- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Facebook м?
Проверих в търсене и такава тема няма, всеки си споделя фейсбуука.
Kaloyan Kamenov
Може да ме добавите като приятел, или обратното.
I wake up in the morning and I piss excellence.
Не ви харесвам! Който ми трябва или ще го намеря сам или ще го попитам.
и аз имам ма не си качвам никви снимки и ме тагват в некви листенца, обувки![]()
Не е задължително да си "мегаломан" за да имаш фейсбук. Да, действително е тъпо да предлагаш като в импулс приятелство на хора, които не познаваш, но е полезно да намериш съучениците си от стария клас, с които вече нямаш допир или приятели, които живеят в друг град и нямаш възможност да виждаш/чуваш често. 'Баси.. всичко плюеш...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
стана модерен тоя сайт, се едно ако нямаш профил там, нямаш и връзка със света и не си в крак с нищо...много се дразня
Иии кво като имаш повече приятелиАз пък в тоя фейсбук добавям във ФрРр;д само хора,които познавам.Иначе найстина стана много модерен тоя сайт.Аз профила си го направих заради тестовете там...снимки и коментари много рядко гледам и пиша..
![]()
+1Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
явно си строго ограничена, ако съдя по никът ти си набор 99 ... Била ли си еразмус студент? Разбира се, че въпроса е риторичен - не си. Когато познаваш хора от целия свят, най-удобния безплатен начин за общуване с тях е през фейсбоокПървоначално написано от Dimana99
The Spark
Ня'ам такива неща . Първо от мързел , второ че не виждам огромния смисъл който вие май виждатепъ на теб надали ти е леко ... шот най-малкото хората виждат като наблъскаш 50 човека във приятели всичките некви непознати и тва дразни сешшш ли се ;? смисъъл ... аре няма да пиша смисъла штото няма смисъл в смисъл ти няяя да го разбереш хаха неразбираем е за теб да !
![]()
![]()
phah
Като цяло така наречените "сайтове за запознанства" са жалка заблуда в която няма грам смисъл.