За всички смотаняци на които живота им е във скайп.
ИЗТРИЙТЕ СИ СКАЙПА БЕ ГОВЕДААА!!!
омръзна ми да чета за проблемите ви породени, причинени от скайп
и вие четете тъпи теми все свързани с една шибана програма, ама продължавате да се заниамвате.....
сякаш пъповете ви са хвърлени по/при/в тоя скайп...
излезте малко навън бе мамка му, общувайте по нормален начин, заради тоя скайп ще забравите и да пишете на кирилица....
пффффффффффффф
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
точно така ! ебати и филмите стават там![]()
то ако не е скайп ще е нещо друго нали се сещаш, че вече хората си пишат в нета вместо да излязат на кафе :d
прав/а си, ако не е скайп ще е някой забутан сайт за запознанства...... нямам думи... накъде отиваме мамка му....Първоначално написано от BuzkatA
тая тема между другото я пуснах заради твоята тема.... още един/а прецакан/а от скайп и ест. поредната тема..................
да бе стана ми ясно, че е заради мен
но кво да се прави такъв е живота... а като цяло да ако не е скайп ще е нещо друго сигурен съм, че и на времето бабите ни и дядовците ни са си писали писма с някви други ...
винаги ще бъде така не сме първите няма и да сме последните ... скайп не е първата програма няма и да е последната![]()
Интернета проваля децата![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
скайп .. сайтовете .. общите чатове .. форумите .. ако не е едното ще е другото ..и най - лошото е, че дори аз самата съм лееко зависима от скайпа ...
![]()
![]()
(но все още не съм заобичала никой само по снимки и не мисля да го правя .. ;д )
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
На какво според вас се дължи тази ви зависимост от скайпа?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
според мен на скука ии някакси по скайп е по - лесно да си кажеш всичко само да не е в очите ..(ковето е малко тъпо) .. избират по - лесния начин, а именно скайп ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не е скука. Просто никой не учи днешните тийнейджъри да общуват. И повечето не знаят как да общуват лице-в-лице.Първоначално написано от Hilary_
Подкрепям Марина. Ти как се научи, между другото?(да общуваш f2f)Първоначално написано от LadyDi
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аз ли? В тийнейджърските ми години нямаше скайпПървоначално написано от valdesbg
Тей че просто нямах друг избор.
Аз когато бях тийн тепърва навлизаха 16 битовите компютри. Онлайн средата бяха телефонните BBS-и и там обикновено можеха да се закачат най-много по 4-ма и ако не си късметлия цяла нощ чуваш телефон заето. mIRC и ICQ навлязоха към 97-98 година, но кабелния интернет си беше лукс. Пак се действаше с модем през телефона. Скайп е просто средство за връзка каквото е и GSM-a. Никога не бива да измества реалния контакт
Оооо, mIRC-то!!! Боже, като навлезе, тъкмо бях тийн, спомням си. Голям интерес имаше. Само дето тогава нямаше толкова широк и свободен достъп до интернет. Колко съм висяла по залите![]()
ДАмм, много жалко, но факт.Първоначално написано от Spider4eto
![]()
![]()
Мда голяма зараза е тва скайп-аНо смятам,че е нормално в тийнейджърските години.Хората вече като станат на 20+ и стъпят в реалния живот леко забравят за интернета освен ако не трябва да свършат някоя работа или да се чуят с приятелш,с които не са се виждали мн време
![]()
Мда-макар и полезно средство за по-бърза връзка с останалите,скайп причинява неимоверни главоболия и все някой е неразбрал...![]()
![]()
Пфф аз съм на 13 и вече ми писна.Първоначално написано от kindergarden
![]()
![]()
бравоПървоначално написано от m0n4yyy
това е хубаво...
всяко чудо за 3 дена
![]()
Хаа .. не съм влизала в скайпчитууу от месеци !!Първоначално написано от kindergarden
![]()
![]()
бе и на мен ми се очертава така не е в състояние да се свърже...шииииит ма нищо и без тва тряа тръгвам за даскалоПървоначално написано от m0n4yyy
![]()
Оооо mIRC
Бре как ме върнахте в тийн годинките миЕх голяма зарибявка беше там. Съществува ли още UniBG, знаете ли?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
аз лично влизам в скайп щот не ме пускат до късно навънка а ми е писнало от TV ако ме пускаха нямаше да го пипам тоя PC![]()
![]()
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!