- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да прощаваш .. проява на сила или слабост?
So true.Първоначално написано от Kukumqvka
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Няма много какво повече да се каже.Първоначално написано от LadyDi
Сила е въпреки огорчението и болката, да успееш да преглътнеш.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Да прощаваш е сила, която не всеки притежава. Прошката показва, че си готов на всичко да дадения човек, дори и понякога да направиш компромис със самия себе си. И аз мислех, че има неща, които никога не бих простила, но като дойде истинката любов, просто си казваш, че би минал пред всякакви трудности и проблеми, за да я опазиш.
Ако си инат човек е проява на слабост, но ако си всеодаен и не ти пука много много е най-лесно да простиш, което понякога е грешка.
Всичко зависи от ситуацията и моментното настроение на човек!![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Подкрепям това изказване. Според мен хората, които умеят да прощават, могат наистина да обичат. Хората, които обичат са наистина щастливи. Забелязала съм, че хората, които обичат пък и обикновено са много обичани, защото хората обичат да ги обичат. Това последното прозвуча малко клиширано, но истината си е такава.
И на онези, които им се струва, че хората, които прощават са глупаци или слабаци, то това са хора, които никога няма да станат силни, защото са тврде тесногръди и ограничени.
И не говоря за онова прощшаване, което след това милион пъти ти се натяква при всеки малък спор и то ти излиза през носа.
Говоря за онова >Прощавам ти <, което се казва и случката се забравя от онзи, който е простил и винаги се помни от онзи, на който е простено, защото той или тя е знаел/а, че му се дава втори шанс.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
+1Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
![]()
Сила е да знаеш кога да простиш и кога не. Всичко си има своя баланс и нито в едната крайност е хубаво, нито в другата![]()
Обратно на почти всички мнения досега, мисля, че е проява на слабост. Ти си твърде слаб пред любовта си и пренебрегваш грешките на половинката, само за да си отново с нея. Лошото е, че колкото по-често прощаваш, толкова повече губиш доверие в дадения човек. А добре знаем, че любов без доверие не се гради![]()
Човешко е да се греши, Божествено е да се прости
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
Аз не мисля, че като простиш си глупак,но си има граници де, също зависи какво прощаваш, било то изневяра, предателство.
да... като четях постовете... ми то 90% от вас са готови да простят, обаче като ви изневерят и веднага: "късаме, край! как може да ми изневериш?"![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
За изневярата и предателството (първите неща,които изкачат в главите ви като чуете прошка явно) ...Това да простиш едно от двете не означава,че ако ти изневерят например ще останеш с човека,който ти е изневерил...просто ще му простиш и ще продължите напред по отделно. Май изобщо не разбирате смисъла на това да простиш.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
точно става въпрос за изневяра, предателство и т.н.
едно е да простиш с намерение нещата да се оправят, съвсем друго е да простиш и да се разделите. май ти не знаеш кво означава...
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Прощавам и после я заебавам,туй е да си пич,макар и с Москвич![]()
Нали и в двата случая може да простиш бе? Прошката си е прошка и в двата случая. А май ти не се разбираш като пишеш.Първоначално написано от PsychologicalDisorder
4XCOKИ
На това мнение съм и азПървоначално написано от moneycomeme
![]()
добре, добре. ти ги разбираш...![]()
Разбира се!
STFU
4XCOKИ
не ми викай stfu, свиньо.
Инече какво?
STFU
4XCOKИ
инЕче ще ти навра дилдо- кактус в задника.
mm'kay
STFU
4XCOKИ
Да му простиш е сила,но ако е любов и се съберете след изневяра например вече за мен е слабост. Едно е да му простиш и да сте нещо като приятели,ама друго е да ти изневери и след като сте се събрали да ти повтаря отново и отново колко те обича и ти да му вярваш като пълна глупачка.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
ако обичаш някого много то няма да има значение какво е направил ти
ще искаш да го задържиш до себе си .. сила и слабост : )
* brunettes
do it better ;] ..