- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- С колко пари ходите на училище ?
Наще ми дават различно,зависи колко ми трябват и колко имаме по принцип.Горе-долу 2-3,повече ако ше ходя на кафе после или за такси.
Брях,брях
Ами аз не съм в България ,но нося към 2 евро само.И са ми пре достатъчни.В междучасието ядеш собствена храна, така че за това нямам разходи.По принцип си копувам фанта, вода или кола и през едното от малките междучасия бисквитки) Само и единствено това са ми разходите
![]()
В България и аз харчех доста повече.Към 5 лева поне.
С колкот' имам.
5 или повече от 5 зависи![]()
Просто аз
хахаха рдва се на 120 levaПървоначално написано от amk933
![]()
и чак пише във форума УУААААУУУ имам 120 леваааааа
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
2 лв по принцип.. понякога по 1... ако пък нямаме и без съм ходила правя си някой апетитен сандвич и такам.. а иначе си имам и карта за път.. когато ям от училищната храна даже ми остават към 70-80 ст.![]()
![]()
![]()
![]()
С 5 лева.
Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...
ха интересно ми е тези, които ходят с повече пари за какво ги харчат толкова ...
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
3589340983 : )))
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Около 2 лева, но реално си харча около един лев...
Сериозно, какво си купувате толкова... пр с 20 лева![]()
В портмонето ми има минимум 5-7 лв,може и 20,може и 50 - които са за кафе след даскало,ако ходим
В даскало харча около 1 лв,но това е рядко. Най-често не харча почти нищо.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
3 или 4,а понякога и 5,а понякога наште забравят да ми дадат
Мога да се преборя с облаците,но не мога да победя затъмнението
4 кинтаИли по точно на седмица по 25 лева
понякога развалям 2 по някога 3 а по някога и 10 лева
Като ми свършват търся пак
![]()
С 10 лева и не ми стигат,гадно ми е,че харча толкова...ноо кво да се прави,2 лв за такси към даскало,3,50 за цигари,2 лв навръщане към вкъщи с такси (в тоя студ хич не ми се ходи пеша)иии преди даскало сутрин като пиина кафенце и аидеее и парите ги няма![]()
КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.
По 3 лв. , но си имам и мои си пари.Пък и цигари си купувам веднъж на 3-4 дни,ако ходим някъде на кафе винаги трябва да имам във себе си някви пари.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
от 5 до 10-15 лв ми дават..зависи от настроението на мама![]()
Ами по принцип по 3лв, но от 1 година аз си имам пари, т.е. дават ми определена сума(която няма значение) и аз си преценявам къде и кога колко да харча, но по принцип ходя с по 4-5 от 1 год насам.. А завизи ако след това ще ходя някъде на кафе- към 10![]()
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
3 лв, но обикновено ми остават, не си купувам много за закуска с тях, а ги харча за други неща или си ги спестявам![]()
ем по 10-15 си взимам ама рядко ги харча , защотот закуски не ям наи много в стола ама там е мн голяма харабия : ) а и безалкохолно и junk food не си купувам . Като гледам днешните ученици с кви пари разполагат ми става смешно когато бях в началното имах по 50 стотинки джобни на ден : ) ама тогава ми стигаха , имаше банички с шоколад по 35 стотинки и хамбурег с картофено които беше 50 хах напрао нереални сравнени с днешните цени .....