.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Предлагам утешение в прегръдката ми, на топло.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Определено не е държал на теб, щом преследва други.. За какво ти е? Да ти е още по-гадно? Не си прави излишни мъки
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Такъв кретен не заслужава едно добро момиче да страда по него. Не го чакай, не му прощавай, забрави, че съществува. Тоя човек не държи на теб и от него само болка можеш да получиш. Не се връзвай и не се връщай при него.
    Да си ходи при к*рвата, дето му е пуснала на втората вечер.
    +1
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It

всички казват така .

друга тема е че си си ударила главата като си се приземявала.
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Супер фен Аватара на Amateur
    Как ще прощаваш бе?Тоя боклук се гаври с тебе а ти ще му ходиш по гъза?!!!Я се стегни малко бе момиче,не заслужаваш такова държание от никого заеби го тоя простак намери си някои по добър които ще те цени!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си