Здравейте ... нe мога да разбера какво става с моята компания в началото на лятото, когато се запознахме първите 1-2 месеца всичко беше супер, беше ни забавно и всеки път си изкарвахме супер яко, когато бяхме заедно. Сега обаче не е така ... постоянно стават интриги, някои се карат даже има две момчета, които не си говорят. А аз не мога да разбера защо стана така , след като всичко изглеждаше перфектно. Сега някакси всички са се променили и не мога да ги позная. Само най- добрият ми приятел си е същият. С него всичко винаги е хубаво. И двамата сме забелязали, че когато се съберем с другите и става кофти, затова вече избягваме да се срещаме с тях. Аз с никого не съм се карала и всички много си ги обичам, но не мога да се разбера какво толкова се промени ... вече не сме така сплотени, както преди ... даже с две от момчетата си мислихме да си направим троен рд имахме страхотен план, а накрая даже не се поканихме ... и какво ли още не сме планували заедно, толкова много неща и когато аз бях извън България си пишехме и те ми казваха, че когато се върна пак всичко ще е супер и ще се забавляваме всеки ден, както преди. Само, че става точно обратното ... Затова и на мен ми е гадно ... гадно ми е ,че преди беше толкова хубаво, а сега няма и следа от това прекрасно време...