Искам да знам колко от вас споделят мнението ми, че голямата част от момичетата в България са материалистки, които не знаят какво е истински важно в живота. Интересите им се свеждат до пари, момчета и дрехи, като вторите две са всъщност следствия от първото.

Въобще сред българските момичета властват преобърнатите ценности .. Във форума циркулират истории за 13-годишни момиченца, които имат връзка с 20-годишни мъже, 15-годишни, които ходят с 30-годишни и т.н. Те очевидно ги мислят за „по-зрели” и „по-опитни”, а не за обикновени извратеняци, които просто нямат шанс да бъдат забелязани от жените на тяхната възраст, каквито са всъщност. По-късно, като станат на 20, същите тези момичета започват да преследват богати чичковци. А в резултат на това момчетата и младите мъже масово се изпедерастяват (колкото и грозна да е тая дума), тъй като няма кой да им обърне внимание.

Нека всички момичета, които мислят, че не отговарят на това описание, не се чувстват обидени от думите ми :] Вярвам, че в България все още съществуват и нормални момичета, с разумни представи за живота и истинска ценностна система, но за съжаление те стават все по-малко и по-малко. Затова всичките ми връзки досега са били с чужденки, вероятно и за в бъдеще ще е така.