- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Между два свята
Ще се опитам да съкратя историята си максимално...и пак ще излезе многооо…
Попринцип обичам да помагам, но не и да пиша за себе си, но сега вече изпаднах в трудно положение![]()
Историята започва преди почти 4 години ... бях от онези момичета, които се пазят от всички и всичко и не знаят къде се намират ( бях на 13) тогава се появи едно момче...Точното определение е "Гъзар", започна да е около мен повечето време, защото уж ходех с братовчед му ( но за каква връзка да говорим на 13). Опитваше се да ми помогне да се отпусна и да приема света .. та той ми стана най-добрият приятел... Това приятелство продължи година. Беше ясно, че не е само това, защото с когото и да тръгнеше той се карахме и обратното, ако аз си имах някого той беше по - студен ... Минахме през куп глупости (повечето хора го мразеха, защото беше голям задник с тях) и тогава БУМ! промени се коренно заради мен ... никой не можеше да повярва. Бях само на 14, но пък обичах. Все още нямахме нищо...когато аз се събрах отново с едно момче( от класа ми … още сме в 1 клас, но си се разбираме ) ...не бяха минали и 2 седмици, откакто бяхме заедно с момчето ии заминахме на екскурзия ... Приятелят дойде там с моя клас само заради мен ( да кажа, че от 5 клас сме в 1 училище, но винаги в различни класове). На тази екскурзия постъпих по най – глупавия начин с гаджето си…случи се следното: Отидохме там, в автобуса най-добрият ми приятел стоя с мен…прегръщаше ме постоянно … и проблемът беше, че се беше скарал с всичките си приятели и нямаше почти никого, то и затова дойде с мен … Гаджето ми не се обиди, разбра ме. Когато пристигнахме в базата … бяхме завряни в 1 гора … и стана така, че 1-та вечер казах на най-добрия си приятел, че съм влюбена в него, но след като му го казвам вече не знам какво ще се прави. Той излезе от стаята … напи се и се затри в 1 стая с моя съученичка ( да обясня, че екскурзията се случва в 8 клас вече … трябваше да сме в 1 клас с него след изпита след 7 клас, но той не успя да се класира за моя и отиде в съседен) … момичето обаче беше много пияно и нищо не се случило. Последваха големи караници, защото и двамата постъпвахме тъпо. Втората вечер бяхме заедно…в едно легло и се случи така, че се целунахме. Сега е моментът да включа трето момче и едно момиче. Това трето момче и момиче бяха много близки приятели и в общи линии ние четиримата си се разбирахме най – добре от всички . Аз и момичето бяхме ( и все още сме) най-добри приятелки, а приятеля и третото момче … бяха най- добри приятели. 4-мата бяхме в стаята, когато се случи целувката и … тогава третото момче реши, че аз и приятеля ми сме супер прости да проваляме приятелството си с вързка и аз да постъпвам така с гаджето си. Бях невероятно глупава да правя това, което искам … Прибрахме се след екскурзията и с гаджето се разделихме, а приятелят ми замина за друг град. Спряхме да си говорим, блокирах го в скайп…защото каза неща, които ме изнервиха. След всичко най-добрата ми приятелка ми се обажда … няколко дни преди да се прибере приятеля ми и ми казва, че й писал и й казал, че разбрал, че е влюбен в мен и трябва да ми го каже, но ще стане като се върне. Когато се върна аз вече бях решила да сме заедно. Тази връзка продължи точно 8 месеца. Те минаха трудно, защото се обичахме прекалено много, а за сметка на това само се наранявахме ( всъщност АЗ го наранявах) скъсахме няколко пъти заради пълни глупости, единият път той ме заряза… и след това ми даде последен шанс…Аз провалих и него! Проблемът беше баща ми, от когото се боях. Приятелят ми си мислеше, че си играя с него и след 8 месеца ( вече сме на 15) ме остави, като ми каза, че вече не иска да ме чува и вижда. Е да де ама сме в 1 училище, съседни стаи и живеем на съседни улици. Молих се, извинявах се – знаете … патешка работа … много глупаво постъпих, дори не намерих време да се извиня за всичко, чудех се само как да го върна обратно. Нямаше шанс … иии така аз се отказах … намразих го, защото започна да си връща, като говореше за мен гадости … мина 16 ми рожден ден … и в 10 клас след година и нещо си проговорих отново с онова момче, което беше в стаята в нощта на първата целувка … Беше добре, че си бях върнала приятел … Разбира се не беше съвсем така … момчето се появи при мен след 2 месеца и ми каза, че ме иска като повече от приятелка … обичах го още отпреди като приятел … дори докато не си говорехме аз си държах за него. И сега съм на 17 … ходя с това момче от вече почти година … но от седмица съм между два свята... Съдбата ми го начуква ужасно гадно … местим се в нов апартамент с родителите ми, още по – близко до бившата любов … а той и до ден днешен намира начин да ме натрови и аз да разбера … хмм лошото е, че с местенето всичко старо изникна на хоризонта… и за капак за 1 ден се сблъсках с него 4-5 пъти … единият от които стояхме 1 до друг само двамата