- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приятелка .. Приятелка !?
Искам да ви попитам .. ще ви обясня всичко - даже и да е ПРЕкалено дълго .. но моля помагайте ! Така започвам .. значи момичето за което ще говоря е моета '' най - добра приятелка '' май така се води .. с нея сме от 6 години заедно , но сме '' най-добри приятелки '' от 3 години някъде .. та тя постоянно почва да ме дразни > да ме скубе > да ми причинява болка > да ме дърпа > да ме използва > да ме кара да правя неща , които не искаам ! > завижда ми > вика ми > прави се наа супеер мега умна хах > вика ми , че понеже съм руса '' съм мееега тъпа '' > не ме подкрепя .. > (едва ли ме смята за приятелка , но ме използва , навсякъде да се мъкна с нея .. ) > лигаави се много с мене .. > говори неща против някои от приятелките ми (тя не им е приятелка.. Вече май )> зарязва ме при първа възможност ..
К'во да я правя?!
К'во да и кажа ?!
Не мисля , че ми е приятелка .
Вие как мислите ?! Пък ако я зарежа .. ще настрои всички против мене , и няма да ми останат приятели ! НЕ СЪМ ДЕТЕ , да подчертая ( макар , че звучи така хах )
наистина звучи много детско..... според мен определено не ти е приятелка. Няма смисъл да се занимаваш с нея.По-добре без приятели отколкото с такива дет не те уважават...а и не мисля че ще настрои всички против теб..това са точно лапешки истории ....огледай се сигурна съм че можеш да си намриш други много по-свестни приятели
!
Такаа.. От къде да почна..
Виш сега, може да иска просто да се закача с теб, а унижава ли те пред други момичета или те зарязва без причини?
Говори с нея, питай я защо се държи така, няма нищо лошо..
Кажи и, че нещата който прави не са ти приятни и вече ако настяова и откажи..
Но по-това което чета мисля, че те ревнува от другите ти приятелки..
И си прави извод какви са ти приятелите, щом може да ги наговори да те зарежат ..![]()
Мисля, че трябва да пораснеш малко..Това е .. :P
Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш.“ — Джеймс Бари
- karamel4e.com/bojilow15
This is me !
това да имаш приятел означава тои да те подкрепя във всички ситуации,да е открит към теб и да ти дава добър и стойностен съвет, да не издава тайните ти , да бъде лоялен и да те увъжава. Според мен не трябва да се замисляш дали да я отрежеш,но първо поговори с нея за държанието й.
Най добра приятелка, а това което си писала горе за най-добра приятелка ли важи?
Ахах ква е тая приятелката дето ще те скубе и ще ти причинява болка,ще те използва и ще те обижда.Тва не е никаква приятелка!!!
Това, което си написала изглежда дооооста детинско и на каква възраст си тогава, щом твърдиш, че не си дете![]()
И не мисля, че зрял човек ще прави това, което прави приятелката ти, пък ти и ходиш по акъла ????
Явно и определението ти за "приятел" е доста различно от реалното, пък какво да кажем за "най-добър приятел"![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Прочети сама това, което си написала и сама ще стигнеш до извода! Приятелите не правят такива неща и не се унижават! Тя за теб може да е най-добра приятела, но ти за нея... Едва ли!Първоначално написано от silwinka
детска радост"повече не съм ти приятелка (следва реването)"
![]()
Who's next!
Поговорете си сериозно , за вашето утношение . Кажи и че ако не те иска няма да ходиш с нея и ще си намериш нова бест фр![]()
Тая твоята приятелка да не е някакъв садо-мазо изрод.![]()
Много е кофти, че използваш думичката "приятел" за всеки познат. Разграничавай нещата и ги наричай с истинските им имена.
не ми се мисли какви са враговете ти ..
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Малко подкрепа проявете беПървоначално написано от ef4etyYy
![]()
.
![]()
Щом те удря и те зарязва безпри4инно не ходи с нея.Не и обръщай много внимание гледай малко по малко да страниш от нея.
:P
А казва, че не е дете.. смятайПървоначално написано от LambOfGod
![]()
Ама вие сте тъпиПървоначално написано от VIPkuklichka
![]()
Как ще съм 6 клас ве , чувате ли се ?! 8 клас съм .. ама както и да е
![]()