- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обичам ГИ
азне ги обичам ..![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
Лъжеш ;д аз пък обичам спамаааа ;дПървоначално написано от LoveRetroMusic
няма защо, много се радвам, че съм била полезнаПървоначално написано от moneycomeme
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Оп, оп, грешка! ОклЬОщевяване.Първоначално написано от LadyDi
![]()
(Wtf, има главно ер-малък?!)
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
ПарадоксПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Между другото, пак е грешнаНе че се заяждам, просто много сладко си я сбъркала
Тя идва от клЬОщАв. А не клЮщЕв
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Има един форум, в който има раздел "Кенеф". Аз предлагам и тези, от които зависи това да вземат да сменят името на този подфорум от "Любов" на "Кенеф", може и в "На лафче". Гледам в последно време тук нещо много хора ги е хванало растройството. Явно са пили разхлабително без да искат. Серат, спамят и дрискат....дрискат спамят и серат....спамят дрискат и серат...спамят серат и дрискат.. и така до безкрай. Като ви се дрищи драги ми разхлабени потребители има чатове, скайпове и т.н, където може да се облекчите. Това е подфорум за любов...доколкото знам, ако не се бъркам де, но поне мисля че БЕШЕ. Сега ми прилича по скоро на раздел кенеф. Гледам и модераторите и администраторите не си дават особено голям зор. Знам ли, може да са станали гъсти със спамерите....сигурно търсят някакво разнообразие или ги мързи да работят вече. То така и така тук започва да позамирисва на аки, та бягат на далеч. И ако някой от висшестоящите тук си позволи да ме банне заради този ми пост, просто на ум ще му тегля една майна и ще пожевлая успех на дрискалниците в донадрискването на тоя форум.То се е видяло че по акъла на разни 13-14 годишни са започнали да се водят и 20-30 годишни мъже и жени.
^ мога да ти кажа, че темата ми си е точно където трябва...
Кой каза, че може да пускаме теми само за любовта си към хората?-Никой!
Значи можем да пускаме теми за всякаква любов и аз реших да пусна тема за ЛЮБОВТА ми към пържените картофки и се оказа, че още много хора ги обичали...
не виждам какъв ти е проблема с темата ми....
Не се прави на по-глупава отколкото изглеждаш. Нали може? :намигваща емотка:
То да беше само ти щеше е да е супер. Ама вече прекалено много взехте да ставате и все по нагли. Почва да става твърде безинтересно и изтъркано вече.
Не ви ли писна да пишете тъпи офф топици бе...
и все пакПървоначално написано от Niakoitam
любов -> хора
любов -> животни
любов -> храна
......
според мен може да се пише за всякакъв вид любов...![]()
не, не може.
супер жалкари.
тва дето го правите показва колко сте ретардирали и жадни за внимание...
и аз така мисля и все си го повтарям, ама не се слушамм... мразя някой да ми казва какво да правяПървоначално написано от PsychologicalDisorder
![]()
Във форума ако не спазваш правилата може да те баннат, а в живота ако не спазваш законите... ще ходиш в затвора.
форума не е нищо в сравнение с реалния живот.
нищо не сте видяли още...
....![]()
Хъм, мерси.Първоначално написано от LadyDi
![]()
@PsychologicalDisorder: Реалният живот си е достатъчно реален и нелицеприятен. Вие, които скапвате кефа на другите (какъвто и да е той), не го правите по-поносим. Като ви е лигава и жалка темата, защо пишете? И без това сме... как го каза... "ретардирали", че да схванем нещо.Аз не виждам нищо лошо да пазим жизнерадостното у себе си и от време на време да се отдаваме на *несериозни* периоди.
Картофки със сиренце + бира![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^ ако въпроса за годините е за мен - НЕ не съм на 12...
Човек е на толкова, на колкото се чувства. На 12 съм!
(Въпреки че актът ми за раждане доста несправедливо твърди, че съм на 18...)
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
А за какво са правилата, ако не се зпазват? Няма нищо лошо да се пишат и по-неангажиращи теми и мнения и каквото и да било. Ама нека бъдат в отредената им категория,а не да се нарушава реда. Просто е дразнещо да отвориш раздела "Любов" и една тема от сорта на "Обичам пържени картофи" да те плесне по челото не мислиш ли ?
не мислиш ли, че това е любов?Първоначално написано от FromAutumToAshes
ОПРЕДЕЛЕНО НЕ ! ТЪПО ДЕГРАДЕ![]()
За да се нарушават, естествено.Първоначално написано от FromAutumToAshes
(Ти ако искаш, *с*пазвай ги)
А не е ли дразнещо да отвориш раздела "Любов" и да четеш за проблемите на 12-годишни, които просто се чудят как да се вкарат във филми, а накрая се оказват като патенца в калчища? Или на раздел "Секс" да прочетеш: "Целувахме се, може ли да съм бременна?". Според мен тази темичка доста поосвежи обстановката.Първоначално написано от FromAutumToAshes
Поне става дума за една щастлива любов.
![]()
нищо не разбираш....Първоначално написано от FromAutumToAshes
неспосебен си да обичаш....
![]()