.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Хммм..проблем ! :)

Здравейте..
    Проблемът ми е такъв,че харесвамм едно момче от моя клас.Съшност това не е точно проблема,де..Проблемът е,че той си има приятелка и я обича или поне така твърди.Тя..е просто едно лапе,което не знае какво иска!Прави го на шматка,сърди му се за щяло и не щяло,удря го..а той я ОБИЧА.Даже вчера ми писа в скайп"Вече с Дани почти скъсахме,не исках да свършва така,защото я обичам,но.."Та да се върнем на това,че го харесвамм и.....това пречи!Не мога да се съсредоточа в час,защото съм заета да го гледам и следя всяко негово движение.Да гледамм,с кого говори,дали е тъжен,заради онази,дали мисли за нея
    Не мога повече така! Знам,че решенията на моя проблем са два:
    1.Да се опитвам да го забравя-С Ваши Препоръки,моля.Тъй като сама скоро няма да успея,все пак сме от един клас.
    2.Да правя опити да се сближим и да стане нещо по между ни,което едва ли ще стане.[пак с Ваши съвети]С Даниела ходят от близо 4-5 месеца.като се има напредвид,че тя иска да скъсат,а той не иска..
    Е,вие сте наред.Мнения,съвети,препор ки..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ами изчакай да скъса с оназ и се сближи с него - утешавай го, оставайте повече време заедно (НИКАКЪВ СКАЙП ЕЙ !!!) и може да го спечелиш

ПП: ако не стане, пиши едно Лично, че съм самотен сега
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Хораа,кажете нещоо..

Супер фен Аватара на Luci
    Град
    София
    Ами според мене или трябва да си го избиеш от главата, както ти сама казваш, или да чакаш евентуално да скъсат и да действаш
    "You were deceived"

Накарай го да излизате по-често. Сега тъкмо става по-студено и ще имаш причина да се гушиш в него.. Хващай се за най-малките възможности

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Накарай го да излизате по-често. Сега тъкмо става по-студено и ще имаш причина да се гушиш в него.. Хващай се за най-малките възможности
    +1

п.п. само внимавай с това утешаване и всичко останало да започне да те приема като обикновенна приятелка без интерес за нещо повече .. защото тогава мисията ще бъде по трудна Успех

Голям фен Аватара на Crazytu
    И аз съм за втория вариант .. изчакай да скъсат и действай ..
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Ами да,ама ако не скъсат скоро ? Аз не мога да чакамм цяла година..

Голям фен Аватара на Crazytu
    Ее ако не скъсат скоро .. свободни момчета колкото искаш ..
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

а аз искам плюшено мече ма няма
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от kidwestern
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Първо - на колко години е това момче, защото според мен едва ли влага много в думата "обич" или не прави ясна разлика между харесване и любов. Иначе бих те посъветвала да не се отказваш, щом се кефиш на това момче - покажи му, че се интересуваш от него, че си готова да бъдеш до него. Незнам, доколко съветите ми са добри, защото обикнове аз съм от по-директните хора и когато чувствам нещо директно го изказвам или ако не го правя очевидно.
    Важно е да го подкрепяш, да му засвидетелстваш, че ти пука по няккъв начин за него, по-различен от приятелския, да му отвориш очите

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Не може ли просто да си харесаш друго момче?
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    И аз го искам това! Оо Има перка на главата! ^_^ Как може да забиват перки в главите на мечки?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Ами изчакай да скъса с оназ и се сближи с него - утешавай го, оставайте повече време заедно (НИКАКЪВ СКАЙП ЕЙ !!!) и може да го спечелиш

ПП: ако не стане, пиши едно Лично, че съм самотен сега
    +1 И подчертавам без скайп..
    лол

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ее което и решение да избереш пак няма да се съсредоточаваш в час....мисля, че това е най- големия ти проблем..
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

На 14 сме.. Не знам дали влага чувства в думата обич,но според мен наистина много я харесва.Искам да го забравя,не знам как,но искам.Писна ми постоянно да съм нацупена заради това.Едно,че не мога да се съсредоточа[както вече казах]друго,че си скапвам настроението,започвам да гледам в една точка,да си мисля всякакви простотии,спирам да говоря,в час хич ме няма-или спа,или лежа,или мисля..изолирвам се оот всички,а по-принцип съм доста общителна.А и на всичкото отгоре най-добрата ми приятелка от класа е в болница,оперираха я от апандесит!Само на нея и споделих,че го харесвам,защото само на нея имам пълно доверие..И сега,когато я няма,и когато няма с кого да говоря по-този въпрос ми е още по-мъчно..Просто не може вече така.Искам да сме заедно,но колко трябва да се боря срещу течението..
    Моля ви просто за съвети как да го забравя.Методи.. и аз не знам вече.Трудно си харесвам момче,даже много трудно,така,че съвети от сорта "тръгни с някой друг" не приемам.Не искам да тръгна с някого и да измъчвам и него,и себе си.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    И аз го искам това! Оо Има перка на главата! ^_^ Как може да забиват перки в главите на мечки?

един циганин се разкарваше с така перка
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си