- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обичам ГИ
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Това което казваш ти е коренно различно ! И не акцентирай върху правописна грешка от невнимание и бързина, моля те![]()
PurpleDream и MoOnLiGhT_ShAdOw, и двете сте относително тъпи, спрете се.
Остей ги бе... Малките деца си нямат друга работа. Нека живеят с простоиите си, ние можем само да се помолим за тях, някой ден да пораснат![]()
Ти като си остър, забий се в земята. :P
Виж, казах го и преди - като не ти харесва, недей повече да стоиш да ни гледаш простотията. Сам си пилееш нервите.
А пък и не смятам, че човек, който може да си прави веселото, непременно е тъп.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
ПРАВИ ГО АМА НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО ВЕ ! ТИ ПРОСТА ЛИ СИ КАКВА СИ.Явно не разбирате от нормални думи .... пфффффф смятай, не сериозно на колко години си е ?
тва подобие на лаф не мислиш ли, че вече е демоде?
ще се забия в тъпата ти кратуна...
На 12 съм, нали казах?
И се радвам, че все още съм проста. Ще имам достатъчно време да съм сложна, когато окончателно ме поеме животът.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
![]()
Годините до някъде оправдават държанието ти.. И все пак. Спрете с глупостите не сте забавни, ама никак
![]()
Чакай, чакай, сега се усетих. Забележи:
За какво въобще се занимаваш тогава?Първоначално написано от FromAutumToAshes
PsychologicalDisorder, след като така или иначе идваш насам, донеси някое пържено картофче. Не че нещо...
![]()
Жалко, онова беше добро.
т.11