.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: ханша

Мега фен Аватара на ameli

ханша

здравейтеее та значи искам да ви питам за упражнения за ХАНША

нямам голям задник, нито корем, то тоя ханш ми е супер широк искам да го намаля някак си чакам предложения
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Ти да си чувала за кокали? А за структура?

^ да и искам по някакъв начин да я променя (май ще е безуспешно)
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    V.Tyrnovo
    и аз имам широк ханш и това ме побърква... Ужасно е !
    Особенно като неможеш да направиш нищо.
    Наистина неможеш , защото както казаха по-горе си е до кокал.
    Просто тазовата кост е по-широка.
    Жалко, но факт Ще трябва да си живеем с широките ханшове...
    аз съм по склонна да се опитам да развия горната част на тялото си, за да компенсирам долната.
    Плюс това имам много тънка талия и няма да ми навреди малко трен.
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Re: ханша

Цитирай Първоначално написано от ameli
    здравейтеее та значи искам да ви питам за упражнения за ХАНША

нямам голям задник, нито корем, то тоя ханш ми е супер широк искам да го намаля някак си чакам предложения
    Тае Bo особено упражненията с краката. Хем е забавно хем полезно http://vbox7.com/play:84924ffb

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Кокала няма как да смалиш със спорт. Освен със суперзверска манекенска диета, от която те губят всичко - мускули, мазнинка, включително и костна маса. И накрая тю-тю... умират.

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Кокала няма как да смалиш със спорт. Освен със суперзверска манекенска диета, от която те губят всичко - мускули, мазнинка, включително и костна маса. И накрая тю-тю... умират.
    за 1 път чувам да се губи костна МАСА та по темата.. кратко и ясно: няма стане И моя милост има същия проблем ама шанс
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Ако самите ти кокали са такива, няма как да ги промениш, нито с диета, нито с упражнение.
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    Ако самите ти кокали са такива, няма как да ги промениш, нито с диета, нито с упражнение.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Град
    V.Tyrnovo
    И все пак е хубаво да чуеш , че не си сама нали
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

ами брагодаря за отговорите все пак а кои дрехи имат оптическото свойство да го намалят

Град
    V.Tyrnovo
    Ами при всички положения се забелязва.. няма как.
    Долу тъмно, горе светло. И аз обличам по-тесни панталони и по- широки блузки, защото са си ми слаби краката. Също така блузките си ги избирам малко по-дългички. Имам предвид някъде малко под колана. Незнам , но си мисля , че така съм по-добре.
    Колкото до упражненията, които даде онази мацка по-горе... ами не са много лесни, но ако се постараеш се получава. Ще продължавам да ги правя. Дори да няма резултат, спорта е здраве.

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    за 1 път чувам да се губи костна МАСА
    ми анорексичките като изгубят всички мазнини почват да губят костната си маса..................
    по темата-радвайте се такива каквито сте
    мисля че все още няма пластични операции на таза .. незнам

hrisid
    Guest
    az sushto imam takuv problem ne chak tolkova frapirasht,no imam i grubnachno izkrivqvane,koeto zaformq kartinkata,no nqma da se otkaja dokato ne polucha jelaniq rezultat,edin fizioterapevt mi kaza da pravq koremni presi,no ne obiknoveni,a pri izpravqneto vdigash ediniq krak sgunat v kolqno i go dokosvash sus sreshtupolojnata ruka sgunata v lakut i zad vrata toest lqv krak-dqsna ruka i obratno za stimulirane na musklite okolo hansha za da mogat da go predurpat..ne znam kakuv shte e efekta,no e edinstven variant,a tezi koito oshte ne sa se razvili napulno,imat po-meki kosti i kusmet

Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart Виж мнението
    Изумен съм !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си