- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хммм..проблем ! :)
Здравейте..
Проблемът ми е такъв,че харесвамм едно момче от моя клас.Съшност това не е точно проблема,де..Проблемът е,че той си има приятелка и я обича или поне така твърди.Тя..е просто едно лапе,което не знае какво иска!Прави го на шматка,сърди му се за щяло и не щяло,удря го..а той я ОБИЧА.Даже вчера ми писа в скайп"Вече с Дани почти скъсахме,не исках да свършва така,защото я обичам,но.."Та да се върнем на това,че го харесвамм и.....това пречи!Не мога да се съсредоточа в час,защото съм заета да го гледам и следя всяко негово движение.Да гледамм,с кого говори,дали е тъжен,заради онази,дали мисли за нея![]()
![]()
Не мога повече така!Знам,че решенията на моя проблем са два:
1.Да се опитвам да го забравя-С Ваши Препоръки,моля.Тъй като сама скоро няма да успея,все пак сме от един клас.
2.Да правя опити да се сближим и да стане нещо по между ни,което едва ли ще стане.[пак с Ваши съвети]С Даниела ходят от близо 4-5 месеца.като се има напредвид,че тя иска да скъсат,а той не иска..
Е,вие сте наред.Мнения,съвети,препор ки..
Ами изчакай да скъса с оназ и се сближи с него - утешавай го, оставайте повече време заедно (НИКАКЪВ СКАЙП ЕЙ !!!) и може да го спечелиш
ПП: ако не стане, пиши едно Лично, че съм самотен сега![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ами според мене или трябва да си го избиеш от главата, както ти сама казваш, или да чакаш евентуално да скъсат и да действаш![]()
"You were deceived"
Накарай го да излизате по-често. Сега тъкмо става по-студено и ще имаш причина да се гушиш в него.. Хващай се за най-малките възможности![]()
+1Първоначално написано от lubomirky
![]()
п.п. само внимавай с това утешаване и всичко останало да започне да те приема като обикновенна приятелка без интерес за нещо повече .. защото тогава мисията ще бъде по труднаУспех
![]()
И аз съм за втория вариант .. изчакай да скъсат и действай ..![]()
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Ами да,ама ако не скъсат скоро ?Аз не мога да чакамм цяла година..
![]()
Ее ако не скъсат скоро .. свободни момчета колкото искаш ..
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
а аз искам плюшено мече ма няма![]()
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Първоначално написано от kidwestern
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Първо - на колко години е това момче, защото според мен едва ли влага много в думата "обич" или не прави ясна разлика между харесване и любов. Иначе бих те посъветвала да не се отказваш, щом се кефиш на това момче - покажи му, че се интересуваш от него, че си готова да бъдеш до него. Незнам, доколко съветите ми са добри, защото обикнове аз съм от по-директните хора и когато чувствам нещо директно го изказвам или ако не го правя очевидно.
Важно е да го подкрепяш, да му засвидетелстваш, че ти пука по няккъв начин за него, по-различен от приятелския, да му отвориш очите![]()
Не може ли просто да си харесаш друго момче?![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
И аз го искам това! Оо Има перка на главата! ^_^ Как може да забиват перки в главите на мечки?Първоначално написано от LoveRetroMusic
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
+1 И подчертавам без скайп..Първоначално написано от fenastz
![]()
лол
ее което и решение да избереш пак няма да се съсредоточаваш в час....мисля, че това е най- големия ти проблем..
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
На 14 сме.. Не знам дали влага чувства в думата обич,но според мен наистина много я харесва.Искам да го забравя,не знам как,но искам.Писна ми постоянно да съм нацупена заради това.Едно,че не мога да се съсредоточа[както вече казах]друго,че си скапвам настроението,започвам да гледам в една точка,да си мисля всякакви простотии,спирам да говоря,в час хич ме няма-или спа,или лежа,или мисля..изолирвам се оот всички,а по-принцип съм доста общителна.А и на всичкото отгоре най-добрата ми приятелка от класа е в болница,оперираха я от апандесит!Само на нея и споделих,че го харесвам,защото само на нея имам пълно доверие..И сега,когато я няма,и когато няма с кого да говоря по-този въпрос ми е още по-мъчно..Просто не може вече така.Искам да сме заедно,но колко трябва да се боря срещу течението..
Моля ви просто за съвети как да го забравя.Методи.. и аз не знам вече.Трудно си харесвам момче,даже много трудно,така,че съвети от сорта "тръгни с някой друг" не приемам.Не искам да тръгна с някого и да измъчвам и него,и себе си.
Първоначално написано от ShtrudeL
един циганин се разкарваше с така перка![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele