- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какъв е вкуса на ... ?
Хм.. гледайте дали се къпе често. Да не стане така веднаж , я пробваш на вкус.. след 3 дни пак със същите прашки... и тогава не трябва да пробваш!!! Иначе на вкус... бе не ви знам какво сте пробвали ама солено... ?! Тез приятелки май не са много чисти , а? Иначе за киселото съм съгласен , ако се задълбочиш с език във влагалището. Иначе клитора и срамните устни като цяло няма вкус и мирис. Ама по едно време почва да става много... лигаво.. хем ти лигавиш хем тя се овлажнява , абе става мазало.
Все едно облизваш огромна, 9-волтова батерия...
Абе само да се изпишкаш веднъж и пак тряя да се миеш. Може ли да има толкова нечистоплътни бе 3 дни да не си мие задника. УЖАС!!! Аз ако съм момче няма да я потърся повече ако ми се яви такава... Това важи и за мъжете и те те трябва да се мият...Първоначално написано от daehuu
Sajalqwam za "Ezika" imam problem s PC-to..
Ot wsichki izbroeni po-gore .. kiselo
Wypreki che nemoga da go opredelq...no e hubawo:P
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
кисели краставички![]()
Точно, всичко зависи от хигиената на момичето. Иначе е леко киселко а в повечето пъти почти безвкусно.Първоначално написано от Zaikoff
"[quote="Zaikoff"]Еми ако не си се мила, може да има вкус на фасул с наденица"
Историята помни и по-страшни случаи![]()
Кой, каквото и да ти говори - става дума за пари!
мирише на риба
на вкус е солено и кисело
Миришело на риба. Ае мо.. ти с какви момичета се срещаш е ? Ааа стига е... пффф риба, ама няква престояла или прясна ? Тъпак!!
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
ПърженаПървоначално написано от daehuu
и с лек привкус на картофки
Иначе по темата - то като цяло не мирише осезаемо, ако момичето е с добра хигиена. Иначе миризмата е на нещо специфично, трудно може да се оприличи на нещо друго, и точно в това му е чара. Мен тази миризма ме възбужда зверски.
И явно не само аз съм стигнал до този извод, защото парфюмерийната индустрия продава марката VULVA, с миризмата на.. женското.. там:
http://www.smellmeand.com/
Ами всъщност приятелю, момичето нямаше впредвид френска любов на задника! :PПървоначално написано от sl0w
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
аз пък, ако не може цяло момиче, искам поне влагалище - да има кво да правя в свободното време, че почва да ме наболява дясната ръкаПървоначално написано от 130995
![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
kiselo , soleno , ligavo ... daje bqh 4el 4e kogato momi4eto bilo mnogo vyzbudeno te4nostta i imala podoben vkus na spermata ... koeto spored men e preuveli4eno no ob6to vzeto ima ne6to podobno![]()
![]()
[quote="vde"]Зависи много какво е яла в последните няколко дни
e светнете ме кфо общо има дали е яла боб или кфс ?? вкуса е различен о_O не знаех заклеам се :Х![]()
![]()
R.I.P.M.J. [hh]
vank03d ако вс до сега са ти мирисали на риба по-добре си оправи обкръжението! ! Мириса на застояла или изобщо риба и симптом на занемарена лична хигиена или различни инфекции. .![]()
По темата: Абе не знам точно ама щом всички момчета си умират за т'ва явно не е нещо гадно ;dd
специално при моята е леко солено и повече сладникавоПървоначално написано от sladka_______
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Нещо между топено сирене " президент " и калиакра сандвич с вкус на шунка ...![]()
![]()
Понякога леко кисело но повечето пъти безвкусно.
Нещо между топено сирене " президент " и калиакра сандвич с вкус на шунка ...![]()
![]()
iskam da popitam ami ako ot dolu e sladko ,a ?![]()
![]()
mi pitam shot za prav put mi se sluchi da lija kote s sladuk vkus
![]()
awe kajete ne se ligavete![]()
![]()