.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 81 от общо 81
    ако за пред публика се брои на прозореца който е с изглет към улицата да хД

да, не, не
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от playboyche
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Не бих го направил. Все пак живеем в България. Не, че не мога да го направя в градинката пред НДК посред бял ден, но поне 20 човека ще дойдат и почнат "не бе не така. така го направи. слушай сега аз какво ще те науча. така я хвани" и куп подобни.
    ей затфа ората не праят секс пред ора щот секи ш почне не така а дай наляво па надясно вкарай го по-вътре ... и т.н.
    + снимане с телефони и тъпи коментари.. после може да се гледате в някой сайт .. ;д

На мен често ми се случва да го правя на място където има риск някой да ни види. Случвало ни се е да мине някой, ама съм концентрирана в др неща и не ме интересува гледат ли, не гледат ли и т.н.... :р

:D

slu4i mi se ama v 4ujbina .. vidqha ni nqkfi rusnaci 4e iskaha i te da se vklu4at .. ama ne si padam po grupite

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Темата е СТАРА, а кирилицата- ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си