.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Тема: скайп

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Оооо mIRC

Бре как ме върнахте в тийн годинките ми Ех голяма зарибявка беше там. Съществува ли още UniBG, знаете ли?
    Съществува, само дето сега почти няма юзъри там Ама верно, че беше зарибявка. Оператори, админи... голяма работа беше.
    Помня, един момък от Свищов като направи канал на града и колко време стъпваше тежко-тежко "Видите ли, аз съм фаундъра на #svishtov"...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Аз също съм на 13, но не използвам много често скайп. В смисъл вися сутрин и вечер, но почти никога не си пиша с никого. Лятото пък влизах 1 път месечно И аз не смятам, че начинът за запознанство е чрез скайп или сайт за запознанства. Сега използвам скайп, за да питам някои съученици за домашни или контролни, иначе не.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Даааа, колко безсънни нощи съм висял за дивотии там

Мисля да се мерна да видя какво е положението там. И дали ми се пази стария ник все още... :Р

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Даааа, колко безсънни нощи съм висял за дивотии там

Мисля да се мерна да видя какво е положението там. И дали ми се пази стария ник все още... :Р
    Чекни и моя. Трябва да е вече на около 8-9 годинки. Да не са и повече. Не помня.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от edelweiss96
    Аз също съм на 13, но не използвам много често скайп. В смисъл вися сутрин и вечер, но почти никога не си пиша с никого. Лятото пък влизах 1 път месечно И аз не смятам, че начинът за запознанство е чрез скайп или сайт за запознанства. Сега използвам скайп, за да питам някои съученици за домашни или контролни, иначе не.
    Няма проблем да се запознаеш с някого в сайт или скайп. Просто срещата на живо не трябва да търпи никакво отлагане и да стане максимум до седмица, ако не и по рано.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от BuzkatA
    но кво да се прави такъв е живота... а като цяло да ако не е скайп ще е нещо друго сигурен съм, че и на времето бабите ни и дядовците ни са си писали писма с някви други ...
    Писали са писма, защото нито са имали телефони, нито някакъв друг начин за връзка. Не са се виждали с дни, със седмици, с месеци - как са издържали, според теб? Писмата са коренно различно нещо. Ще се трогнеш много повече, ако получиш писмо по обикновената поща, отколкото по и-мейла, нали? Все си мисля, че в този начин на общуване има романтика...

Що се отнася до скайп маниаците - защо да си вдигат телесните долници от удобния стол пред компа, като могат да си чукнат скайп среща. Ако разговорът запецне, пращаш линк със забавно клипче и коментирате. Кафенцето готово, хладилникът е на няколко крачки разстояние... После защо тийнейджърите водели вреден начин на живот.

Според мен проблемът е и у родителите. Като бях малка, не съм имала кой знае какво. Е, признавам си, с брат ми голяма борба беше за телевизионна игра. Но и на нея имахме ограничение от по 1 час. Обичах да излизам след училище с приятели в парка, люлеехме се, говорихме си, смеехме се, събирахме малки букетчета цветя или красиви есенни листа за майките. Нет ми прекараха чак когато бях на 15 и за щастие само половината от 9. клас беше поробеният ми период. Сега децата от 7-годишни се научават да "цъкат" какво ли не само защото родителите им угаждат. Какво остава като станат на 13? Затова Скайп отношенията вземат връх - защото дечурлигата са отвикнали въобще да се отделят от тоя рай интернета. (Сигурно и за да разберат времето навън, не поглеждат през прозореца, а набират sinoptik.bg )
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    радвам се, че някои от по малки са разбрали, че скайпа е зло и води до затъпяване
    и се радвам, че пишете в темата....айде давайте още
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

ай сиктир с тоя скайп ве психопати бааати сатанинската програмка изкарахте ай си кю клонинга
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Голям фен
    интернет е създаден от дявола да го ева

усещате ли решетките на интернет пространството
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    една интернет връзка се проваля, когато на единият му спират интернета
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Супер фен
    Не виждам нищо лошо в това да си пишеш с разни хорица по скайп, ама не да се зомбираш и да живееш във виртуалния свят. До голяма степен съм съгласен с автора (:

Град
    ....in the rain...
    ^ ами да няма нищо лошо в това да си пишеш с приятели по скайп, ама като почнат тука да се обясняват, че не се познавали ама си пишели от 5 месеца, много добре се познавали и започнали да се привързват към някой си и да го обичат- да бе да.....

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    как бе,обичат се хората ... тва си е толкова задълбочена връзка

Град
    ....in the rain...
    ^ е да ве, ама като си създават проблеми по скайп, да си ги и решават по скайп, писна ми да чета малоумните им теми...

Изпий едно хапче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си