- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс пред публика
ти си по-добър майнааПървоначално написано от jumpin
![]()
![]()
да,но кога пак ще го правим става много време вече не сме го правили,майнаПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
![]()
![]()
![]()
довечера ,ама къдеПървоначално написано от jumpin
![]()
![]()
еми на онова нашето местенце в горичкатаПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
ама аз викам днес малко да поексперементираме
![]()
![]()
съгласна съм...пак ще се записваме ли![]()
![]()
![]()
както ти поискаш мило аз нямам претенции![]()
![]()
![]()
ай тоо път няа,за да е по-романтично![]()
![]()
![]()
ии супер тъкмо на нашето местенце ще ни огрява Луната![]()
![]()
![]()
![]()
Да бе, разбрах ме, че пишеш от два рега.Споко.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
За мен сексът е достигането на най-гояма интимност между двама души, да, само между тях, други хора нямат място, дори и като публика.
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
ахаПървоначално написано от jumpin
![]()
малеее само да знаеш какво ти мислааПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
само някой да не на види кви ги вършим чее
![]()
![]()
![]()
![]()
никой няма да види,щот съм само твояПървоначално написано от jumpin
![]()
![]()
сладурчето ми тооПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
![]()
аз викам да спрем,че оспамихме тематааае пиши в скайп
![]()
![]()
![]()
Не съм и нямам намерение![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Хахах пред публика викам един да гледа и се по4ваме![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
не съм правила секс пред публика ,само веднъж аз и едно момче го правихме на леглото докато един наш общ приятел беше до леглото на компютара и цъкаше нещо.И следващия път просто си направихме тройка и не съжалявахме .Гледах клипче на което момче и момиче го правят на купон пред всички и незнам защо толкова ми хареса ,но някога бих пробвала и няма да ме е срамПървоначално написано от plum
![]()
Sleda ot liubovta
Не съм го правила пред публика .. но иначе не съм притеснителна .. едва ли би ми пукало кой ме гледа ..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Съгласна съм и мен супер мн ме възбужда товаПървоначално написано от GabisiTa
![]()
Мен пък изобщо не ме възбужда. Даже ме изнервя. През 90% от случаите го правя с риск някой да се появи. Досадно е.Първоначално написано от Lolita93
Иначе, за студентската тройка - +1![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
ей затфа ората не праят секс пред ора щот секи ш почне не така а дай наляво па надясно вкарай го по-вътре ... и т.н.Първоначално написано от dimitar_ak
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()