.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс

Дали те се промениха ...

Здравейте ... нe мога да разбера какво става с моята компания в началото на лятото, когато се запознахме първите 1-2 месеца всичко беше супер, беше ни забавно и всеки път си изкарвахме супер яко, когато бяхме заедно. Сега обаче не е така ... постоянно стават интриги, някои се карат даже има две момчета, които не си говорят. А аз не мога да разбера защо стана така , след като всичко изглеждаше перфектно. Сега някакси всички са се променили и не мога да ги позная. Само най- добрият ми приятел си е същият. С него всичко винаги е хубаво. И двамата сме забелязали, че когато се съберем с другите и става кофти, затова вече избягваме да се срещаме с тях. Аз с никого не съм се карала и всички много си ги обичам, но не мога да се разбера какво толкова се промени ... вече не сме така сплотени, както преди ... даже с две от момчетата си мислихме да си направим троен рд имахме страхотен план, а накрая даже не се поканихме ... и какво ли още не сме планували заедно, толкова много неща и когато аз бях извън България си пишехме и те ми казваха, че когато се върна пак всичко ще е супер и ще се забавляваме всеки ден, както преди. Само, че става точно обратното ... Затова и на мен ми е гадно ... гадно ми е ,че преди беше толкова хубаво, а сега няма и следа от това прекрасно време...

Супер фен Аватара на Di
    различни хора -различни интереси
    ние какво можем да направим?
    не се изказвай неподготвен,прасе

абе хората се променят всеки ден, де за хубаво, де за лошо, но е така. Излизай си с най-добрия ти приятел и не се ядосвай. Не можеш нищо да промениш

Re: Дали те се промениха ...

Запомни!
    СЛЕД ВСЯКА ВАКАНЦИЯ ПРИЯТЕЛЧЕТАТА СЕ ПРОМЕНЯТ И НЕ СА СЪЩИТЕ!

Направо си търси нови... всеки се променя бла бла (не съм психолог ся)

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Така е, хората се променят. Излизай с които се разбираш по-добре и така.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Цитирай Първоначално написано от Di
    различни хора -различни интереси
    ние какво можем да направим?

Рано или късно всеки се променя..

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Цитирай Първоначално написано от VIPkuklichka

И аз мисля така...

на хормонална основа е
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Цитирай Първоначално написано от VIPkuklichka

За съжаление..

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Страх ме е, че хората могат да се променят... много ме е страх

Град
    Благоевград
    Не можеш да бъдеш най-добър приятел с всички. Концентрирай се върху тези, който заслужават твоето приятелство. На другите - майната им!

Подбирай си 'приятелите' по-добре.. Съжелявам.. какво да ти кажа.. Плашещо е / това, че хората се променят /.. аз дори при самата мисъл на това.. Жалко, но ФАКТ !
    Много мои 'приятели'.. / бяха.. и то доста близки / се промениха Едни станаха надути и самочувствието им надминава всякакви граници.. и т.н.. Нямам думи..

Отначало ще ти е трудно, няма как.. но с времето ще свикнеш с тази мисъл Бъди силен, не се предавай.. това не е края.. явно не са били 'приятелите', които ти търсиш.. ще се оправиш Бъди по-общителен.. да, трудно ще ти бъде да намериш сродна душа, но опитай Продължи напред !

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Еми освен да поговориш с тях...
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си