- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- тату като на николета лозанова
Още на първия момент измислих нещо по-яко (според мен)
Where is your God now?разцепва
Банално...
Hostis Honori Invidia
Не може ли да си измизлиш твой ..а копираш някваи то точно от тая николета дето не прилича на нищо нзззз кво и харесвате
![]()
.
Друг е въпоса че съм Против татуировки кадето да било грозно е![]()
^^ Първо, Николета е много хубава - и с грим, и без грим!
Второ: Тя не те пита дали ти харесват татуировките, а и според мен татуировките са страхотни, стига да знаеш каква и къде да си сложиш.
Трето:Въпреки всичко, което казах по-горе все пак не мисля, че ще е много ''яко'' ако имаш като нейната татуировка, въпреки че местата, на които се нейните татуировки са ми едни от любимите за татуировка.
П.С. Мисля, че ''Къде е твоят господ сега'' е много добра идея за татуировка, особено ако е изписана на иврит или арабски! :P
шрифта е ужасенПървоначално написано от billytalent
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Момичето искаше мнение за цената не мнение дали на вас ви харесва или не това нея не я засяга тя ако иска ще си я направи ако иска няма не зависи от вас ! Само се хабите да и казвате какво мислите за умствения и багаж.... а не това ви пита тя... това е форум и се питат конкретни въпроси а вместо това се дават други отговори което е много глупаво....
Както казаха другите,100+.. все пак зависи къде ще ти я правят.
Да,според мен е тъпо да си я правиш същата(на мен лично не ми харесва),но щом искаш-окей,само да не съжеляваш после.