аз тв правя доближавам се и я гала с нослето някъде и скимтя :Д много са радват мадамите така

бтл харабия са радват

Супер фен
    Трябва да ме научиш

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Кажи й го директно,пък дано тръгнете.Успех!

"Ко са прайш мааа *путригишшш*"
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Цитирай Първоначално написано от ivan4obee
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Абе малките кучинца не си ли ги чувал как скимтат миличко ? Е аз тв правя доближавам се и я гала с нослето някъде и скимтя :Д много са радват мадамите така

бтл харабия са радват
    Ако можеш, запиши как скимтиш и ми го прати .мп3 формат. Аз по принцип съм като вълк ауууу ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си