- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам едно момиче, но как да и предложа?
Здравейте,
Аз съм на 14 и съм много влюбен в едно момиче, в никоя друга не съм бил така силно влюбен. Проблема е, че аз съм срамежлив и не и предлагам когато трябва, но като пийна малко сичко си казвам. И ако някой може да ми кажа как да и предложа, но да е по готинко искам да не е като с бившите ми...по специално да е !? Аз я харесвам и тя мен и се ми прави леки намеци, но...
И плановете ми за утре са да се видим и да си говорим на саме на залеза на слънцето из едно от тепетата на Пловдив - романтика. Е как да и предложа ама да не е като дървар "искаш ли да станем гаджета"?
просто я целуни ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
опитвам се, даже и скимта нежничко когато се доближа до устните и, но не се обръща само по бузките :SПървоначално написано от Hilary_
защо просто не и обесниш колко ти е трудно да и го кажеш, че е единственното момиче което те е оставило наистина без думи , целуни я и и кажи , че не я насилваш да сте заедно
, че тя има избор.
Наистина ще оцени това . че и даваш свобода
![]()
Докато гледате залеза я гушни и и кажи че е специална за теб и много би искал между вас да има нещо по-сериозно .. : )
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
идеалноПървоначално написано от stupiddog
![]()
значи по скайпа и казваш
виж,аз много те харесвам и искам да си станем гаджета и да се прегръщаме и да се гледаме !
няма как да ти откаже..![]()
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Бутни я в некой ъгъл и я изнасили![]()
![]()
А сега по темата: Бъди романтичен, не нахален заведи я на кино и след това я целуни или нещо такова.![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
пак лъщиш с оригиналностПървоначално написано от kidwestern
![]()
По темата:Кажи и колко е специална за теб .. но по-важното е да и го докажеш по някъв начин ;д
кратко , точно , ясно!Първоначално написано от stupiddog
![]()
Станислава
Първоначално написано от ivan4obee
![]()
ОМГ хахахах ти ме довърши братле сериозно
![]()
ем да
Благодаря на всички за хубавите отговори![]()
Тея неща стават най-добре когато се правят така както ги чувства човек, пусни се по течението, просто, ако и тя има чувства ще се получи както трябва и съм сигурен, че няма да има нужда да я питаш директнопокажи повечко близост
![]()
Не не, моля те. Я разясни кво точно ще рече това да и "скимтиш". Много ми е любопитно![]()
Абе малките кучинца не си ли ги чувал как скимтат миличко ? Е аз тв правя доближавам се и я гала с нослето някъде и скимтя :Д много са радват мадамите такаПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
бтл харабия са радват![]()
Трябва да ме научиш
![]()
Кажи й го директно,пък дано тръгнете.Успех!![]()
![]()
"Ко са прайш мааа *путригишшш*"
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Ако можеш, запиши как скимтиш и ми го прати .мп3 формат. Аз по принцип съм като вълк ауууу ;дПървоначално написано от ivan4obee