- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всичко свърши по-най гадния възможен начин.
Здравейте.Аз не търся съвет по-скоро искам да споделя моята история защото вече не издържам да го тая в себе си.Преди 4 месеца започнах една връзка.Преди това обаче бях придобила горчив опит от връзките и казах на момчето че не искам да ме използва,а той ми каза "Няма да те нараня".През първите два месеца всичко беше прекрасно летях в облаците.Но....се приземих доста бързо.Изведнъж започна да излиза с други момичета,а като го пита казваше "Моите приятели ме поканиха и затова отидох".И аз му вярвах,имах нужда да повярвам.Докато един ден той не срещна друга.Запознаха се в хотела на неговите родители.Явно още втората вечер са спали заедно,докато аз се опитвах по всякакъв начин да се свържа с него.И за капак когато тя си замина за нейния град той тръгна с нея без да каже на никого къде отива.Когато се прибра го попитах "Какво става,разделяме ли се?",а той оговори "Незнам ще видим".И до днес продължава да ходи при нея всяка седмица,а аз умирам всеки път като го видя или чуя нещо за него.И най-лошото е че бих му простила ако ме помоли.Незнам вече какво да правя искам да умра,по цял ден плача,вече няма и следа от веселото и жизнерадостно момиче.Малко дълго стана и благодаря на всички,които го прочетоха,ще се радвам ако някоий ми даде съвет какво да прав от тук нататък,но както казах исках просто да си изле душата някъде.![]()
Едно искам,а друго получавам.Ако избягам в какво да се надявам...