.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Приятелка .. Приятелка !?

Искам да ви попитам .. ще ви обясня всичко - даже и да е ПРЕкалено дълго .. но моля помагайте ! Така започвам .. значи момичето за което ще говоря е моета '' най - добра приятелка '' май така се води .. с нея сме от 6 години заедно , но сме '' най-добри приятелки '' от 3 години някъде .. та тя постоянно почва да ме дразни > да ме скубе > да ми причинява болка > да ме дърпа > да ме използва > да ме кара да правя неща , които не искаам ! > завижда ми > вика ми > прави се наа супеер мега умна хах > вика ми , че понеже съм руса '' съм мееега тъпа '' > не ме подкрепя .. > (едва ли ме смята за приятелка , но ме използва , навсякъде да се мъкна с нея .. ) > лигаави се много с мене .. > говори неща против някои от приятелките ми (тя не им е приятелка.. Вече май )> зарязва ме при първа възможност ..
    К'во да я правя?!
    К'во да и кажа ?!
    Не мисля , че ми е приятелка .
    Вие как мислите ?! Пък ако я зарежа .. ще настрои всички против мене , и няма да ми останат приятели ! НЕ СЪМ ДЕТЕ , да подчертая ( макар , че звучи така хах )

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    наистина звучи много детско..... според мен определено не ти е приятелка. Няма смисъл да се занимаваш с нея.По-добре без приятели отколкото с такива дет не те уважават...а и не мисля че ще настрои всички против теб..това са точно лапешки истории ....огледай се сигурна съм че можеш да си намриш други много по-свестни приятели

!
    Такаа.. От къде да почна..

Виш сега, може да иска просто да се закача с теб, а унижава ли те пред други момичета или те зарязва без причини?
    Говори с нея, питай я защо се държи така, няма нищо лошо..
    Кажи и, че нещата който прави не са ти приятни и вече ако настяова и откажи..
    Но по-това което чета мисля, че те ревнува от другите ти приятелки..
    И си прави извод какви са ти приятелите, щом може да ги наговори да те зарежат ..
    Мисля, че трябва да пораснеш малко.. Това е .. :P
    Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш.“ — Джеймс Бари
    - karamel4e.com/bojilow15
    This is me !

това да имаш приятел означава тои да те подкрепя във всички ситуации,да е открит към теб и да ти дава добър и стойностен съвет, да не издава тайните ти , да бъде лоялен и да те увъжава. Според мен не трябва да се замисляш дали да я отрежеш,но първо поговори с нея за държанието й.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ти всяка седмица пускаш тема за приятелките ти

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Най добра приятелка, а това което си писала горе за най-добра приятелка ли важи?

Град
    BurgasS
    Ахах ква е тая приятелката дето ще те скубе и ще ти причинява болка,ще те използва и ще те обижда.Тва не е никаква приятелка!!!

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Това, което си написала изглежда дооооста детинско и на каква възраст си тогава, щом твърдиш, че не си дете
    И не мисля, че зрял човек ще прави това, което прави приятелката ти, пък ти и ходиш по акъла ????
    Явно и определението ти за "приятел" е доста различно от реалното, пък какво да кажем за "най-добър приятел"
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Re: Приятелка .. Приятелка !?

Цитирай Първоначално написано от silwinka
    Искам да ви попитам .. ще ви обясня всичко - даже и да е ПРЕкалено дълго .. но моля помагайте ! Така започвам .. значи момичето за което ще говоря е моета '' най - добра приятелка '' май така се води .. с нея сме от 6 години заедно , но сме '' най-добри приятелки '' от 3 години някъде .. та тя постоянно почва да ме дразни > да ме скубе > да ми причинява болка > да ме дърпа > да ме използва > да ме кара да правя неща , които не искаам ! > завижда ми > вика ми > прави се наа супеер мега умна хах > вика ми , че понеже съм руса '' съм мееега тъпа '' > не ме подкрепя .. > (едва ли ме смята за приятелка , но ме използва , навсякъде да се мъкна с нея .. ) > лигаави се много с мене .. > говори неща против някои от приятелките ми (тя не им е приятелка.. Вече май )> зарязва ме при първа възможност ..
    К'во да я правя?!
    К'во да и кажа ?!
    Не мисля , че ми е приятелка .
    Вие как мислите ?! Пък ако я зарежа .. ще настрои всички против мене , и няма да ми останат приятели ! НЕ СЪМ ДЕТЕ , да подчертая ( макар , че звучи така хах )
    Прочети сама това, което си написала и сама ще стигнеш до извода! Приятелите не правят такива неща и не се унижават! Тя за теб може да е най-добра приятела, но ти за нея... Едва ли!

Град
    във филма ..
    детска радост "повече не съм ти приятелка (следва реването)"

Who's next!

Повече от фен Аватара на sl0w
    Поговорете си сериозно , за вашето утношение . Кажи и че ако не те иска няма да ходиш с нея и ще си намериш нова бест фр

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Тая твоята приятелка да не е някакъв садо-мазо изрод.
    Много е кофти, че използваш думичката "приятел" за всеки познат. Разграничавай нещата и ги наричай с истинските им имена.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    не ми се мисли какви са враговете ти ..
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    Малко подкрепа проявете бе .

Авторката някъде беше споменала, че е шести клас... :/

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Straxil
    Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    Малко подкрепа проявете бе .
    хах да бе

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Град
    haskovo
    Щом те удря и те зарязва безпри4инно не ходи с нея.Не и обръщай много внимание гледай малко по малко да страниш от нея.
    :P

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    А казва, че не е дете.. смятай

Цитирай Първоначално написано от VIPkuklichka
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    А казва, че не е дете.. смятай
    Ама вие сте тъпи Как ще съм 6 клас ве , чувате ли се ?! 8 клас съм .. ама както и да е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си