- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- по най - долния начин да го вържа за себе си ако спя с него
"по най - долния начин да го вържа за себе си ако спя с него"![]()
![]()
Използвам цитат от изказване на една потребителка .. Е, мислите ли, че ако спите с момчето, това означава че го ВРЪЗВАТЕ ЗА СЕБЕ СИ ?! Аз не съм съгласна!Чакам вашите мнения .. Просто ми стана доста интересно какво мислят другите по тоя въпрос
Ъъъъ и аз не съм съгласна... тая ако иска повече от секс то няма да го получи... И се пак малко не схващам ...
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Естествено,ЧЕ НЕ!![]()
Аз зат'ва казвам,че тук има големи патки и идиоти.
![]()
по-скоро е обратното![]()
Хах ако ставаше така ... Ку*вичките по дискотеките трябва всеки път да връзват по няколко момчета![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
нямам нищо против някоя да ме върже така![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
:Д
вързвате вие... че те изчука и ще си ходи.![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Или ше се получи някво обвързване,някъв тип връзка... Или точно обратното-момчето ще разбере,че може да си я има по всяко време и ще му стане безинтересна...
Ъпсурт!Ако мъжагата иска мацката само за в леглото няма начин тя да го върже в тези времена дори и с бебе!
много е доУна ..![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Така, цитата е от мой пост. Но супер некоректно е изваден от контекста и в такъв случай и аз бих използвала подобни цветни епитети. Спокойно, не съм малка курвентийка, дори напротив. Голяма съм (достатъчно) и най - малко мога да бъда описана по този начин. Та... който иска може да ми прочете темата. Който не - просто да си спести квалификациите!
те мислят, че си доУна .. така ли е ?Първоначално написано от babity
![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Ами не, не съм. Просто при нашите отношения, колкото и да са кофти, колкото и да не сме обвързани и т.н. и т.н ще е една голяма отговорност за него да правим секс. И той го осъзнава, и вероятно това е причина да не ми дава зор да спя с него. Както казаха малко по - нагоре или ще разбере отговорността, която е поел и нещата ще станат мнооого сериозни помежду ни, или всички, казали, че е пълен боклук и мизерник ще се окажат прави. А това вече е риск, който не искам да поемам.
Ей сега ще ти прочета темата, ама има ли резюме, че тея дългите не ги обичам.![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Ааа, само предисторията е в резюме, ще те разочаровам!![]()
Не съм искала да те злепоставя! Просто като прочетох, реших да попитам по тази тема какво мислят другите! И твоят цитат ми послужи един вид за заглавие. Темата е ясна, всички я разбраха. И не съм казала, че си няква "малка курвентийка". Извинявай, ако съм те засегнала по някакъв начин с темата. А относно твоя проблем - крайно време е да престанеш да се унижаваш, а защо не и да му го върнеш тъпкано по някакъв начин ... !
Зависи дали момчето наистина харесва момичето. Ако наистина харесам момиче и спя с нея на първата вечер бих продължил контакта. Ако излизам с някоя въпросна известно време и най-накрая легнем това не означава, че ще искам нещо повече от нея. Но това съм си аз все пак. Лично мое мнение е, че момичетата, които карат момчетата да чакат прекалено много избиват комплекс. Мислят си едва ли не, че са неспособни да задържат момчето след акта и затова ги карат да чакат, което не е абсолютно никаква гаранция за нищо. Но това все пак е моето мнение. Не искам да се вплитам в безпределни спорове с когото и да било.Първоначално написано от s0seductive
месец
макс
леймърки
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Най-лесния начин да го вържеш за себе си като спиш с него...
... без презерватив...
... по време на овулация.
Гаранция, че завинаги ще остане част от твоя живот.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
... виж ако го върже по - силно за леглото с едни белезници определено няма на къде да мърда ..![]()
![]()
.. иначе в останалите случаи .. не не може да го задържи!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Зависи от морала на момчето.
Че това животно съществува ли още???Първоначално написано от fifinkathefreak
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
хахах има путки дето правят сичко възможно да забременеят от някой пич, за да го "вържат" и неуспяват ... камоли само със секс да го вържат
Да не повярва човек,но се намират и такива.Разбира се,други са го разбрали преди менПървоначално написано от LadyDi
![]()