- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към администраторите и модераторите на сайта
Драги висшестоящи тук. Защо не си вършите работата?
Ако смятате да продължавате да НЕ си я вършите искам да питам още един въпрос:
Ще преименувате ли раздел "Любов" на раздел "Кенеф" или поне на "На лафче" . и кога или след около какъв период да очакваме да стане това?
Защо съм написал тук:
Първоначално написано от Niakoitam
Я някой тук ирония ли се опитва да използва или само така ми се струва.
Съгласен
Темата ти е в грешен раздел. Сам правиш това, срещу което роптаеш.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ХАХАХАПървоначално написано от LadyDi
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Е й? Голямата работа. Какво като е в грешен раздел. Това е умишлено и съвсем нарочно направено. Една тема в грешният раздел да беше само. То не бяха пържени картофи, не бяха шоколади, не бяха зъби, не бяха скайпове пък и да видят потребителите, които пишат в ТОЗИ подфорум. Не като една реплика наскоро, която срещнах. Щтрудел една те е натопила. Аааа пука ми. Не зад гърба, а директно макар че така рискувам да усетя "голямата любов" към мен на спамерчетата тук.
Хем не ти харесва това, което се случва, хем допринасяш нарочно и умишлено за него?
Не те разбирам...
С други думи - ей сега ще отсека това дърво като протест срещу изсичането на горите...
абе, мани... тука всичките дето се опитват да дават "съвети" са пълни отрепки, майна. смърт за вас!
Благодарим ти. Пожелаваме ти да ти се връща красивото пожелание![]()
Да. Защото като СПАМ тема все някой, който трябва иска неиска ще го забележи. Докато ако го напиша там, където трябва ще мине и замине като капка в морето и пак повтарям: Ще е зад гърба на тези срещу, кито роптая, а не е лошо и те да го видят и ако имат малко акъл в главите си, да си направят изводите, ако не искат този раздел да се превърне в един миризлив бълвоч от спам теми и спам мнения след време.
Това си е лично твое мнение и решение.
Аз само ти казвам как изглежда отстрани. Може да е ефективно, колкото и неправилно да е. Със здраве![]()
Да знам че отстрани малко изглежда като мнението на Щтрудел колко е различна от масата, по което даже се полъгах и аз, а сега спами като разпрана, но това е друг въпрос. Айде със здраве. И спамерите... не ме хранете много, защото имам малко работа, като я свърша може и да отговоря подобащо.
и аз това казвам...Първоначално написано от Niakoitam
и тук ще е горе - долу такаПървоначално написано от Niakoitam
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Пиши на ЛС на някой модератор и ни отърви от досадното си присъствие бе, пън!
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Я духай супата бе 17 годишен дечко такъв. Не си много страшен като си от Перник.Първоначално написано от MetalZone
Няма лошо човек да поспами малко, когато иска да се поразпусне. И аз съм го правил. Един път даже с още няколко човека направихме една тема на нищо, но Вие изтъпявате все повече и повече. Какви са тия картовчета, зъбчета, сладоледчета, шоколадчета, скайпчета и тем подобни глупости. Вече се уливате и променихте съвсем раздела.Това вече не е никаква разпускане, а чиста доза комплексарщина с цел да ви забележат. Нищо де, ако не се вземат мерки в най-скоро време може и да ви последвам примера, да си поспамя на воля и да видя кога ще ме баннат и ще успея ли да надмина рекорда на много спамерчета тука, които отдавна си търсят бана по IP.Оня ден един човечец за малко по остри изказвания го баннаха, а тия, които си го заслужават не ги забелязват. Те са по...хм...умерени в изказванията си.
Edit:Oooo изпуснал съм много. Вече и тема за хапченца има. Децаааа, какво да ги правиш. А това че някой СПИ си е вече абсолютно друг въпрос.
Много се силиш... леко да не паднеш.![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
Оле боже![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Не съм форумен бияч, а просто ти казах да пуснеш ЛС до модератор... от тази тема няма смисъл... ама явно не разбра к'во ти казах...Първоначално написано от Niakoitam
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
той тоя раздел си беше пропаднал преди като се сетя какви 12 годишни влюбиниии гълъбчета задаваха мн сериозни въпроси пък сега се спами на воля даже кофата е по добре от тва
ае сега го напиши в правилния раздел![]()