- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- празнене в ???
ЗАПървоначално написано от spoor
![]()
все едно![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Баси якото е мен ако питате. В смисъл като виждам какво удоволствие му доставям си се кефя много ... или как се кефи той, ако е опръскал някъде и си го облизвам (от корема му примерно) и после и аз се облизвам, а той ми се усмихва доволно и ме награбва след малко и ме целува :P .... ехх размечтах се![]()
ЗА!
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
ЗА !!! ако има единодушно мнение:P
![]()
=)
И пръстите ти не са създадени специално, за да "сърфираш" из интернет и да пишеш глупости, където ти падне, ама на! Еволюция, брат.Първоначално написано от Aniiiii
Owned.Първоначално написано от Dragunov
![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
+Първоначално написано от pwnage
![]()
Така си е
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
За. Кво толкова ви е гнусно наистина не разбирам...
Ама слюнка си разменяте налиии?![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
заааа![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Единственото смислено мнение в тематаПървоначално написано от D3NG3rZ0N3
![]()
Аз съм ЗА всичко което доставя удоволствие на партньора ми и на мен. Не мога да си представя да знам че го иска и да знам че бих могла да му доставя върховно удоволствие и нарочно да не го правя защото ме е "гнус"Защо по дяволите да ме е гнус от спермата му?!
![]()
А момчетата които казват че не биха свършили в устата на гаджето си но по принцип им харесва е тях наистина не ги разбирам! Значи ще получаваш удоволствие от някакви си за по една вечер но няма да разрешиш на момичето което те обича да ти го достави?!![]()
Та с 2 думи аз съм ЗА свършването в устата и гълтането и го правя винаги когато приятелят ми има желание защото знам че ще му е хубаво.![]()
az se praznq v 4orapi chorap4etata oba4e trqbva da se nosq 2 sedmici i posle kogato se izhvurlq v tqh brat4e mn me kefi vie kak ste ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам да свършвам в устата, кефи ме как се облизва момичето, но наистина не на всяко момиче му е приятно да гълта. Трябва да се съобразяваме все пак с желанията на партньорите си. Относно вкусовите качества няма да говоря![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Аз съм ЗА.Не ме е гнус и не виждам причина защо да не го правя щом на приятеля ми му доставя удоволствие.
Против !!!!!!! :P
Изпуснах тази толкова важна дилема...
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Не съм нито твърдо ЗА, нито ПРОТИВ. Зависи от настроението ми на момента, но по принцип като че ли избягвам да го правя всеки път. Явно е до свикване...
Аз съм ЗА! Ако на момичето и харесва няма проблеми пък ако не иска има мн други места...Примерно коремчето йнай-мн ма кефи
![]()