и мълчахме … Той е отново онзи гъзар, с когото се запознах, който ме промени … но аз не го понасям … защото всичко свързано с него е ужасно болезнено и … лошото е, че ми е толкова под кожата, че всяка нощ ми е и в съня … За мен любовта и омразата са еднакво влудяващи … в момента обичам гаджето си, колкото мразя предишното … а те бяха най-добри приятели ( ирония ) … Мисля си, че ми тежи факта, че не се извиних след всичко… Но заслужава ли си? От 4 години живота ми все около него се върти и искам да свърши…Не мислех, че ще обикна отново, а то взе че стана ии сега не съм сигурна къде съм и какво да правя . Мислех си да говоря с бившия и да се извиня … но той жива ще ме одере … а не спира да е навсякъде … не го искам, просто е така…всеки денннннн
Липсва ми приятелят в него, исках да го опазя още когато скъсахме, но той каза, че не можел … има още куп неща, които ще пропусна ( негови гаджета и още 1 мое, след като скъсахме, ситуации в които сме изпадали и неща които сме правили, за да объркаме другия) … отмъщавахме си дълго … не знам какво мисли той … нз дали ме мрази или му е безразлично ( няма да разбера как 1 ден ме обичаше и след 2 ми каза, че не иска да ме вижда ( макар да беше прав … ) ) … не искам всеки да зачезне нанаякъде след 12 клас … т.е. догодина и да не съм казала нищо … да си замине без да съм се извинила или да съм разбрала какво точно се случи … Съжалявам, че е толкова дълго, но не мога да се отърва от НЕГО … чувствам се зле и заради момчето ми сега, защото го обичам повече от всичко, а съзнанието ми обмисля само как да избяга от някой друг … Толкова съжалявам, че бях такова глупаво дете ( просто едно тъпо момиче – лигла ) която не знаеше какво прави … Ииииии…?
Помоли го веднъж да излезете само двамата и му разкажи всичко което чувстваш .. : ) Може пък да не се е променил толкова много и да те разбере .. все пак сте били най-добри приятели .. тези неща не се забравят така![]()
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
много дългооо![]()
Напълно съм съгласна с мнението.Първоначално написано от stupiddog
Дано те разбере.
Имаш невероятната способност да откриваш очевиднотоПървоначално написано от CuJLu
![]()
ПП.Мързеше ме да го прочета
резюме, моля?
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Гадна ситуацийка... наистина опитай се да поговориш с него... за друго не знам. Не вярвам да те мрази толкова...
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Четеш Здрач, a ? (Предполагам по заглавието)
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от fenastz
Никакъв "Здрач" ( не живея в книга ) ... просто ми е тъпо, че от нищото така се получи и след толкова време още е така...
моля резюмирай.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Скъпа всичко,кето прочетох изглеждаше много емоционално.Честно да ти кажа аз на твое място бих изчакала докато дойде време да завърши и в последните дни бих го извикала за няколко минути някъде,бих му казала всичко,ама всичко,което мисля,бих гопрегърнала и пожелала успех с новия живот!Казвам след като завърши,за да няма той време да реши да те потръси за нещо повече,тъй като виждам,че обичаш и новия си приятел,с който очевидно нямате ,,тежка,, връзка...Но все пак така бих постъпила аз,ти постъпи,както смяташ,че е правилно и така,че преди всичко ти да бъдеш удовлетворена от направеното!Успех...btw имам подобна случка...и мен тази година ме очаква нещо като гореописаното ти,само че при мен не беше толкова драматично![]()
Първоначално написано от LoveRetroMusic
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Ами с 1 момче бяхме приятели година, след това тръгнахме ... ходихме 8 месеца ( беше мн силно) ...аз бях глупаво дете и 1 ден от нищото ме остави, като след това започна да ме трови наляво и дясно ... Сега от почти година съм с друго момче, което много обичам...но онова предното не спира да ми е като трън в задника и се чувствам хем длъжна да се изясня с него 1 път завинаги, хем не понасям как се държи и не съм сигурна кое е правилнотоПървоначално написано от LoveRetroMusic
Очаквам, че ако поискам да говорим ще го отнеса ... прекалено наранен ме остави, а не прощава ( макар да не съм направила кой знае к'во )
![]()
Първоначално написано от moneycomeme
хах ами благодаря ти за съвета. мислех същото, че ще е най - добре да е в края на 12 клас като сме ... стига да събера сили да го направя и той да се спре да чуе ... иначе за драматично ... мн се дразня че е такова ... а всъщност бе много по -зле просто пропуснах, за да не се излагаме![]()
Не ми се четеше дългата ти история, затова не знам по какъв лош начин, кажи на приятеля ти да се занимава с него.
заболяха ме очите,дай по късо... xD
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Почти ме стимулира да го прочета...Първоначално написано от dreaml1nd_
Ако питаш мен тегли една майна на всичко и почвай начисто![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick