- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да ви споделя
значи почна се новата учебна година и сега учим със 9 клас аз сам 10 та значи да ви споделя харесала съм си едно момче даже мисля че и тои ме харесва щот постояно ме гледа ала бала обаче проблема е че тои си има приятелка обаче хем харесва нея хем мене та посаветвайте ме какво да правя даже разбрах ч е е разпитвал за мен много съм объркана плс кажете какво да правя
![]()
![]()
![]()
![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
![]()
![]()
![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Ми казваш,че той си има приятелка.Ако не искаш да им правиш мръсно,спираш да го харесваш,ако искаш,отиваш и си го взимаш,пък той дали те харесва вече е друг въпрос.И все пак ако постоянно те гледа,може би не зяпа теб,а циците ти....![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
mi az sam na 15e moje i takova ama e pital za men
pak i az poprincip ne sam takav 4ovek da ostavqm ne6to kvot mi haresva i si go zimam
e mne ddz
ama sam mn hlatnala po nego
и к'во нали има приятелка,яя не се вкарвай у филмите и ти![]()
v smisal kak ne vkarvam f filmi beeee![]()
9-10 клас не се нядявай на нещо кой знае кво ... и не си прави прибързани изводи че щом е питал за теб щом те погледнал 2-3 пъти те харесва момченцата на тая възраст са супер заблудени![]()
Щом според теб харесва и двете ви,излез от картинката ако питаш мен![]()
emi i az veche neznam kakvo da praq![]()
![]()
![]()
![]()
Разбрахме,че си неграмотна лигла още от първия ти пост в темата ... Не е нужно да пишеш и на шльокавица ...
По темата:Толкова ли няма момчета,че се хващаш за първото,което те е погледнало и е питало нещо за тебИ как реши,че те харесва?!
![]()
![]()
Оффф време ти е да пораснеш![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Той си има приятел. Това, че пита за теб не означава, че е луд по тебИ недей се доверява много на други
Кой какво казал, какво питал.. говорете си лично.
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Подкрепям с две ръце...Първоначално написано от moneycomeme
![]()
Сядай да си учиш уроците,не се занимавай с глупости.Първоначално написано от tami
вкарай го в кенефа да ти мине мерака и го оставяй (rofl) ..![]()
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”
ми започни да пишеш на кирилица!Първоначално написано от tami
![]()
You're falling.
You're screaming.
You're stuck in the same old nightmare.
He's lying.
You're crying.
There's nothing left to salvage.
LoVe Is PaIn...BuT wOrLd without LovE...
"обаче хем харесва нея хем мене" ..че от къде знаеш![]()
Просто аз
И аз съм на тва мнениеПървоначално написано от AraBella
![]()
доста грубоПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
лол
Изпростявате....![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
На твое място ще направя ВСИЧКО възможно за да спечеля човека когото харесвам....разкрепости се и го спечели,оня другата ДА СЕ ОПРАВЯ КАКТО МОЖЕ....в тоя живот нетрябва да се прмиряваш с 2то място ! ГО ГО !!!
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Бре, гледайте, тука е пълно с теми, в които някой се чуди дали някой си друг го харесва, а тая знае, че той я харесва, въпреки че само я гледа в час.
Мастер си, мастер.
Знаеш ли, скоро в работата ще идва нов колега, сладичък е, ама дали ще ми се накефи, а?![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Алекс, този нов колега ще е луд по теб. Казвам ти го, още от сега виждам, щом даже питаш по форума за него значи и ти си яко хлътнала по него. ама дали ще ти предложи? Или пък ще е срамежлив и несигурен? Ами ако не те заговори, аккво ще правиш....
П.П. You got it, right?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Абе, ще му се наложи, да ме заговори, то не е там въпросът, въпросът е дали ще ме задоволи... Ама то това май не е за тоя раздел от форума, май, а?Първоначално написано от valdesbg
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Първоначално написано от Bloodyy
+1