- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс пред публика
пробвай, доволна ша останешПървоначално написано от fUcK_LoF
а тръпката е точно в това, че винаги има минимален шанс някой да те види, но пък рядко се случва...а и да те видят, какво от това - ти ако видиш силуети на двама, които се поплющяват в градинката зад розовия храст ще отидеш ли да им светиш
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Минаваха си хора по алеята,хванати за ръка,ние бяхме там,но не ни обърнаха никакво внимание.
Двойната тръпка от това да ти е хем студено,хем горещо
+ компанията е добре,когато го правиш ,както трябва.
как се прави секс "инцидентно"Първоначално написано от krem4et0
![]()
случило се простоПървоначално написано от nymphadora
и на мене така ми се случи, не беше планувано, ама на...наклецахме се :P
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Преди половин година на един купон в късните часове моя ме награби направо ма дивана,а другите останалите по трезвени си допиваха и от време а време даваха акъли как да ми го вкарва по-качествено.Е не бях чисто гола,само ми събу прашките понеже бях с къса пола.Само не знам как някой не ни снима,че после...![]()
![]()
![]()
![]()
EвалаааааааПървоначално написано от GirlfromHell
Ти си човекът
Как само никой не се е намесил на западния фронт да помага
![]()
не бе то си е човешко ко искат и публиката да се включи да става весело![]()
![]()
![]()
So don`t let `em say you ain`t beautiful
They can all get fucked, just stay true to you ! <33 .. (h)
мдаа,спахме в мъжа ми аз,той и още една двойка и се цъкахме на съседни легла едновременноадреналина е хубаво нещо.
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
хаухуахьа миналата седмица на един купон едни каде ходат мн отдавна бяха окупирали съседната стая и по едно време решихме да видиме кфо праат че мн време сe мотаят а стаята трябва..отиваме и кога глеаме нашия човек пиян на мотика неможе да го вдигне..та ги наобиколихме и почнахме да скандираме името му в опит за помощ
![]()
бе не му помогнахме много та стана и отиде до кенефа и вика -Никои да не пипа мацката..а тя се ебава вика -Аиде не се блъскаите 1 по 1 на опашка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Раничко ти е, научи се първо да пишеш.Първоначално написано от Neon
![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
Най-масовата оргия се случва лятото на плажа в Сл.Бряг!!!!Първоначално написано от Alexandra1993
правили сме го с брат ми пред мама и тате и други роднини и прятели също![]()
притесняваме се![]()
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Не се притеснявам! Аз еба не те! Не ми се е случвало!
Първоначално написано от ScionOfStorm
pred publika moje si napravi6 klip4e i da go ka4i6 v neta... typo e... ina4e na otkrito s risk da te fanat ama da znae6, 4e e nevyzmojno .. ima pove4e trypka ;]
Не сте добре бе![]()
глад майка глад,вие ми се свят...нямаме стотинки,голи сме калинки![]()
глад,глад..... ама ти хареса нали майнаПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
майна,не ми издавай тайнатаПървоначално написано от jumpin
![]()
![]()
що не каза по-рано майнаа сега сички узнаха кви сме ги правилииПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не не не не и пак не ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
добре,че не знаят за позитеПървоначално написано от jumpin
![]()
дааа направо нямам думии направоо си богиняяПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
![]()
![]()
![]()