- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос....
Здравейте ,
Имам въпрос ... има ли някаква опасност от бременност ?
С приятеля ми го правихме някъде в началото на месеца но го направихме без презерватив първия път и той свърши на корема ми , та въпроса ми е дали има някаква опасност от предеякулационната течност. Трябва да ми дойде около 19-ти , имам леки болки в корема и кръста , бяха ми се появили и пъпчици но сега намаляха,гърдите ми станаха по-твърди мисля , че ще ми идва , но все пак да попитам , защото знам,че от тази течност понякога има опасност ..
Има опасност.
Най-вероятно ще ти дойде, но ако закъснее може да си направиш тест, за да си сигурна.
Другия път с презерватив.
*сън*
Ами аз правих тест , близо 2 седмици след акта и излезе отрицателен .
По принцип внимаваме,но започнахме без и докато се усетим вече свърши...
ами миналия месец ми дойде на 19 , и по миналия ... ако съм пресметнала вярно не съм била в овулация тогава . Ако е през 31 дена цикъла ми , защото 2 месеца ми идва все на 19 ...
а какъв е шанса ако си била в овулация от тази течност да забременееш ?
Малък но все пак има шанс следващия път го правете с предпазни мерки и щом теста е отрицателен не си бременна
И аз така се успокоявам , защото направих теста близо седмица и половина след рисковия акт ... Сега остава да чакам червената гостенка хихи ;д
Хора днес трябва да ми дойде , но все още го няма . Направих втори тест и е отрицателен . Значи би трябвало да ми дойде .. Много се бях паникиосала ;ь
Гадния момент, когато на хартия всичко е точно, но доказателствата за това все още липсват. Споко, всичко е наред, в тия жеги е съвсем нормално да не разцепиш секундата. Всичко е наред, не се филмирай.
Може би и по-късно да ми дойде, примерно вечерта мисълта ми е , дали теста е отчел правилно . Вече са минали 2 седмици от половия акт и това е 2ри тест който правя ...
Тестът трябва да отчете вярно. Притесняваш се, защото не ти идва, но от толкова притеснение може и да ти закъснее. Ако си пила лекарства, сменяла си климата или си преживяла стрес също може да ти закъснее. Не се панирай толкова, изчислявай си овулацията и поне тогава правете секс с гума.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Единия да е бил прецакан... добре, ама и двата... надали. От времето или от притеснението се бави.
Аз в един сайт я изчислявам , по принцип го правим с гума , но в дадения случай започнахме без и той свърши много бързо , извъм мен , но да ...
В предяекулационната течност има известно количесто сперматозоиди, което колкото и малко да е, е възможно да доведе до бременност. Тази течност няма определено време кога излиза, затова е важно през цялото да сте с презерватив - внимавай другия път![]()
Да това го знам , затова се притесних , дори му се разсърдих , че не сложи гума . Но вече лично аз ще я слагам гумата ;д
Все още не ми е дошлоооо има ли нещо което се пие за предизвикване на цикъла ??
Ако още не ти е дошло пак можеш да си направиш тест
lkkd
Е след като си си правила тест и е бил отрицателен, очакваш ние да сме по-точни от теста ли?