Заглавието на темата е доста използвана реплика от приятелката ми която уж само в скайп си пише с някви момчета за секс ...

От 2 месеца сме заедно скарали сме 10000 пъти заради това, че си пише с някви мърди за секс и тя продължава и продължава въпреки, че 1000 пъти и казах ако го няма "това е само скайп" няма да се караме и да имам проблем във връзката ни която и без това не е лека, защото от скоро е от разстояние ...

Искала да й имам доверие какво доверие бихте имали на човек който само си приакзва за секс с някви чешити ... или пък доверие на човек който си пише с някъв как ако се видили по центъра щели да се гушнат и цункат ...

Проблема било там, че моято бивша ми била пишела и че съм си пишел с нея ... ми кво да се изпокараме и да се мразим ли при положение, че сме били заедно и сме изпитвали някви чувства един към друго ... дори една моя бивша ми е най-добра приятелка в момента!

Какво да направя най-накрая просто не мога да я разбера уж държи на мен иска да сме заедно да не се караме да нямаме проблеми, а то кво става всеки път е по зле и по зле ...

Просто исках да се оплача на някой не очаквам съвети