- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- скайп бе скайп пак
skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype skype
Ауу ние май верно живеееем в skype леле![]()
Искам само да ви кажааааа че лично аз дори си чатках с едно момче по цяла нощ и ден и филми бяха нереално големиние се познавахме де ама не се виждахме секи ден са като се виждаме всеки ден не си пишем 1 дума по скайм демек исках да кажаа че по скайп си прайш една представа за съществото отсруща , такава квато на тебе ти харесва и се получава зарибявката послеее обаче не остава и следа от нея Та целта ми беше да ви кажаа ама никак не се вживявайте в тоя скап бе шот си е ебало майката
phah
скайп= психична нужда,да седнеш на компа![]()
направи си една линиика ,зарежи го тоя скайп ..![]()
![]()
реалния живот >виртуалния живот![]()
скайп е моят живот
Смятай колко си пропаднал значи... Нищо лично (:
кофти е да го призная, но и аз много много съм свикнала с моето скайпчее ... < 3![]()
![]()
![]()
.. да не говорим за хората, които познавам от там .. но определено не стигам до там да ги "заобичвам" от едната снимка и едното пратено сърчице ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
не усети иронията, заеби...Първоначално написано от FromAutumToAshes
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Скайп е хубаво нещо ,но когато става дума за любов и скайп-такова нещо няма.Приятели-да ,но неща като влюбване ,ала бала няма за мен.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
така ги виждам аз нещата и не губя фокус обикновен човек съм а не лице на покаЗ>
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
"Скайп-любов" --> пхахахаха![]()
![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Уау!Риали?????Е ти ни върхът !Първоначално написано от Hilary_
[size=7][b][u]fosse cos
и аз съм престрастена![]()
Просто аз
Аз от година и повече съм влизала максимум 20тина пъти.А вече от повече от месец нито 1 път.Супер тъпотия.Предпочитам да живея в истинският свят![]()
![]()
"не, не, нее, от много по-отдавна влюбен съм в тееб"Първоначално написано от balon4eee
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
+1Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Прокарвам курсор през твойте коси,
поглеждам дълбоко в очите,
а ти - във формат джи пи джи,
гледаш ме леко размито.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Абе няма нищо лошо да се запознаете в някъде в нета. И да си драскате отвреме навреме. Не това е проблема. Идеята е ако решите че искате да се виждате - да го направите. А не да се чудите "Ама той какво ще си помисли" "Ама как да го поканя" "Ама тя дали няам да ме отреже" и т.н. И да не се взимате прекалено филмарско и да си мсилите че една мечка и вече отсрещната страна е хлътнал/а по вас. Реалните индикатори за това дали някой ви харесва или не са на живо. Излезте заедно и вижте дали ги има. И така нататък, и така нататък...
Колко пъти още ще пиша подобни неща, не знам. Знам само че няма да са един и два пъти.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Само по скайп е няква пълна тъпотия. Правиш човека такъв какъвто ти харесва и си мислиш, че това е той. Ама после осъзнаваш как си се лъгал/а.На живо е по-яко. По скайп тръпката се губи
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
По повод скайпа, искам да ти препоръчам една книжка. Мисля, че трябва да я прочетеш. Буквар се казва. После премини на Правописен речник на българските думи. Така, като ги прочетеш, ще си поговорим пакза скайп.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Първоначално написано от LeMoi
Ако си на 10 ... ДА![]()