.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Да простиш на човек,значи да превъзмогнеш всичките си убеждения само щото го обичаш тоя човек,т'ва си е сила
    So true.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Да простиш на човек,значи да превъзмогнеш всичките си убеждения само щото го обичаш тоя човек,т'ва си е сила
    Да.
    Проява на слабост е не да простиш, а да си замълчиш от страх, че ако направиш скандал, примерно, той няма да остане с теб. Това че си мълчиш и не повдигаш проблема, не означава, че си простил.
    Няма много какво повече да се каже.
    Сила е въпреки огорчението и болката, да успееш да преглътнеш.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Да прощаваш е сила, която не всеки притежава. Прошката показва, че си готов на всичко да дадения човек, дори и понякога да направиш компромис със самия себе си. И аз мислех, че има неща, които никога не бих простила, но като дойде истинката любов, просто си казваш, че би минал пред всякакви трудности и проблеми, за да я опазиш.

Голям фен Аватара на Dollystar
    Ако си инат човек е проява на слабост, но ако си всеодаен и не ти пука много много е най-лесно да простиш, което понякога е грешка.
    Всичко зависи от ситуацията и моментното настроение на човек!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Подкрепям това изказване. Според мен хората, които умеят да прощават, могат наистина да обичат. Хората, които обичат са наистина щастливи. Забелязала съм, че хората, които обичат пък и обикновено са много обичани, защото хората обичат да ги обичат. Това последното прозвуча малко клиширано, но истината си е такава.
    И на онези, които им се струва, че хората, които прощават са глупаци или слабаци, то това са хора, които никога няма да станат силни, защото са тврде тесногръди и ограничени.
    И не говоря за онова прощшаване, което след това милион пъти ти се натяква при всеки малък спор и то ти излиза през носа.
    Говоря за онова >Прощавам ти <, което се казва и случката се забравя от онзи, който е простил и винаги се помни от онзи, на който е простено, защото той или тя е знаел/а, че му се дава втори шанс.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Трудно прощавам...Предателство най-вече.
    +1

Сила е да знаеш кога да простиш и кога не. Всичко си има своя баланс и нито в едната крайност е хубаво, нито в другата

Град
    Ада
    Обратно на почти всички мнения досега, мисля, че е проява на слабост. Ти си твърде слаб пред любовта си и пренебрегваш грешките на половинката, само за да си отново с нея. Лошото е, че колкото по-често прощаваш, толкова повече губиш доверие в дадения човек. А добре знаем, че любов без доверие не се гради

Човешко е да се греши, Божествено е да се прости
    What I've felt
    What I've known
    Never shined through in what I've shown
    Never be
    Never see
    Won't see what might have been

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Аз не мисля, че като простиш си глупак,но си има граници де, също зависи какво прощаваш, било то изневяра, предателство.

да... като четях постовете... ми то 90% от вас са готови да простят, обаче като ви изневерят и веднага: "късаме, край! как може да ми изневериш?"
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Мега фен
    Град
    <3
    За изневярата и предателството (първите неща,които изкачат в главите ви като чуете прошка явно) ...Това да простиш едно от двете не означава,че ако ти изневерят например ще останеш с човека,който ти е изневерил...просто ще му простиш и ще продължите напред по отделно. Май изобщо не разбирате смисъла на това да простиш.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

точно става въпрос за изневяра, предателство и т.н.
    едно е да простиш с намерение нещата да се оправят, съвсем друго е да простиш и да се разделите. май ти не знаеш кво означава...
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Град
    Знам ли и аз,майна
    Прощавам и после я заебавам,туй е да си пич,макар и с Москвич

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от PsychologicalDisorder
    точно става въпрос за изневяра, предателство и т.н.
    едно е да простиш с намерение нещата да се оправят, съвсем друго е да простиш и да се разделите. май ти не знаеш кво означава...
    Нали и в двата случая може да простиш бе? Прошката си е прошка и в двата случая. А май ти не се разбираш като пишеш.
    4XCOKИ

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    И в други теми съм го казвала,прошката лично за мен е едно от най-благородните качества,които човек може да притежава!Ако един ден успея да го направя ще знам,че от мен е станало човек с главно ,,Ч,,!Всеки прави глупости,но въпреки това,че всички знаем колко сме грешни нещо в нас ни спира да да дадем втори шанс на хора,които в повечето случаи заслужават.Не е проява на сила или слабост....и двете тези могат да бъдат подкрепени доста убедително...Това е проява на самоосъзнаване и оценяване,както някой по-горе каза да превъзмогнеш себе си,гордостта си и всичко,което те прави това,което си в името на някой,на който държиш повече от колкото на себе си!
    На това мнение съм и аз

добре, добре. ти ги разбираш...

Мега фен
    Град
    <3
    Разбира се!
    STFU
    4XCOKИ

не ми викай stfu, свиньо.

Мега фен
    Град
    <3
    Инече какво?
    STFU
    4XCOKИ

инЕче ще ти навра дилдо- кактус в задника.

Мега фен
    Град
    <3
    mm'kay
    STFU
    4XCOKИ

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Да му простиш е сила,но ако е любов и се съберете след изневяра например вече за мен е слабост. Едно е да му простиш и да сте нещо като приятели,ама друго е да ти изневери и след като сте се събрали да ти повтаря отново и отново колко те обича и ти да му вярваш като пълна глупачка.
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Определено сила НО не всеки го заслужава

ако обичаш някого много то няма да има значение какво е направил ти
    ще искаш да го задържиш до себе си .. сила и слабост : )
    * brunettes
    do it better ;] ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си