- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Моята приятелка...
Темата може да се дел-не
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
Мале, мале, мале ..![]()
Слушай са ..
1. Тя не ти е никва приятелка щом се държи така..
2. Приятелството е много повече от една гордост..
3. Неможеш ли просто да и кажеш, че не си била в скайп и това е?
4. Накарай я тя да те търси, не ти нея..
5. Дразни я както тя дразни теб.
6. С к`во е повече от тебе та да ти мачка самочуствието, я горе главата да ти е през..
7. Пак ти казвам, че не ти е приятелка да си търсиш друга..
Ще видиш, че на края тя ще те търси, не ти нея..
Това е от мен. .![]()
Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш.“ — Джеймс Бари
- karamel4e.com/bojilow15
This is me !
Благодаря ти,но.. незнам някак си не ми се струват възможни няколко неща,а именно:
Аз да я зарежа,не мога да се видя без нея,незнам...
Тя да ме търси-тя е прекалено горда,казвала ми го е 1000 пъти,тя никога няма да ходи да ми се извинява...
Прителството ни не е просто гордост,ала нейната е в повечко
Ами понякога си мисля,че харесвам нея повече отколкото себе си,а освен това всички момчета са в краката и :P не,че е някоя курва или нещо,просто е много хубава.. Докато аз просто съм уважавана в даскалото,нито външен вид нещо..
И последно-мооже би си прав,но поради причина номер 1- не мога да видя себе си без нея до мен,едва ли ще я зарежа.. Не мога винаги да и бъда кученцето. Някой път ще избухна ще я зарежа..![]()
![]()
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
Извинявай, но ми звучиш все едно си влюбена в нея![]()
За наистина звучи такаПървоначално написано от mIsSsVanity
![]()
![]()
По-темата: момиче не и се връзвай на тая твоя приятелка смисъл ако ти се насърди ти не ходи да и се извиняваш. Остави я тя ще ти се сърди ден два и като види, че не и се връзваш на номерата ще спре.
Че тя да не е единственото момиче на света, намери си друга приятелка кво се оставяш да те тъпчат я. Вдигни малко тая глава и мисли повече за себе си отколкото за нея, прави това, което на теб ти харесва, а не това, което тя харесва.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Еми това и е първото момиче, с което дружи нормално е да се държи така. И е адски тъпо, че досега не си се сприятелила с момичета, щото са гримирани или завистливи, почти всяко момиче се гримира и в това лошо няма и всяко момиче завижда, дори и ти го правиш понякога.
Та по темата остави я там ден-два да видиш, каква ще е реакцията и. Тогава сама ще знаеш какво да правиш дали да я зарежеш или да сте отново приятелки.![]()
И това, което написах не искам да бъде с цел обида, а просто си споделих мнението, че е адски глупаво да се мисли така.
Успех!![]()
послушай тези съветиПървоначално написано от bojilow
![]()
vlubena li si v neq ?
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Ццц... споко не съм влюбена в нея,големи шеги си правите..! Амии,не ме разбрахте- не,че не искам да дружа с тях защото се гримирват,аз също го правя понякога,имам впредвид освен адски глупавите им характери,смеят се на простотии,тяхната няма граници,лигли абсолютни,а всъщност-пълни селянки. Гризат си ноктите,пишат Ей ТаКа ЩоТУуУу билоО0о гАзАрСкоОо0оО,ника ми също е такъв,но ми го прави една от лиглите,когато се опитах да станем приятелки да я видя що за човек е-за 3 дена ме скара с двама добри приятели,завъртя интриги,каза,че съм казвала неща които не съм.. Не съм се изразила добре,не е заради гримирването.. А на вас тези неща може да ви се сторият нормални,сега почти цялото общество е фулл от такива,ама..може и моят характер да е странен-всички момичета почти са такива,само аз..
![]()
![]()
![]()
, но пък приятелите ми казват да не се впрягам толкова,че ме харесват такава и да не се променям заради тях.. Благодаря на тези които не се базикаха със: влюбена ли сиии,обичаш ли я.. Ще се радвам и да чуя други мнения все пак..
![]()
толкова познато..ти и тичаш по гъза а тя те заебава заради някоя друга...аз преживявам същото..и да ти кажа,погледнах ситуацията от друг ъгъл и установих че на нея якото и е да излиза когато няма с кой друг с мене и когато никои не и угажда и и е гадно да ме използва за кошче за душевни отпадъци...тя каза край на "приятелството" ни,а от една страна аз съм щастлива..![]()
Ти искаш да живееш в нейната сянка...не я оставяй да си проявява гордоста,това ще повлияе на психиката ти в бъдеще..Бъди смела разгърни себе си ,нека ти да изпъкваш...красотата не е най-важното![]()
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
Ами всъщност,bloodyF не е така. В смисъл,не ме използва,даже зарязва други за да излезе с мен,лъже баба си и дядо си,родителите и не са в България. Та не е точно така,просто е много горда и се сърди за глупости,ами хванала съм се наистина като удавник за сламка може би защото ми е първата приятелка.. нямам идея..![]()
Някой ден ще сме заедно пак, само че там
THE TRUTH IS OUT THERE
Случая при мен беше почи същият....Bff-то ми ме заряза заради едни момчета от нашия клас ,понеже те й обръщаха внимание..И тя беше надута , аз си търпях ,но накрая ми дойде до гушата.Казах й в лицето ,че ако така продължава ще я зарежа и че ми писна да ме използва ,и че няма повече да търпя такова отношение.Тя ме разбра , все още общува с тях ,но вече не е толкова надута.Тъй че ,направи както аз направих ,за да може тя да разбере ,че не може да те потъква повече.![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Да,наистина ги послушай..Първоначално написано от petiam
Наистина тя не ти е никаква приятелка - щом се държи така с теб
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Виж.. такива ги има навсякъде. Намери си нова приятелка. Приеми истината - използва те. Извинявай, че ти го казвам, но мисля, че ти самата не знаеш какво искаш. Упрекваш я, защитаваш я, говориш за нея колко гадна била, а накрая казваш ' В смисъл,не ме използва,даже зарязва други за да излезе с мен.. ' . Защо не направиш така, че тя да те търси, а не ти нея ?! Сигурна съм, че няма да издържи и дори миг без човек като теб / не се сърди, но й се връзваш страшно много на акъла /; Не и позволявай да се държи така с теб, да те мачка. Тя не е нищо повече от теб, само дето изглежда, че самочувствието й е до небесата, а ти си мълчиш. НЕ позволявай това да се случва ! Покажи й, че не може винаги така да се държи, че няма винаги да й тичаш след *гъза..
![]()
Минал съм подобен път , хвърлай я не ти треа такава приятелка!