- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зъбчетата
На втора страница е !Първоначално написано от LeMoi
[size=7][b][u]fosse cos
Ааааа редактира го ааа
[size=7][b][u]fosse cos
Ако харабия искаш да ставаш зъботехник ще ти се наложи да свикнеш да го правиш от глина. С глина се работи на изпита!
що смърт бе .. ShtrudeL ftwПървоначално написано от PsychologicalDisorder
![]()
![]()
лол
amk933 казвал ли съм ти, че си ми противен/противна? Гледай себе си копеле нещастно, не говори така за ShtrudeL. Толкова си ми гаден/гадна само като гледам американското знаме и този черния! Погледни се ти за твоето здраве и то психическо. ПРОТИВНО СЪЩЕСТВО СИ МИ. Каквото и да напишеш, винаги ще бъда против теб, дори и това което си написал 100% да съм съгласен със теб. Ще бъда срещу теб, само защото си го написал ти жалко подобие на американец. ПРОТИВЕН/ПРОТИВНА СИ МИ ПРОСТО!!!!!!!!!!Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
и аз, а скоро трябва да ходяяПървоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
п.п. аз пък мисля да напиша книга, ама нямам време![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Мерси. Въпрос на супериорност в крайна сметка...Първоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
Едит: Можеш да ми пишеш на Л.С., ако съм ти толкова интересен, защото както виждам за 2те си години пребиваване в този форум, май не си разбрал разликата между думички като лично и нов отговор, както и значението на правила, спам, флууд и т.н.
И аз мисля, че Щрудел е яко нередовна/дебилна/прекалено инфантилна/безинтересна. Нареждайте и мен, моля!
(music) *ноти*
Абе ти не беше ли онова дебелото от импулс,дето пишеше преди във форума? Ника е същия.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.